Novi stoperski par.WeekendOffender je napisao/la: ↑18 feb 2026, 15:14Koji stoperski par bi mogao poceti u Mostaru, Sukilovic - Bicakcic ili Nastic - Bicakcic?
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Fk Željezničar.
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Nodi pravi imbecil si postao.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Nakon današnjeg treninga ipak neće ostati na riječima. Treneru sad je do tebe maksimalno.
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Sta? Ispricaj do kraja kad vec spominjes…muharemovicdzelo je napisao/la: ↑18 feb 2026, 16:43Nakon današnjeg treninga ipak neće ostati na riječima. Treneru sad je do tebe maksimalno.
-
kosuljaplava
- Kontakt:
Raja, malo off topic, ma malo vise, hitno mi je potreban majstor za Oepla u SA, ako moze privatno mi javite ko ima neke kontakte, hvala......
Malo konkretnije ako nije problem. Pozzmuharemovicdzelo je napisao/la: ↑18 feb 2026, 16:43Nakon današnjeg treninga ipak neće ostati na riječima. Treneru sad je do tebe maksimalno.
-
GavranBeli
Sad ce ti rikelme javiti on sve zna, samo dok se loguje.kosuljaplava je napisao/la: ↑18 feb 2026, 16:46Raja, malo off topic, ma malo vise, hitno mi je potreban majstor za Oepla u SA, ako moze privatno mi javite ko ima neke kontakte, hvala......
joj dzele sto nas teasa.. obraduj nas da nema krampi onih molim te
a kada kosa uz tebe osijedi, ni tada se nemoj brinuti
Skoro svi novi u sastavu.tiagofaria25 je napisao/la: ↑18 feb 2026, 16:45Sta? Ispricaj do kraja kad vec spominjes…muharemovicdzelo je napisao/la: ↑18 feb 2026, 16:43Nakon današnjeg treninga ipak neće ostati na riječima. Treneru sad je do tebe maksimalno.
Fk Željezničar.
-
carukisupakpohaluh
- Kontakt:
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Hoce li dolaziti jos igraca?
- Riquelme1921
- Kontakt:
Dok iz škole dođem sad će mi kontrolni.GavranBeli je napisao/la: ↑18 feb 2026, 17:01Sad ce ti rikelme javiti on sve zna, samo dok se loguje.kosuljaplava je napisao/la: ↑18 feb 2026, 16:46Raja, malo off topic, ma malo vise, hitno mi je potreban majstor za Oepla u SA, ako moze privatno mi javite ko ima neke kontakte, hvala......
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
GavranBeli
Šta kaze levat zatvorena ulica do dvorane. Valjda cuo na radio M 

Ove sezone naša odbrana mi je najbolje izgledala u paru Šukilović-Osmanović. Tako smo pobijedili Zrinjski 2-0 i remizirali sa Slogom. To dovoljno govori sve.
VELEŽ MORA PASTI !
Iz mene su izvukli sve pozitive sto imamimekorisnicko je napisao/la: ↑18 feb 2026, 08:30Dobro brt. de malo optimizma. Doveli smo 7 respektabilnih igrača,a dvojica su tek zaigrali. Proigrat ćemo mi,ovdje je veće pitanje koliko može ovaj trener i ima li smisla s njim nastaviti.MrkiMedo je napisao/la: ↑18 feb 2026, 07:44Mislim da je ova utakmica protiv Rudara oznacila pocetak kraja i da se necemo dugo izvuci. Bilo je i gorih, nekako tezih situacija, ali sam ja u svakoj imao optimizma i vjerovao da idu bolji dani. Sad ne vidim izlaz, ne vidim nacin na koji bi se nesto moglo popraviti. Mozda jer godinama prolazimo kroz jedno te isto pa vise covjek izgubi snagu, ali daj Boze da ikad vise stanemo na zelenu granu. Nesto je truhlo, ne sjecam se sad ni koji je ono trener pobjegao nakon jedne ili dvije utakmice prije 7-8 godina, ali se sjecam da se tad moglo naslutiti da igraci rade sta i kako zele. Ta situacija i Bekricev intervju mi uvijek dodju u glavu kad vidim nase igrace i uvijek sam siguran da oni mogu otjerati Mourinha da dodje.
Piyde bezmude, treba im noge polomiti
Komentarisali smo vec da je Slavisa “los”, to je bio moj prvi komentar poslije Rudara i stojim iza toga. Nelogicni potezi su me naveli na takvo razmisljanje pa i dalje stojim iza toga da samo budala moze izvesti onaka sastav.
Daj Boze da nas demantuje, da proigramo, a najiskrenije mi je drago sto ostaje. Jos draze bi mi bilo kad bi mu dali odrijesene ruke da se rijesi svih igraca koji smetaju pa makar Abdulahovic zaigrao na lijevom krilu
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Promjene i to je. Igrači koji su došli u početnu. Većina. Igrači na koje se ne računa i koji rade probleme - raskidi. Umišljeni i oni što igraju toplo-hladno će na klupu a neki će možda i na hlađenje do ljeta. Moguća je i promjena kapitena. Treba da bude još pojačanja. Krilo sigurno a moguće i štoper i špic.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Ne znam ko će sve od igrača biti obuhvaćen čistkom, ali vidim da se dosta piše o potencijalnom stoperskom paru. Po mom mišljenju itekako bi imalo smisla Osmanović-Bičakčić, iz prostog razloga visine. Osmanović je najviši iz naše odbrane a mogu pretpostaviti da će u protivničkoj ekipi startati na poziciji špica Spahić, napadač od 205cm visine, da nam se ne ponovi situacija kada je Fejsala Mulića u kaznenom čuvao Mehmed Alispahić pa smo primili gol. Još jedna mu je prenost lijeva noga na lijevoj strani. Uz ovo sve sredinu bi učvrstio Pejićem ili Hodžićem zbog visine u prekidima posebno ako Jaganjac ne bude u prvoj.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Ma kakav Osmanovic, nije u opcijama za stopera uopste, ako se sta ne promjeni u ovo dan dva.AhmedNurudin je napisao/la: ↑18 feb 2026, 17:54Ne znam ko će sve od igrača biti obuhvaćen čistkom, ali vidim da se dosta piše o potencijalnom stoperskom paru. Po mom mišljenju itekako bi imalo smisla Osmanović-Bičakčić, iz prostog razloga visine. Osmanović je najviši iz naše odbrane a mogu pretpostaviti da će u protivničkoj ekipi startati na poziciji špica Spahić, napadač od 205cm visine, da nam se ne ponovi situacija kada je Fejsala Mulića u kaznenom čuvao Mehmed Alispahić pa smo primili gol. Još jedna mu je prenost lijeva noga na lijevoj strani. Uz ovo sve sredinu bi učvrstio Pejićem ili Hodžićem zbog visine u prekidima posebno ako Jaganjac ne bude u prvoj.
Fk Željezničar.
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Daj dzelo obraduj me malo ovdje. Kako je izgledao trening, na kog se (ne) računa.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑18 feb 2026, 17:46Promjene i to je. Igrači koji su došli u početnu. Većina. Igrači na koje se ne računa i koji rade probleme - raskidi. Umišljeni i oni što igraju toplo-hladno će na klupu a neki će možda i na hlađenje do ljeta. Moguća je i promjena kapitena. Treba da bude još pojačanja. Krilo sigurno a moguće i štoper i špic.
Ramazan mubarek ekipa.
Pošteno, pa kako bude.
Trenutno korisnika/ca: b00t, Blank123, Cwirek, Lekqqq1921, lexluthor, miguelramos, Omerta1921, ristagrad, sebalos i 131 gost.