Okej onda, msm zbog toga sam i napisao da ne znam ko će sve biti van ekipe. Ovo je samo neko moje zapažanje. Vjerujem da Slaviša zna najbolje.Pablo11 je napisao/la: ↑18 feb 2026, 17:55Ma kakav Osmanovic, nije u opcijama za stopera uopste, ako se sta ne promjeni u ovo dan dva.AhmedNurudin je napisao/la: ↑18 feb 2026, 17:54Ne znam ko će sve od igrača biti obuhvaćen čistkom, ali vidim da se dosta piše o potencijalnom stoperskom paru. Po mom mišljenju itekako bi imalo smisla Osmanović-Bičakčić, iz prostog razloga visine. Osmanović je najviši iz naše odbrane a mogu pretpostaviti da će u protivničkoj ekipi startati na poziciji špica Spahić, napadač od 205cm visine, da nam se ne ponovi situacija kada je Fejsala Mulića u kaznenom čuvao Mehmed Alispahić pa smo primili gol. Još jedna mu je prenost lijeva noga na lijevoj strani. Uz ovo sve sredinu bi učvrstio Pejićem ili Hodžićem zbog visine u prekidima posebno ako Jaganjac ne bude u prvoj.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Vidio cojk nema vajde od ovih karinasa, tako i treba, normalno da su svi trenera napali a najmanje je do Slavise.
- WeekendOffender
- Kontakt:
Onda bi zadnja linija trebala biti Alic - Nastic - Bicakcic - Galchev, mislim da je to najbolje sto imamo nazad.
Curva Sud
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Ovo ako bude onda je to za mustuluka…hoce li napadac ovaj iz Austrije konacno poceti?WeekendOffender je napisao/la: ↑18 feb 2026, 18:07Onda bi zadnja linija trebala biti Alic - Nastic - Bicakcic - Galchev, mislim da je to najbolje sto imamo nazad.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Sreca pa smo dali otkaz Adzemu, da je ostao bilo bi bruka, ovako nam ide odlicno. Uvijek je problem do trenera, ne igraca.
-
TvrtkoPrvi
- Kontakt:
Pa znaju ljudi s foruma ba gdje ne stima... Imamo dovoljno analitičara ovdje. Pljuju adzema a ovaj trener im je bomba bilo je napocetku auuu respektBlackwargreymon je napisao/la: ↑18 feb 2026, 18:45Sreca pa smo dali otkaz Adzemu, da je ostao bilo bi bruka, ovako nam ide odlicno. Uvijek je problem do trenera, ne igraca.
-
GavranBeli
Ovo prica me podsjeća na vrijeme Miloša Kostica kad ih uci neke vježbe da rade koje niko ne konta

Sad nam objašnjavaju kako je danas trener skontao sta treba, kao da nije prošao pripreme s istim tim igracima.
Sad nam objašnjavaju kako je danas trener skontao sta treba, kao da nije prošao pripreme s istim tim igracima.
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Nije se primjetila ovolika kurcobolja na pripremama realnoGavranBeli je napisao/la: ↑18 feb 2026, 18:57Ovo prica me podsjeća na vrijeme Miloša Kostica kad ih uci neke vježbe da rade koje niko ne konta
-
GavranBeli
Ma pusti to ba. Ako nisi vidio da je Odinaka, Krpic, Rakic, Sukilovic letva sta ces sad vidjeti.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑18 feb 2026, 18:59Nije se primjetila ovolika kurcobolja na pripremama realnoGavranBeli je napisao/la: ↑18 feb 2026, 18:57Ovo prica me podsjeća na vrijeme Miloša Kostica kad ih uci neke vježbe da rade koje niko ne konta
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Mislim da 50% tzv navijaca molim boga da zijanimo protiv Vrapcica i da moze reci sta smo mi rekli, znali smo itd.
Volio bih da mi neko kaže zašto se toliko Nastić stavlja na tu štopersku poziciju sa četvoricom nazad?!
182 cm visok, nema potrebnu agresivnost, stoji daleko od igrača, loše pozicioniranje, nisam primjetio neku skočnost... itd...
Ja bih radije juniora stavio nego njega. Koliko visoka nam je odbrana Spahić će nam praviti jako mnogo problema u igri a u prekidima ne smijem ni pomisliti kad uđu u šesnaesterac Spahić, Hrkač i Šerbečić.
Nam će na terenu biti najvisočiji Aleksa sa 190cm koliko vidim.
182 cm visok, nema potrebnu agresivnost, stoji daleko od igrača, loše pozicioniranje, nisam primjetio neku skočnost... itd...
Ja bih radije juniora stavio nego njega. Koliko visoka nam je odbrana Spahić će nam praviti jako mnogo problema u igri a u prekidima ne smijem ni pomisliti kad uđu u šesnaesterac Spahić, Hrkač i Šerbečić.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
GavranBeli
Nastica na stoper moze staviti samo neki digitalac sto igra puno igrica
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
Nastić je bek a ne štoper.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑18 feb 2026, 18:17Ovo ako bude onda je to za mustuluka…hoce li napadac ovaj iz Austrije konacno poceti?WeekendOffender je napisao/la: ↑18 feb 2026, 18:07Onda bi zadnja linija trebala biti Alic - Nastic - Bicakcic - Galchev, mislim da je to najbolje sto imamo nazad.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Na stranu sto je lik javno istupio i rekao da on dovodi igrace i na stranu sto je rekao na pocetku da je zadovoljan dovedenim, al eto. Svakako i da je problem u treneru i da je problem u igracima, u slucaju Adzema je opet problem bio u njemu, simpatizovali ga ili ne.Blackwargreymon je napisao/la: ↑18 feb 2026, 18:45Sreca pa smo dali otkaz Adzemu, da je ostao bilo bi bruka, ovako nam ide odlicno. Uvijek je problem do trenera, ne igraca.
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Nekako najvise smisla ima staviti pejica sa bicom nazad, al obojica su desnjaci, sad koliko to ima veze, ne razumijem se.
Al osmanovic, sedorf i sukilovic su tarabe… opet cemo imat probelm jer stoperi nisu uigrani, i stoperima uvijek treba vremena da nalegnu i da se pocnu razumjevat. ABd da izdobri…
Al osmanovic, sedorf i sukilovic su tarabe… opet cemo imat probelm jer stoperi nisu uigrani, i stoperima uvijek treba vremena da nalegnu i da se pocnu razumjevat. ABd da izdobri…
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ja se evo ibretim.. igrao je u drugom poluvremenu stopera, u prvom beka, pa su ga ovi spanci preskakali kao da ga nema.Levin je napisao/la: ↑18 feb 2026, 19:15Volio bih da mi neko kaže zašto se toliko Nastić stavlja na tu štopersku poziciju sa četvoricom nazad?!
Frajer sporiji od mene.
Pozdrav momci.
Ne znam kakvo je pravilo,komentarisanje na tudjim temama,ali da dam neko svoje mišljenje,neutralno,u vezi vašeg tima.
I jesenas sam u PD primjetio,a pogotovo preksinoć,da vam je najslabija tačka desna defanzivna strana. Naš onaj klinac je " ubio":Trupea . Po meni on je zalutao u fudbal. Što se tiče štopera,Sedorf je takodje totalno van ritma. Baš sam pratio,koliko je lopti čistih,bez pritiska,nabio daleko u aut ili bzv.Ako vam je stil igre kratki pasovi,tehnički dotjerano,onda vam treba špic niži,bolji tehničar,koji koristi prostor,a ne tip špica Rakić,Krpić ili Jaganjac.
Živjeli.
Ne znam kakvo je pravilo,komentarisanje na tudjim temama,ali da dam neko svoje mišljenje,neutralno,u vezi vašeg tima.
I jesenas sam u PD primjetio,a pogotovo preksinoć,da vam je najslabija tačka desna defanzivna strana. Naš onaj klinac je " ubio":Trupea . Po meni on je zalutao u fudbal. Što se tiče štopera,Sedorf je takodje totalno van ritma. Baš sam pratio,koliko je lopti čistih,bez pritiska,nabio daleko u aut ili bzv.Ako vam je stil igre kratki pasovi,tehnički dotjerano,onda vam treba špic niži,bolji tehničar,koji koristi prostor,a ne tip špica Rakić,Krpić ili Jaganjac.
Živjeli.
-
GavranBeli
Digitalci bi sklanjali na pola sezone Muftica. Nastica na stopera, ubacili bi djecu kad nam gori pod nogama.
Psihologija naših navijača je samo da tjeraju, da se potpisuju igrace nebitno ko je to i koja pozicija. Pa onda da im hebu majku majčinu.
Zadnja linija trenutno najbolje što imamo
Trupe Bicakcic Sedorf Alic, to bi trebalo tako igrati bez ikakvih izmjena svaku utakmicu.
Psihologija naših navijača je samo da tjeraju, da se potpisuju igrace nebitno ko je to i koja pozicija. Pa onda da im hebu majku majčinu.
Zadnja linija trenutno najbolje što imamo
Trupe Bicakcic Sedorf Alic, to bi trebalo tako igrati bez ikakvih izmjena svaku utakmicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.