Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kontraš je fakultet za sve nas. 
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Mister emoji, lik koji ne napise poruke bez cuvenog "
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Tamo zive uglavnom bosnjaci a cetalji takve najvise mrze. I samo oni ih i prozivaju, niko drugi.DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑18 feb 2026, 18:24Koji je fazon prozivat raju iz TK? Ako mi neko moze objasniti, hvala.
Kaže da nije opsjednut i da iz nekih drugih razloga visi ovdje 0/24 i komentariše Sarajevo i navijače Sarajeva.
Da li da vjerujemo njemu ili svojim očima?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ajde i da je sve tako sto kazu sta je problem? Do juce ste lopinu Brkovica pljuvali kao Amawowog druga a sad je otac,majstor koga ba vi lazete?DoktorXabaras je napisao/la: ↑18 feb 2026, 14:47I šta to treba da njega boli ku.rac, jesu njegove pare, jel njegov klub??? Ajla naš problem kao i mnoge druge stvari i šta treba on da se tu petlja, kad god nešto o Sarajevu treba pričati odma se nje doveže, nekih propalih ulaganja i pretplačenih igrača, šta to njega treba zanimati. Sarajevo privatni klub a Željezničar ima investitora, ma jel Bogati, teško mu priznati da je i Željezničar privatna prćija jednog čovjeka. Ima svoj klub nek mlati o njemu koliko želi. 10 puta Željezničar ima više problema nego Sarajevo ali to se lagano sve zaobilazi da se nebi šta zatalasalo. Jedno je pisati anonimno na forumu i zaj.ebavati se, drugo javno po youtube i ostalim društvenim mrežama. Nek mlati o Željezničaru koliko hoće i prodaje maglu kome hoće a nas nek zaobiđe.StrikeWarzone je napisao/la: ↑18 feb 2026, 14:27Jok eto ti i duska ste pregovarali. Šta je momak tu slagao ?DoktorXabaras je napisao/la: ↑18 feb 2026, 13:55
Zna da nije prošlo, frajer visi na Grbavici 24 sata i logično pravi se da ništa ne zna ali zato kod nas zna kako je Ajla pregovarala sa onim kolumbijcem što se spominjao na početku.
Opsjednut Sarajevom i Ismirom kao i 99% njihovih navijača.
Bez Ajlinog amina vam kancelarijski materijal iz R&S-a ne može doći u klub a ne igrač.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑18 feb 2026, 18:24Koji je fazon prozivat raju iz TK? Ako mi neko moze objasniti, hvala.
Jedan je ubijedjen da njegov novac ide u izgradnju juzne tribine. Ponosan sto je iz sela u TK, pa narednih deset postova kako njegove pare finansiraju juznu tribinu na Grbavici. Bukvalno nije svjestan kakve kontradikcije pise, al bot skriptu mora ispostovati
Ima ih jos takvih, svi isti sablon i obicno su najglasniji. I samo zbog takvih gluposti sto pisu i dolazi do prozivanja. Opcenito, naravno da niko nema nista protiv navijaca iz drugih krajeva.
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 18 feb 2026, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- jurisicduska
- Kontakt:
Valjda ga je toliko pogodilo što sam mu to rekao da ga je bilo strah da mu to ne ostane, poceo korisitit tu rijec u svakom postu. Nemoj se kontra brinuti, tebe se mora paziti.
Čuj potkapacitirani, ljudi moji, imali ovaj 16 godina 
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Svađa se raja ko je koga naučio novu riječ. Veći kreteni od gorštaka iz Opina.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Srećan Ramazan svim forumašima koji ga obilježavaju,da ga u zdravlju i sreći proslave sa svojim porodicama.
Živi bili .
Živi bili .
Pet dana pada na ispitu, svaki put ga zahebe slovo i...
Ma čeka registraciju i odobrenje novog naloga. KočerinWhites dolazi …
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Dokle smo s tokenima?
Zadnja izmjena: Zigazaga, dana/u 18 feb 2026, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
- jurisicduska
- Kontakt:
Sutra udara prvo džemre, pratite zvanicnu ide puno puno lijepih vijesti.