AC Milan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ovo dodavanje između zadnje linije i golmana je degutantno. Ovakva bezidejnost je jednostavno sramotna za klub ovog renomea.
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 18 feb 2026, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
Kako smo ih nedavno nezasluženo dobili, večeras će se desiti kosmička pravda. 
Maignan koji je bio MOTM taj meč, sad napravi ovu grešku koja se ne dešava ni na našim pašnjacima. To je to. Možda na kraju eventualno izvučemo bod, čisto da nastavimo ovu tradiciju mečeva bez poraza.
Maignan koji je bio MOTM taj meč, sad napravi ovu grešku koja se ne dešava ni na našim pašnjacima. To je to. Možda na kraju eventualno izvučemo bod, čisto da nastavimo ovu tradiciju mečeva bez poraza.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma bice 3-1 kao prije mjesec dana samo da Rafu izbaci i mi cemo proigrati.
Nesto moraju promijeniti u drugom inace nam slijedi prekid ove serije bez poraza. Fali Rabiot puno. Ova sredina ne ulijeva neko povjerenje, ne cudi onda sto ih cesce ne gledamo skupa.
Koliko Pulisic moze i Sale u drugom? Mozda odmah i Fulkruga na spicu, pa promieniti na 433
Koliko Pulisic moze i Sale u drugom? Mozda odmah i Fulkruga na spicu, pa promieniti na 433
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Proslu tekmu nam Como ocitao kako se nogomet igra, doduse izgubili su nesretno....danas opet isto ko da su oni Milan a mi Como....uce nas kako se fudbal igra...bravo
-
celikmilan
- Kontakt:
Sastav sa 8 defanzivaca i 2 ofanzivca koji glume špiceve i igra je takva kakva jeste.
Covjek mijenja stopere na poluvremenu 
Neka se znaju prioriteti 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Logično, ako Gabbia ne preokrene rezultat, neće niko 
Al sto Rafu ne vadi, pa on bjezi od lopte, lik je totalno pogubljen i zaboravio igrati fudbal.
I tako to inače bude hahahaha Rafa Leao 

covjece Milan je platio Nkunkua 37 miliona covjeka nema uooste na terenu, pa Colombo bi 5x bio korisniji od njega
- muha milanez
- Kontakt:
Samo da nije ofsajd
Bravo Rafa
Bravo Rafa
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ma sta kazes oko moje
No Rafa, no party.
Pavlovic je beli izasao radi povrede, tako da nije cudno sto je usao Gabbija
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ma dzaba brate sve, evo reci mi ti jesil ti zadovoljan njegovom igrom , kretanjem? Kad je zadnji put prosao igraca onako kako on zna? Jednostavno je bas potonuo.
Go je odlican, tu nemq fule.
Rafa često na terenu izgleda kao da je imao blagi moždani udar, pa onda ni iz čega zabije važan gol. 
Ma nece ih ni prolaziti, sve dok je na mjestu spice. Jednostavno njemu treba prostora da ulazi sa krilne pozicije, tu je najjaci, to sto ga Max gura na spicu je drugi par cipela. Ovako jedino neka njegova carolija moze dovesti do gola. Trebamo se navici da gledamo drugog Rafu.....
Njegova statistika cak je i dobra kako igra na neprirodnoj poziciji
-
celikmilan
- Kontakt:
Ronaldo99 de nam nešto napiši o Fullkrugu, na njega je red.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.