Od njega se i ne ocekuje puno, on je igrac za 16m kojem treba lopta. Rafa je nesto drugo.celikmilan je napisao/la: ↑18 feb 2026, 22:23Ronaldo99 de nam nešto napiši o Fullkrugu, na njega je red.
AC Milan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ovo su sad naše minute, od 75. min. do kraja, tu uvijek ima svakakvih phizdarija hahahaha
- muha milanez
- Kontakt:
Fullkrug je qurcina od igrača. Evo da ja probam 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Pulišić nema pojma, frajer ima dvije lijeve noge (evo da i ja probam, možda upali) 
Fofana je idiot 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
celikmilan
- Kontakt:
Ja sam nešto drugo očekivao ali možda i ovo upali.ronaldo99 je napisao/la: ↑18 feb 2026, 22:26Od njega se i ne ocekuje puno, on je igrac za 16m kojem treba lopta. Rafa je nesto drugo.celikmilan je napisao/la: ↑18 feb 2026, 22:23Ronaldo99 de nam nešto napiši o Fullkrugu, na njega je red.
Sto prije Allegri ode iz Milana to bolje. Jedva cekam dan kad ce u Milan doci pismen trener s nekom modernom vizijom fudbala gdje dupli pas i brz protok lopte nisu strani pojmovi.
Zato i pisem haha, mada on sa 4 metra ne moze bazen pogoditi a kamoli 40
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ovaj Sale je debil teški. Tek dobio žuti i ovakav faul pravi.
Il Club più titolato al mondo!
Ovo je već deveti remi Milana, Inter ima samo jedan. To je otprilike ta prevaga. Nadam se da ćemo do kraja skupiti dovoljno bodova za TOP 4.
Hajd sad vise ne moramo mastati o prvom mjestu. Inter prvak i to je to.
**** mater sam sebi ko god je doveo ove Fofane, Nkunkue kurcine od igraca, a ovaj Salameakers sebi brata napravio **** ga dan kad potpisa ugovor sa Milanom. Kakvi debili uzas
Limitirana ekipa sa arhaičnim trenerom iz praistorijskog doba. Previše je tu škarta kao i prethodne sezone. Mi smo bodove prosipali protiv Cremonesea, Pise i sličnih ekipa, Inter ih je uglavnom rutinski rješavao i to je to.
Skudeto im nije ni cilj, pa tako onda ovaj remi nije ni los. To sto ne ide sa renomeom Milana to su nam davno prodali kroz razne price.
Nije Como naivan, a mi pobjedu nismo ni zasluzili
Nije Como naivan, a mi pobjedu nismo ni zasluzili
Na kraju očekivan rezultat, nisu ni jedni ni drugi zaslužili više od remija (Milan pogotovo).
Čak je i publika bila polumrtva, svi su se nekako uklopili u ovu letargičnu atmosferu.
Čak je i publika bila polumrtva, svi su se nekako uklopili u ovu letargičnu atmosferu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Rabiot previse fali. Ricci dobar kad se ostavi prostora, inace visak. Dobra tekma Ardona
Ne prosipaju se bodovi u ovakvim tekmama, vec kad igras nerijeseno protiv oje.bina s dna tabele koje moras rutinirati. Zavrsiti ce drugi, ne zato sto su bolji vec sto je ovo ispod jos veca kur.cina od nas
Ne prosipaju se bodovi u ovakvim tekmama, vec kad igras nerijeseno protiv oje.bina s dna tabele koje moras rutinirati. Zavrsiti ce drugi, ne zato sto su bolji vec sto je ovo ispod jos veca kur.cina od nas
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
-
celikmilan
- Kontakt:
Bez obzira na niz od sad 24 utakmice bez poraza u ligi ovo je gubitnička ekipa. Uvijek im treba primitak gola da bi počeli malo da igraju. Zadnje sekunde prolaze, treba im gol, imaju 4 ili 5 igrača u 16-cu a oni se dodaju bez ikakve želje za ubacivanje lopte. Valjda im treba trener da im kaže šta treba da urade.
Como igra najbolji fudbal u Italiji u to sam 100 posto siguran....trebamo biti zadovoljni bodom....nismo ni bod zadluzili....
Znači Fabregas je povlačio Salemaekersa za dres i priznao je nakon utakmice, ali isključen je samo naš trener. Va bene...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.