Serie A
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Mirno nesto veceras, nema mjaukanja 
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Veća je ovo bruka nego ono sinoć
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Nema potrebe, hladno je u Norveskoj. Mogu ga pit odmah, 1,2,3 na eks
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ali sudija kolje Como.
Po čemu? Čitavu utakmicu čovjek poprilično dobro sudi iz par sitnih greška. Sada je Saletu trebao dat drugi žuti i to je činjenica al je već 90-ta min a po tvom komentaru bi se reklo da nam čitavu tekmu navlaci
Il Club più titolato al mondo!
Lik se izgubio, barem ovo drugo poluvrijeme koje gledam. Očigledan crveni da očigledniji ne može biti. I nije 90a nego je bilo uz nadoknadu još nekih 10 minuta.
Ovaj Chivu je prevara samo takva , Inter ima top ekipu, konkurencija je tanka ove sezone, a Inter i nije bio u krizi ove sezone, manje vise sve islo po planu, ekipa kompletna, prevelika je zaliha, tako da skudeto nece doci u pitanje, ali dugorocno tanak je on.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Pa dobro to je jedina krupnija greška a bilo je ovih sitnijih više na štetu Milana al nebitno. Tvoj komentar je bio kao da sudija čitavu tekmu nama navlaci. Nakon crvenog za Kalulua sudije će haman teže davati 2. žuti 
Il Club più titolato al mondo!
Neiskusan je. Gubi utakmice koje bi trebao iskusno remizirati. Ali to će nadoći s vremenom. Meni se sviđa kako to on hendla generalno.Padovan je napisao/la: ↑18 feb 2026, 22:47Ovaj Chivu je prevara samo takva , Inter ima top ekipu, konkurencija je tanka ove sezone, a Inter i nije bio u krizi ove sezone, manje vise sve islo po planu, ekipa kompletna, prevelika je zaliha, tako da skudeto nece doci u pitanje, ali dugorocno tanak je on.
Mislim da će bez obzira na ovu bruku večeras proći dalje.
Veći je problem što su Barella i Bastoni vjerovatno 2 najgora igrača u ekipi...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Juventini da nas caste, Paz propusta sljedeci mec jer je dobio zuti 
Paklo cevapa i paklo zmijica i tamam
Paklo cevapa i paklo zmijica i tamam
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Vidjet cemo, evo ide prvi test utorak ili kada ostane bez par igraca na duzi rok. Mislim da je ovo vise plod Inzaghia i igracima je trebala promjena i sve se poklopill, ali vidjet cemo kroz 1-2 sezone.
Gdje je veceras rostilj bio
Gdje je veceras rostilj bio
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Šta imaš gledati u utorak? Ako je pametan (a do sad je bio) opet će poslati ovaj sastav i vjerojatno ispasti. Ovaj Bodo nije nimalo naivna ekipa kao što se čini po imenu pa da ide grlom u jagode po prolaz. Inter svakako nema šta tražiti u LP ako ne ispadne sad ispada na koga god naleti u knock-out fazi.
Na dobrom je putu da u svojoj prvoj punoj sezoni uzme Scudetto, treba sav fokus staviti na to, 7 bodova uopće nije velika i nedostižno prednost, pogotovo kad u kalkulaciju staviš da za 3 kola igraš derbi gdje je sve moguće, u slučaju poraza eto ti Milana na 4 boda gdje oni automatski dobiju krila a u tvoju ekipu se uvuče panika. Chivu treba apsolutni fokus držati na domaćem prvenstvu, i eventualno pokušati uzeti kup budući da ispali i Juve i Milan i Napoli, al to manje više. Prolaz protiv Boda bi bio neki bonus u vidu financija, al puno bitnije je uzeti scudetto nego zaraditi par miliona više, bar treneru i igračima.
Malo sramotno zvuči ispasti od nekih norvežana i da Serija A nema nijednu ekipu u top 16 LP, al to se zaboravi za par dana, a trofej ostaje.
Bez ikakve provokacije i zayebavanja, jel stvarno neko vjeruje da max moze izvuci iz rukava neki napad na skudeto?
Interu je u ligi krenulo sve na ruku sto je moglo krenuti (uz kljucnu stvar: pobjedjivanje "malih" utakmica) i ako propuste uzeti skudeto, to bi bio epski fail.
Od kad se napada skudeto sa 58% pobjeda na domacem terenu, koliko max ima u ovom trenutku??? De ba.
Interu je u ligi krenulo sve na ruku sto je moglo krenuti (uz kljucnu stvar: pobjedjivanje "malih" utakmica) i ako propuste uzeti skudeto, to bi bio epski fail.
Od kad se napada skudeto sa 58% pobjeda na domacem terenu, koliko max ima u ovom trenutku??? De ba.
Inter uzima skudeto ove godine jer je realno najkvalitetnija ekipa u Italiji, a moci ce se fokusirati samo na prvenstvo od proljeca jer u Evropi su pretanki. Prosle godine su ispusili foru na svim frontovima, a mogli su u prvenstvu bar podici kantu da je Inzaghi manji egoista. Moje skromno misljenje.
U novi boj...
Kakav debakl talijana u LP 
- JayCatwright
- Kontakt:
Prva ekipa italije razbijena od druge ekipe norveške
Pipo Inzaghi se u grobu okreće sta mu s ekipom radi Razvan Rat
Pipo Inzaghi se u grobu okreće sta mu s ekipom radi Razvan Rat
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ovo je za težu kaznu šta je Fabregas uradio, suspenzija mjesec minimum. Rvo i Alegri ga nazvao **** i djetetom na presu.
Nevjerovatno šta je uradio.
Zadnja izmjena: BocaJuniors1905, dana/u 19 feb 2026, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- Juventinisimo
- Kontakt:
Pa bili smo kod siama, u njegovoj kolibi...cijela forumska 5ekta se skupila...pravi domacini su bili, moram reci...
Posto je veliki mulj i blato kod imanja, nije se moglo pjeske, cizme nisam ponio....malo sam se bojao i za sigurnost, jos ima gladnih vukova i medvjeda, da ne duzim...
5ekta mi je obezbjedila helikopter, posudili onaj drzavni od DoDicka...
Pri samom izbacaju iz zrakomlata, 5ekta je postavila zeleni tepih, trubaduri i tamburasi su bili na nivou...Biscione onu tamburu glooovom tuce k'o Maradona nekada loptu...
Nasjekli suhih zmija, da se malo zamezi...reko, nemoj brate siamo, bice mi tesko za zeludac, daj sira i kajmaka...na kraju domacin ispekao janje, odgledali utakmicu...i za rastanak cijela 5ekta mi odpjevala pjesmu...
♫ ♪♪♫ BODO BODE BELLISSIMO, BOLJE NEGO JUVENTINISIMO ♫ ♫ ♪
Sada smo kao braca, ne bi na 5ektu vise ruke dig'o bez sablje, nema sanse...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Kaže Allegri sljedeći put ću uletiti na teren i zaustavljati protivničke igrače hahahahaBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 00:12Ovo je za težu kaznu šta je Fabregas uradio, suspenzija mjesec minimum. Rvo i Alegri ga nazvao **** i djetetom na presu.
Juventinisimo je napisao/la: ↑19 feb 2026, 00:14
Pa bili smo kod siama, u njegovoj kolibi...cijela forumska 5ekta se skupila...pravi domacini su bili, moram reci...
Posto je veliki mulj i blato kod imanja, nije se moglo pjeske, cizme nisam ponio....malo sam se bojao i za sigurnost, jos ima gladnih vukova i medvjeda, da ne duzim...
5ekta mi je obezbjedila helikopter, posudili onaj drzavni od DoDicka...
Pri samom izbacaju iz zrakomlata, 5ekta je postavila zeleni tepih, trubaduri i tamburasi su bili na nivou...Biscione onu tamburu glooovom tuce k'o Maradona nekada loptu...
Nasjekli suhih zmija, da se malo zamezi...reko, nemoj brate siamo, bice mi tesko za zeludac, daj sira i kajmaka...na kraju domacin ispekao janje, odgledali utakmicu...i za rastanak cijela 5ekta mi odpjevala pjesmu...
♫ ♪♪♫ BODO BODE BELLISSIMO, BOLJE NEGO JUVENTINISIMO ♫ ♫ ♪
Sada smo kao braca, ne bi na 5ektu vise ruke dig'o bez sablje, nema sanse...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.