FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- zamorano1plus8
- Kontakt:
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Povreda Lautara može biti samo pomoć u ovom dijelu sezone, mentalni kepec. Da je se Bogdom mlatarač povrijedio umjesto Hakana....Mi smo večeras ispali, ne vrijedi se trošit u uzvratu, nego forsirat Seriu A i kup, i puna kapa
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Apsolutno.zamorano1plus8 je napisao/la: ↑18 feb 2026, 23:11ne vrijedi se trošit u uzvratu, nego forsirat Seriu A i kup, i puna kapa
Bila bi bruka ispast u ovom dijelu sezone iz Lpa a da ne govorim koliki bi fin. udarac bio, gubis samo 10 mil € od prodaje ulaznica za onu utakmicu kuci, a gdje su jos tv prava, nagrada za prolaz pogotovo ako prodjes kao jedina tal ekipa.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Ode kapiten. Izgleda da je ozbiljna povreda...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
toga me najvise bilo strah pred pocetak utakmice kad sam vidio da pocinje. Yebena umjetna trava, ne znam zasto UEFA dopusta da se uopste igraju utakmice
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Izgleda da je i Zielinski povrijeđen 
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Ne znam o kakvoj bruci pričate, ovdje igrat protiv ovih je isto kao protiv City-ja na Etihadu sam, travnjak zgužvan kao tepih na nekim mjestima a da ne pričamo o minusima. Šteta samo povrijeda, toga sam de i najviše plašio. Chivuu samo zamjeram drugi gol, nek nastavi sa Sommerom i dalje. Serie A je najbitnija tako da mi je važnije bilo da Milan kiksa nego da dobijemo ove a možemo ih svakako dobit na Meazzi 2-3 razlike, i sino smo mogli pobijedit iako smo igrali u šarenom sastavu da je bilo malo više ozbiljnosti u napadu, odbrana s druge strane je problem ima već 2 godine kakve glupe golove primaju dodaj tome još Sommera koji ne može ništa skinut
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.