Arsenal
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: Arsenal
Daj im i treci, mayku im yebem luzersku, na celu sa ovim majmunom na klupi.
Umijesto da rijesis to sa 3im golom ti zadnjih 15 minuta branis gol prednosti krades vrijeme i zasluzis ovo.
Arteti vec ujutro treba otkaz da se uruci
Arteti vec ujutro treba otkaz da se uruci
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- feniksptica
- Kontakt:
Ovo je Arteta licno prije 2 3 sezone punio po 0 5
Kako je on za kratko vrijeme nazadovo ko trener
Kako je on za kratko vrijeme nazadovo ko trener
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
tomAndJerry
- Kontakt:
koliko su puta one dvije ublehe jesus i martilneli isli sami na golmana, ili eventualno jednog u odbrani
Jedno 5 puta ja mislim
Jedno 5 puta ja mislim
Ovo je za otkaza i gotovo, ne možeš lakšu ligu prokockati i ne možeš veći luzer ispasti.
Nabijem te na qrac cigane raspali, mrš sa klupe **** ti materina ciganska.
Kakav smo pogan klub postali, a kakavi smo mentalni luzeri, najveće luzerčine na planeti.
Nabijem te na qrac cigane raspali, mrš sa klupe **** ti materina ciganska.
Kakav smo pogan klub postali, a kakavi smo mentalni luzeri, najveće luzerčine na planeti.
Ne znam za vas, meni je malo drago kad sve ovo vidim. I zbog igraca i zbog Artete. Ni na sta ovo ne lici vec duze vrijeme
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
Aristotel555
- Kontakt:
Nema većih pick..ca od ovih idiota, ne zna se ko je gori evo vec nekoliko zadnjih utakmica, o ovom idiotu na klupi da ne govorim, katastrofa
Na stranu sve ovo ne izgleda u opšte kao ekipa koja se bori za titulu, čitav mjesec u leru, bez gasa, bez inteziteta, polu mrtvi.
Wolvesi i ovakvi nisu baš kanta za nabijanje ali na 0-2 da nisi u stanju uzeti loptu i zaključati utakmicu e jbg majstore, ekipa ti je klimava, nije više stvar kvaliteta nego mentaliteta.
Raya zreo za klupe realno i ako sam mislio da je jedan od onih koji teško mogu mjesto zijaniti.
Wolvesi i ovakvi nisu baš kanta za nabijanje ali na 0-2 da nisi u stanju uzeti loptu i zaključati utakmicu e jbg majstore, ekipa ti je klimava, nije više stvar kvaliteta nego mentaliteta.
Raya zreo za klupe realno i ako sam mislio da je jedan od onih koji teško mogu mjesto zijaniti.
Definicija isprepadane ****, pretvorio klub u ciganski, fudbala zadnji put odigrali kad je Emery vodio ekipu.
Nemaju muda da mu otkaz daju, **** su protiv Wolvesa izgubili bodove hahahahahahahahhaahahahahahah
Kakve luzerčine, ovo na svijetu nema, mentalni patuljci, luzerčine na kvadrat, chokeri, ima pravo da nas naziva kako ko želi, gledaj ti kako mi igramo protiv posljednje ekipe na tabeli.
Napolje, cigane raspali J*** li ti mater.
Nemaju muda da mu otkaz daju, **** su protiv Wolvesa izgubili bodove hahahahahahahahhaahahahahahah
Kakve luzerčine, ovo na svijetu nema, mentalni patuljci, luzerčine na kvadrat, chokeri, ima pravo da nas naziva kako ko želi, gledaj ti kako mi igramo protiv posljednje ekipe na tabeli.
Napolje, cigane raspali J*** li ti mater.
- feniksptica
- Kontakt:
Sad da smo pravi klub da probamo spasiti sezonu, otpustis trenera jer vidis da je maximum njegov davno proso i pokusas izvuc situaciju
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Naravno, a svi smo vidjeli da je itekako zaradjeno. Ovolika opreznost i pasivnost cak i protiv najgore ekipe ne zasluzuje ni trun vise. Bez igre, bez trcanja, nez rizika.
Arteta licno ne zasluzuje titulu da vidi. Njegov fudbal se aktivno degradira i sva svakom utakmicom je sve vise pasivniji od straha.
Mi vec duze vrijeme nista ne igramo. Ispustili su 7 bodova u zadnjih 5 kola
Ne igramo visok presing, ne igramo brz fudbal, ne igramo na neki dupli blok na sredini, ne igramo na kontre preko krila, ne igramo run and gun, ne igramo nista.
Igramo se dodavanja dok protivnika ne smori. Dodavanja koja nemaju svrhu ni cilj. Kad izgubimo loptu, nema nikakve inicijative da se vrati nego svi padaju u nisku zonu i nemaju zelje izaci iz nje
Jednostavno ne igramo fudbal vrijedan top4 trenutno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Al ovo je toliko ocito i ponavlja se redovno. Masu golova je uljepsao sto bi normalan golman odbranio bez protezanja
- AshburtonG
- Kontakt:
Igrali smo prvih 15ak minuta vjerovatno najagresivniji i najbolji fudbal ove godine. Medjutim, cim se dao gol, Arteta ih je pustio jos 10 minuta i onda se pocelo igrat pasivno i bez ikakvog smisla. Arteti trebaju projekti, gdje od go.vana pravi respektabilne ekipe i postavlja neke temelje. Nije on jos taj nivo trenera, da rutinira i osvaja titule. Mi ove sezone bas igramo los fudbal i mislim da ni sam Arteta ne zna zasto smo ovako dobri na svim frontovima.Brokula je napisao/la: ↑18 feb 2026, 23:20Naravno, a svi smo vidjeli da je itekako zaradjeno. Ovolika opreznost i pasivnost cak i protiv najgore ekipe ne zasluzuje ni trun vise. Bez igre, bez trcanja, nez rizika.
Arteta licno ne zasluzuje titulu da vidi. Njegov fudbal se aktivno degradira i sva svakom utakmicom je sve vise pasivniji od straha.
Ne igramo visok presing, ne igramo brz fudbal, ne igramo na neki dupli blok na sredini, ne igramo na kontre preko krila, ne igramo run and gun, ne igramo nista.
Igramo se dodavanja dok protivnika ne smori. Dodavanja koja nemaju svrhu ni cilj. Kad izgubimo loptu, nema nikakve inicijative da se vrati nego svi padaju u nisku zonu i nemaju zelje izaci iz nje
Nadam se da ce napustit ekipu, kako god da se ova sezona zavrsi. Mislim da ni igraci vise nisu za njega. Ne mozes imat problem sa pola ekipe i konstantno nesto zamjerat igracima koje ne mirises, a s druge strane trpit Rayu, Zubamendija, Odegaarda i slicne, koji po utakmici imaju makar jednu kardinalnu gresku.
Ma nisam više pametan s ovim klubom, ovo večeras je baš težak šamar ovoj ekipi i Arteti, pobjedu su zaslužili ali ukupan dojam je da to svakako nije dovoljno za nekog ko ganja titulu nakon dvije decenije.Brokula je napisao/la: ↑18 feb 2026, 23:20Naravno, a svi smo vidjeli da je itekako zaradjeno. Ovolika opreznost i pasivnost cak i protiv najgore ekipe ne zasluzuje ni trun vise. Bez igre, bez trcanja, nez rizika.
Kako god, valja svojim poslom, ne treba se stresirati, lopta će se svakako kotrljati i dalje.
Tuga golema, prije Liverpoola, Junajteda i Notingema imali šansu otići preko +10.
Da bi se mogle desiti i evo ovakve pogreške, ali nije suđeno.
Nadam se aBd otkazu i da nas neko drugi vodi naredne sezone makar mu trebalo godina dvije da namjesti ovu ekipu da igra dobar fudbal koji može donijeti trofej.
Ovakav ciganluk od postojanja kluba niko nije gledao.
Da bi se mogle desiti i evo ovakve pogreške, ali nije suđeno.
Nadam se aBd otkazu i da nas neko drugi vodi naredne sezone makar mu trebalo godina dvije da namjesti ovu ekipu da igra dobar fudbal koji može donijeti trofej.
Ovakav ciganluk od postojanja kluba niko nije gledao.
Vracaj Wengera da barem lijep fudbal gledam. Ako moze nekako Enrique od iduce sezone, Arteta ne zna bolje od ovoga i gotovo. Govorim to vec dugo vremena za Artetu, nadao sam se da ce me ove sezone demantovati, ali nista. Ova ekipa moze bolje, ali ne sa njim.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.