Rođeni, ovo vam je direktan okršaj u borbi za evropu, jer lišticu ne računam, mislim da nemaju igrački kadar da mogu iznijeti sezonu na 4. mjesto.
Trebali bi vi arenu napunit pa se pofajtati. Nekako sam mišljenja kad god se nahajcate fasujete, možda i griješim.
Željo u krizi maximalnoj i trebali bi ovo iskoristit, ali očigledno će Željo u drugom sastavu totalno izaći tako da će biti i nepoznanica.
Mislim da će se do zadnjeg kola voditi borba za evropu između Veleža i Želje, ako im se Sarajevo ne priključi u toj utrci
Od svih pojačanja imam neki filing da će onaj bugarin bek biti bolesnik. Ovo sve ostalo može biti strašno. a može biti flop teški.
Kone šta ono bi u nedelju ? Jučer pogledah reprizu, jer nisam stigo gledat, a vi ste trebali primiti još sigurno 2 gola. Da niste smislene akcije odigrali ne može mi nikako u glavu. Koliko god nama Rudar bio draga ekipa, ne možemo ga toliko hvaliti jer su 1. kolo nastavka izgubili kući od lištice i onda ispali od Goška u kupu. Da li je do Želje ili Rudara ne znam, ali bi prije reko da je razlog tome užasni Željo.
180 minuta nijedan šut u okvir gola
Treba odati priznanje Adžemu koliko god vi njega kudili, frajer je sa ovim parmacima uspio jedno vrijeme biti prvi na tabeli i dao vam maštu o tituli.
Možemo mi sad ići u razne teoreme tipa publika, nepoznanica, ali on je skupio bodove neke. Naravno on je doveo ove igrače i on je platio glavom, ali vi imate dosta veći problem od Adžema, Misimovića i Osima, a to je jug. Koliko god manijaci zadnjih 3-4 godine bili najbrojniji i najorganizovaniji, prave ogromne probleme klubu, nešto kao torcida hajduku. Hvala Bogu, ne sjećam se da mi se Sarajevo borilo za opstanak i bilo na dnu, jer sam siguran da bi ih istok objesio. Kod vas to nekako ide ležerno, malo skandiranja, ono jednom u Bosmal došli i tjt. Vi ipak najbolje znate
Ne može tebi "vođa" hodati po prostorijama kluba kako mu se ćefne, tražit fizioterapeuta da njega masira itd.. Upetljano je tu svašta, a kada ti momci odu (većina ih je otišla), manijacima će biti veselo hodati van Sarajeva. Znamo da ih svi čekaju, a neko će nedužan ispaštati.