Premijer liga BiH - aktuelno
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Velez ce im za ovu sezonu ekser na tabutu zakucati
Frajer je sam reko da ce on odgovarat za pojacanja i da ih je on dovodio. Prije utakmice protiv Kopra je reko da su pojacanja top i da se ceka jos par igraca. To su kasnije bili Rakic i Konings. Uspio je za 3 mjeseca razjebat svu harmoniju u ekipi, a i igraci em su karine individualno em su kao grupa disfunkcionalni.StriktnoZlo je napisao/la: ↑19 feb 2026, 09:19Treba odati priznanje Adžemu koliko god vi njega kudili, frajer je sa ovim parmacima uspio jedno vrijeme biti prvi na tabeli i dao vam maštu o tituli.
Seedorf, Trouppe i Erick su prvih par utakmica djelovali ok iako je igra bila katastrofalna.
Koga li će Cazinsko prkno udaviti
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Golemo su svi stali,u one 2 jednosmjerne ulice…Threeplanetrees je napisao/la: ↑19 feb 2026, 08:24Pored toliko propinjanja na zadnje noge škutorske spin mašinerije 90% navijača Crystal Palace odsjelo na istočnoj strani![]()
Joj kad se sjetim samo kako su predstavljali ovu prevaru Mhand-a
Željo dovodi pojačanje iz Arsenala, od danas više ništa neće biti isto
Na prvom kontaktu sa loptom se odmah vidjelo to iskustvo iz Arsenala
A sad ste se nešto utišali
Željo dovodi pojačanje iz Arsenala, od danas više ništa neće biti isto
Na prvom kontaktu sa loptom se odmah vidjelo to iskustvo iz Arsenala
A sad ste se nešto utišali
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- jurisicduska
- Kontakt:
Nema vise mahale ! Otjera im ulica 5 prvotimaca !
Samo pratite zvanicnu !
Samo pratite zvanicnu !
Ogromni raskidi ugovora.jurisicduska je napisao/la: ↑19 feb 2026, 11:38Nema vise mahale ! Otjera im ulica 5 prvotimaca !
Samo pratite zvanicnu !
- jurisicduska
- Kontakt:
Nece mi naravno niko reci izvini kad sam im pisao da su ovi Nizozemci podvale, i da će ih tjerat. To od njih ne možeš doživjeti.N3R3D je napisao/la: ↑19 feb 2026, 11:41Ogromni raskidi ugovora.jurisicduska je napisao/la: ↑19 feb 2026, 11:38Nema vise mahale ! Otjera im ulica 5 prvotimaca !
Samo pratite zvanicnu !
Rekao im fino dio tala, malo u džep malo nalogodavcima, para sigurna posao lagan, bez pritiska. Iznesose im milion iz kluba onako. 4 ugovora po 1.5 godinu.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 19 feb 2026, 11:48, ukupno mijenjano 1 put.
Oulad najavljen ko Samir Nasri, odlazi kao Turanjanin
A de nisu trebalijurisicduska je napisao/la: ↑19 feb 2026, 11:38Nema vise mahale ! Otjera im ulica 5 prvotimaca !
Samo pratite zvanicnu !
Odakle i ko će platiti ove silne raskide?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Zeljo je jedini klub iz BiH koji moze dovesti pojacanje iz Arsenala, izvini, ali je tako...
Slažem se... Jedini klub iz BiH, koji je doveo igrača iz Arsenala, kako bi taj isti mogao nositi vodu Krpiću i ostalim zvijezdama...
Golemo!
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Sve je Duška najavio jučer da se prati oficijalna stranica. Pitari im se uvukli u klub sve znaju svaki pokret i šta se desava 
Ovi holandezi su nista kakvi ce bit raskidi sa austrijancima
Oni tradicionalno zaradjuju od raskida ugovora sa igracima. Tako da je sigurno da su i sada uzeli neki novac 
- FKS -
- jurisicduska
- Kontakt:
Samo Sedorf igrao i imao nekakvu ulogu.
Sve ostalo kozmetika.
Ali moraš otjerat, nezadovoljstvo je veliko. Fleš bombica je osnovni postulat poslovanja u novom lancu odlucivanja.
Evo nađite ekipu u svijetu koja tjera igrace kad pocne liga nakon dva kola.
Jesu li ono izjavljivali da su holanđani zaštićeni kod UEFE i da im moraju čitav ugovor isplatiti ili se to meni učinilo ?
Sve ostalo kozmetika.
Ali moraš otjerat, nezadovoljstvo je veliko. Fleš bombica je osnovni postulat poslovanja u novom lancu odlucivanja.
Evo nađite ekipu u svijetu koja tjera igrace kad pocne liga nakon dva kola.
Jesu li ono izjavljivali da su holanđani zaštićeni kod UEFE i da im moraju čitav ugovor isplatiti ili se to meni učinilo ?