SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- Centre forward
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Gdje su Fanaticosi, je li se kapiten javljao ?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- feniksptica
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nisam upratio da se treba uopste prijaviti, moze li savez napraviti neku iznimku pa ubaciti fanaticose?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Sjenjak1919
- Kontakt:
- __Liedson__
- Kontakt:
- VivaLaStella
- Kontakt:
Koji je kriterij koristen za 1. i 2. ligu ?
Mislim da je onaj sistem sa jednom ligom pun pogodak, pogotovo kad si iscistio timove, svi se bore u svakom momentu za nesto.
Ovako, sa drugom ligom, ponovo ce pasti interesovanje.
To je moje misljenje, razmisli jos jednom.
Produzi ligaski dio takmicenja ,ali je spoji, evo vidjeli smo u ls ove sezone , do zadnjeg kola svi se bore za prolazak dalje.
Mozes staviti da 12 timova ide dalje, ako ne zelis 16. I onda od 5 do 12 se igra play off za 1/4 finale, a prva 4 direkrno u 1/4 finale. Jedno play off kolo manje, ali zato vise ligaskih kola da imas, da ne otpadaju timovi vec poslije 6,8 utakmica.
Ili bilo sta drugo, imas more opcija da bude zanimljivo SVIMA do zadnjeg kola bukvualno.
Poenta da od prvog do zadnjeg kola svi MORAJU igrati za nesto
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne znam ko je najodgovorniji za ovu promjenu pravila i selekciju ekipa ali ako su se vec radile takve promjene onda su barem kapiteni trebali biti obavijesteni privatnim porukama o istim. Ovako dolazimo do situacije gdje je izbacena moja ekipa koja je od samog pocetka takmicenja aktivna i sigurno jedna od ekipa koja ima najmanje izostanaka.
Pri tome je uskracena mogucnost igranja igracima koji imaju 600 plus golova.
Apelujem na savez da promijeni odluku te u ligu vrati Fanaticose koji su jos jednom napominjem jedna od najaktivnijih ekipa.
Pri tome je uskracena mogucnost igranja igracima koji imaju 600 plus golova.
Apelujem na savez da promijeni odluku te u ligu vrati Fanaticose koji su jos jednom napominjem jedna od najaktivnijih ekipa.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Izvini obrisali ste FK Formula???
Ja nisam ulazio ja temu, očekivao sam makar da me neko obavijesti citiranjem. Vratite nas.
Ja nisam ulazio ja temu, očekivao sam makar da me neko obavijesti citiranjem. Vratite nas.
Mogo si citirat kapitene, to je 5 minuta posla. Ovako nas naguzi jaranedeyo je napisao/la: ↑09 feb 2026, 17:04Dakle od 20 Januara su isle prijave, prijavljeno je 21 Ekipa, zbog neaktivnosti deaktivirane su ekipe Delfin,Backspace i Spamm
A ekipe koje nisu prijavile ili potvrdile svoje ucesce u 35 sezoni su : Joint FC,Green Dragonsi,BH Fanaticosi,FK Formula.
![]()
Pravim raspored za 21 ekipubas koliko je i dana bilo za prijavu, ko se nije logovo 21 dan i netreba igrati, prirodna selekcija.
Realno ako igrate redovno ovu ligu, a i redovni ste na forumu morali ste vidjeti da je ova tema bila baš aktivna. Razumijem da te ste malo ljuti, ali stvarno je bilo dosta vremena da potvrdite svoju aktivnost.
Tema je bila jako aktivna, između 31. januara i 09. februara napisalo se 15 (petnaest) postova 
Opravdanje je super, administracija lige je zbog neaktivnosti klubova morala ugasiti još 3 aktivna kluba.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ma trebali su označiti kapitene i onda je sva odgovornost na njima. Sumnjam da neko otvara ovaj pdf ako nema neka obavijest za utakmicu.. Pogotovo u onom probnom sistemu, ako ispadneš rano, po nekoliko mjeseci ne igraš.. bukvalno zaboraviš da ovaj dio foruma postoji
Sezona nije ni počela, pošteno bi bilo da se ubace ove ekipe što fale. To je moje mišljenje
fīat iūstitia ruat cælum
Pa mislim ds ima prostora da se ubace ove dvije ekipe da ostane isti format lige. Ako ništa mogu nadoknaditi kolo ako ne stignu ovaj vikend.
- feniksptica
- Kontakt:
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Ja sam ulazio ali nije bilo upitnika pored nasih imena tako da sam mislio da igramo, wtf svi smo bili aktivni
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.