Da zavraju konkurenciju
Premijer liga BiH - aktuelno
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Filozofija
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Sreten je moj ,pa može se reći dobar drug. Izbjegao je ko djete u ratu iz Sarajeva u Prijedor. Mislim okolina Trnova. Nisam ga dugo vidio,možda je ponovo prijavljen u SA .
Pobjedili smo Zrinjski s ovim sastavom
S klupe usli Sosic, Sabic, Foco, Konings i Obradov
Znaci samo Pejic, Lagumdzija iz prvih 11, a Konings i Obradov s klupe nisu nece biti igraci Zelje
Svakako Sosic i Foco kad se vrate bice s prvim timom i moze se bez svakoga pogotovo bez nizozemaca

Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 19 feb 2026, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Lijepo vam je čovjek napisao - punopuno.jurisicduska je napisao/la: ↑19 feb 2026, 12:14Nije ovo kraj. Slijedi još puno puno lijepih vijesti.N3R3D je napisao/la: ↑19 feb 2026, 12:13A Duška sve zna...DoktorXabaras je napisao/la: ↑19 feb 2026, 12:11Samo o Željezničaru pišete, shizopitari![]()
Kažu nema više mahale, sve se radi planski, otjerali pola ekipe u trećem kolu![]()
Duška trebaju li još pratiti zvaničnu?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Da si na njihovom mjestu, da li bi ti uzeo dio plate i dobio čiste papire ili bio godinu i pol na tribinama i nakon toga završio karijeru jer te ne bi niko uzeo !?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 feb 2026, 12:16Nije puni ugovor ali ce vam uzeti najmanje 70% primanja sto su trebali dobiti do kraja ugovora iz razloga sto oni mogu farbati limunove do juna mjeseca a onda pitanje ko ce ih uzeti.
A zagondzija ostaje??

A ja im fino nudio Dusku za Nodia... 
Koliko sad arsenal mora isplatiti zelji sto su im uvalili igraca sa felerom?
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Dzaba im papiri kad ne mogu nigdje otici sad,prije jula/augusta oni nece zaigrati.Najbolje da su sjeli na pocetku priprema i na taj nacin dogovorili raskid ovako ce sjediti kako god da okrenes,ili na tribinama ili kod kuce a pare ne bi halalio nikome kamol' nekom klubu iz meni nebitne drzave,tako ovi holandjani gledajuArma00 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 12:24Da si na njihovom mjestu, da li bi ti uzeo dio plate i dobio čiste papire ili bio godinu i pol na tribinama i nakon toga završio karijeru jer te ne bi niko uzeo !?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 feb 2026, 12:16Nije puni ugovor ali ce vam uzeti najmanje 70% primanja sto su trebali dobiti do kraja ugovora iz razloga sto oni mogu farbati limunove do juna mjeseca a onda pitanje ko ce ih uzeti.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ovi ljudi su osvojili Prvenstvo Antalije i sad ih tjeraju iz kluba, sta je u pitanju ? 
Dokaži
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Svjesno guranje zeljane u niži rang, ksksv mentol moras biti, proso pripreme sa tim igracima i nogu dobiju za 20 dana
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Postoji još mnogo opcija gdje mogu da odu sada sa slobodnim papirima. (Skandinavija, Amerika, Kazakhstan, Uzbekistan..)NajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 feb 2026, 12:37Dzaba im papiri kad ne mogu nigdje otici sad,prije jula/augusta oni nece zaigrati.Najbolje da su sjeli na pocetku priprema i na taj nacin dogovorili raskid ovako ce sjediti kako god da okrenes,ili na tribinama ili kod kuce a pare ne bi halalio nikome kamol' nekom klubu iz meni nebitne drzave,tako ovi holandjani gledajuArma00 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 12:24Da si na njihovom mjestu, da li bi ti uzeo dio plate i dobio čiste papire ili bio godinu i pol na tribinama i nakon toga završio karijeru jer te ne bi niko uzeo !?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 feb 2026, 12:16
Nije puni ugovor ali ce vam uzeti najmanje 70% primanja sto su trebali dobiti do kraja ugovora iz razloga sto oni mogu farbati limunove do juna mjeseca a onda pitanje ko ce ih uzeti.
Bolje im je da uzmu nekoliko plata unaprijed i idu dalje, nego provode vrijeme na tribinama do ljeta 2027.
Ovako je odlično i za njih i za klub, doduše za klub manje, ali opet oslobađaš se velikog dijela plate, sačuvaš dobar dio novca koji bi im morao dati do kraja ugovora, i preusmjeriš taj novac za druge igrače.
Eh sad druga stvar je što im to nije rečeno prije mjesec dana, trener i uprava su mislili da svakom daju priliku da se dokaže, ali očito da tu nema pomoći.
Zadnja izmjena: Arma00, dana/u 19 feb 2026, 12:57, ukupno mijenjano 1 put.
Šta ti kažeš na odlazak ovog ultra mega giga talenta kojeg ste oteli Arsenalu?NoDi80 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 12:22Pobjedili smo Zrinjski s ovim sastavom
S klupe usli Sosic, Sabic, Foco, Konings i Obradov
Znaci samo Pejic, Lagumdzija iz prvih 11, a Konings i Obradov s klupe nisu nece biti igraci Zelje
Svakako Sosic i Foco kad se vrate bice s prvim timom i moze se bez svakoga pogotovo bez nizozemaca
![]()
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Ovi ne uzimaju nekoliko plata unaprijed, oni su tu dovedeni s razlogom da izmuzu sto vise ocigledno. Tako da ovi bi vam otisli prije priprema da su htjeli nekoliko plataArma00 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 12:54Postoji još mnogo opcija gdje mogu da odu sada sa slobodnim papirima. (Skandinavija, Amerika, Kazakhstan, Uzbekistan..)NajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 feb 2026, 12:37Dzaba im papiri kad ne mogu nigdje otici sad,prije jula/augusta oni nece zaigrati.Najbolje da su sjeli na pocetku priprema i na taj nacin dogovorili raskid ovako ce sjediti kako god da okrenes,ili na tribinama ili kod kuce a pare ne bi halalio nikome kamol' nekom klubu iz meni nebitne drzave,tako ovi holandjani gledaju
Bolje im je da uzmu nekoliko plata unaprijed i idu dalje, nego provode vrijeme na tribinama do ljeta 2027.
Ovako je odlično i za njih i za klub, doduše za klub manje, ali opet oslobađaš se velikog dijela plate, sačuvaš dobar dio novca koji bi im morao dati do kraja ugovora, i preusmjeriš taj novac za druge igrače.
Eh sad druga stvar je što im to nije rečeno prije mjesec dana, trener i uprava su mislili da svakom daju priliku da se dokaže, ali očito da tu nema pomoći.
Izvadi ga malo nijazeeeee
Ja sve više počinjem misliti da je i Nodi kao Nedo možda obojica čekaju poziciju u klubu.
.png)