Premijer liga BiH - aktuelno
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pitajte Virtualnog gdje im je Garcia, kakvo je to sad pranje para ? Pametbi Krpa i Jadovac, nece da im olate raskide ljudi sjedili na tribinama i uzivali.
Nece, kazu usla im plava boja u krv...19vendetta87 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 13:29Dovedite ih sebi.Hordas1990 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 13:26Kako su tacno ovi Holandjani krivi za lose rezultate? Bili ne bili tal ne kontam sta ste sad dobili? Po meni Sedorf i onaj bek cak nisu ni losi toliko. Bolji od Sukilovica, Odinake. Mazanje ociju klasicno.
Meni se i Ljajić čini ok sudijom i poštenim momkom.Pact1921 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 15:32Ma po meni najveci lopov je Luka Bilbija on tebe neofirno potkrada . On kad namjesta nece ko kazlagic da sudi neke fantomske penale i svira nepostojece ofsajde nego ce on kontrolisati igru sa malim faulovima. Antoni Bandic i Frano Jelic su vjecito bile sudije po zadatku . Sabrija Topalovic je dobar sudija sve dok ne krene suditi Sarajevo onda ima svega , Mateo Musa isto tako katastrofa. Realno jedini sudija kojeg ja gotivim je Sivac iz Zenice ovo ostalo svi su gori od goreg a i Peljto nije kao sto ga narod uzdize .
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Nego treba se raspitati posto ovaj Nastic,Milosevic da oh dovedemo ali bice problem jer imaju ogromne plate medjutim vidi se da orave ogromnu razliku na terenu.Vanja8 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 15:44Nece, kazu usla im plava boja u krv...19vendetta87 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 13:29Dovedite ih sebi.Hordas1990 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 13:26Kako su tacno ovi Holandjani krivi za lose rezultate? Bili ne bili tal ne kontam sta ste sad dobili? Po meni Sedorf i onaj bek cak nisu ni losi toliko. Bolji od Sukilovica, Odinake. Mazanje ociju klasicno.
-
Hordas1990
- Kontakt:
Ne mislim na taj derbi tu nista nisu mogliTrofejiSuTu je napisao/la: ↑19 feb 2026, 15:31Sto je puno,puno je…Hordas1990 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 13:48Pa sta ima veze da im je po 13 kad ne znaju. Koga je Odinaka pojeo defanzivno ispada lik konstantno? Fizicke predispozicije ima ali nista drugo. Dok ovaj bek dugokosi iz Holandije je jedan od rijetkih igraca ove lige koji je uspio Gulija da ustopa.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako ga je ustopao vidjeli smo u proslom derbiju,usr’o se kad je vidio Gullia,i onda Ademov paraf!
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ovaj Konings, onda ovaj iz Arsenala ubica i Garsia su velika misterija. Uzimaju ljudi pare a zajedno imaju 3 minuta.
Zale se na Koningsa, a covjek pogodio precku u Posusju, da su mu dali sansu garant bi nedje gol zabio i to mozda presudni da ostanu u ligi... 
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Kakve se ovo fekalne vode razljevaju po Grbavici. 
"Napadač Željezničara Davor Rakić na 17 utakmica u Premijer ligi nije postigao ni gol. Na terenu je proveo ukupno 747 minuta"
Brate kakve su ovo muljaže imaju cijevi za naselje ispod tribine a ni ViK ih nema zavedene
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- jurisicduska
- Kontakt:
Holanđani su samo početak.
Mene strah i pomisliti koliko će zaraditi od raskida.
Ako ih i Velež udari valja i trenera promijenit. E tu je tek zarada vrhunska.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
uzima Zeljo Veleza
citirajte me u subotu u 17 casova
Ciganija, poprilična.
- FKS -
- Combattente87
- Kontakt:
X u najboljem slučaju po njih, ali Velež uzima 1/1 !BegovicRamiz je napisao/la: ↑19 feb 2026, 16:31uzima Zeljo Veleza
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- jurisicduska
- Kontakt:
Pozivam navijače željezničara da ne nasjedaju na mahalske price i forumske price gdje vec određeni navijaci znaju i ko ce igrat u prvih 11 u subotu. Sve je to pokusaj destabilizacije od strane prikrivenih pitara, dusmana. Također za statut je vec izvjesno sa se morate boriti sa HDZom i domacim izdajnicima ali vi ste tu bitku vodili nekoliko puta i svaki put izasli kao pobjednici ! Samo pratite zvanicne kanale i ne nasjedajte na dusmanske price koje pokusaju da vas skrenu sa puta kojim ste krenuli jer cijela drzava drhti od mocnog zelje. Ovo oko kanalizacije i to igra politike. Postoje sposobni ljudi u klubu koji ce to rijesiti i koji imaju utjecaja pa cak i penale naplatiti.
Slijedi puno puno lijepih vijesti. Vase je da napunite Grbavicu i svi ko jedan da stanete na stranu svog kluba.
Slijedi puno puno lijepih vijesti. Vase je da napunite Grbavicu i svi ko jedan da stanete na stranu svog kluba.
- Riquelme1921
- Kontakt:
!jurisicduska je napisao/la: ↑19 feb 2026, 17:30
Grupa iznad svakog pojedinca.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Izgleda prva Mirvićeva(53) investicija je bila kupovina foruma kod babane iliti u narodu poznat kao lobotomija
Kakva je to grupa plačenika prvo iz Rajlovca sad iz USandA.
Kod njih se zna, ko da više tvoji smo.
Kakva je to grupa plačenika prvo iz Rajlovca sad iz USandA.
Kod njih se zna, ko da više tvoji smo.
Duška je član skupštine FK Želješčar, zna sve šta se dešava u željkanu.
Da ne lupamo, pratimo zvanicnu !jurisicduska je napisao/la: ↑19 feb 2026, 16:24Holanđani su samo početak.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, DoktorXabaras, feniksptica, Fouzi1, Fudo, legendarnadruga, mnon46, mosarajvosa83, Nemanja99, NJAZRI, Rule_hz, Zaboljesutra i 50 gostiju.
.png)