Covjek moze da vam potvrdi da nisam on ne znam ni ko je, nisam toliko dugo ovdje na forumu. Seljacino, to ti je sva pamet glupane jedancarukisupakpohaluh je napisao/la: ↑19 feb 2026, 14:53Hulahopka, pusi qrac.TvrtkoPrvi je napisao/la: ↑06 feb 2026, 00:38HAHAHAHA kakav bratGavranBeli je napisao/la: ↑05 feb 2026, 17:13Ide Sukilovic na Posušje. Kad ih rastrga nasa vedeta. Prodat ce se on pazite moje reći. Verujte mi
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
TvrtkoPrvi
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
U početnih 11 će (konačno) doći do promjena. Trebalo bi da dođe do promjene kapitena. Galcho je unešen u cometu. Biće još raskida pored Holanđana. Biće još pojačanja tamo gdje smo najtanji.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Da li je realno očekivati Čosića,Freemana, Dragovića i Gojaka blizu prvih 11, kao i status Garcie ?muharemovicdzelo je napisao/la: ↑19 feb 2026, 15:17U početnih 11 će (konačno) doći do promjena. Trebalo bi da dođe do promjene kapitena. Galcho je unešen u cometu. Biće još raskida pored Holanđana. Biće još pojačanja tamo gdje smo najtanji.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- MisterBlue
- Kontakt:
Je li ima ikakvih vijesti u vezi Garcie? Ko da je Diego Milito. Da vidimo šta zna i umije. Hoće li nam od prve minute zaigrati austrijski bombarder?muharemovicdzelo je napisao/la: ↑19 feb 2026, 15:17U početnih 11 će (konačno) doći do promjena. Trebalo bi da dođe do promjene kapitena. Galcho je unešen u cometu. Biće još raskida pored Holanđana. Biće još pojačanja tamo gdje smo najtanji.
Hoce bice prvi spic u ekipiMisterBlue je napisao/la: ↑19 feb 2026, 15:23Je li ima ikakvih vijesti u vezi Garcie? Ko da je Diego Milito. Da vidimo šta zna i umije. Hoće li nam od prve minute zaigrati austrijski bombarder?muharemovicdzelo je napisao/la: ↑19 feb 2026, 15:17U početnih 11 će (konačno) doći do promjena. Trebalo bi da dođe do promjene kapitena. Galcho je unešen u cometu. Biće još raskida pored Holanđana. Biće još pojačanja tamo gdje smo najtanji.
Meni ovo sve djeluje kao da su utakmice za davanje prilike onima za koje nije siguran sta ce sa njima.
Kao da mu je falilo utakmica za pripreme.
Kao da mu je falilo utakmica za pripreme.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Fali njemu daska u glavi, kad je i pomislio da polovina ove ekipe zasluzuje biti i na klupi, a kamoli na terenu..
- VibeTribeX
- Kontakt:
naravnomuharemovicdzelo je napisao/la: ↑19 feb 2026, 15:17U početnih 11 će (konačno) doći do promjena. Trebalo bi da dođe do promjene kapitena. Galcho je unešen u cometu. Biće još raskida pored Holanđana. Biće još pojačanja tamo gdje smo najtanji.
ali ne ide preko noci
raja konta za heftu dvije ekipu napraviti
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Nadam se da u subotu u toku ovog svetog mjeseca necu izaci iz vjere zbog odabira igračkog kadra i zalaganja ekipe.
Slaviša ne igraj se, izvedi najjaci sastav s novim igracima i pobijte se pa sta bude !
Malo mi je čudno, da ne kažem neozbiljno, da se ugovori raskidaju kada je počela polusezona. Ne znam u šta je Slaviša gledao mjesec dana na pripremama, to je tada trebalo uraditi. Možda su, doduše, čekali da dovedu zamjene pa su se onda odlučili na raskide.
Raskidi su opravdani, tu nema dileme, jer niko od ovih Holandeza qurcu nije valjao a pretpostavljam da nisu baš jeftini. Jedino bih rekao da je Oulad mogao ostati, ono malo što je igrao jesenas je djelovalo kao da ima potencijala. Doduše sad smo nakrcali ekipu veznjacima pa je sa te strane, vjerovatno po ukusu trenutnog sš, ispao višak.
Niko od njih neće nedostajati, ni kvalitetom a ni brojčano gledajući roster, tako da suštinski opravdavam ovaj potez, samo mi je tajming malo upitan.
Raskidi su opravdani, tu nema dileme, jer niko od ovih Holandeza qurcu nije valjao a pretpostavljam da nisu baš jeftini. Jedino bih rekao da je Oulad mogao ostati, ono malo što je igrao jesenas je djelovalo kao da ima potencijala. Doduše sad smo nakrcali ekipu veznjacima pa je sa te strane, vjerovatno po ukusu trenutnog sš, ispao višak.
Niko od njih neće nedostajati, ni kvalitetom a ni brojčano gledajući roster, tako da suštinski opravdavam ovaj potez, samo mi je tajming malo upitan.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Sto si ih uigravaao ako se ne racuna ili nemaju kvalitet
Ja bih prije rekao da su oni tražili raskid a mi jedva dočekali. Možda neki "holanski ustanak". 
Edit : Očekujem kod nekih od sljedećih kikseva da budu blagi izgovor jer je Seedorf ipak bio prilično standardan.
Edit : Očekujem kod nekih od sljedećih kikseva da budu blagi izgovor jer je Seedorf ipak bio prilično standardan.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
zeljovolimte
- Kontakt:
A izgleda Slavisa postade i nepogrijesiv
-
SudoHusika
- Kontakt:
Meni ovo sve djeluje da se još uvijek ne zna ko pije a ko plaća.
Rizik je bio ostaviti ove invalide i plaćati im pripreme ali je isto tako rizik krenuti u polusezonu sa 80% promijenjenim rosterom. Plus, ne možeš ti od igrača očekivati profesionalizam i zalaganje ako si im prije mjesec dana rekao da ne računaš na njih a nisi ih se uspio riješiti. Teška situacija.
Rizik je bio ostaviti ove invalide i plaćati im pripreme ali je isto tako rizik krenuti u polusezonu sa 80% promijenjenim rosterom. Plus, ne možeš ti od igrača očekivati profesionalizam i zalaganje ako si im prije mjesec dana rekao da ne računaš na njih a nisi ih se uspio riješiti. Teška situacija.
Željezničar za život cijeli!
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Kosorić

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
Haj što je Kosorić, nego koja je uloga tim menadžera?
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
Ne znam šta su Seedorf, Troupee i Ismail skrivili.
Rakić, Šabić, Krpić, Jaganjac, Radovac, Erick..
Rakić, Šabić, Krpić, Jaganjac, Radovac, Erick..
hajduk živi vječno
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme