Bralic prije Gojkovica
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne znam kako ce se sporazumiti, Carlos ne zna rijec engleskog.
Bralic prije Gojkovica
Bralic prije Gojkovica
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
- MokraKifla
- Kontakt:
Ima li Carlos pravo nastupa u subotu?
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Nema za subotu.U srijedu ga ocekujem u pocetnom sastavu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Jel to ubrzano kolo ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 feb 2026, 20:18Nema za subotu.U srijedu ga ocekujem u pocetnom sastavu
Ima fotograf nek' prevodi.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 20:00Ne znam kako ce se sporazumiti, Carlos ne zna rijec engleskog.
Bralic prije Gojkovica![]()
Gojković još uvijek nije u takmičarskom ritmu, teško brani široki prostor, protiv Čelika je dva puta ozbiljno ispao pa zbog toga se i igra na sigurno, a to je upravo Bralić.
Kup. Kako je moguce da neko prati kao klub i ne zna kad i sta ti klub igra? Svasta.fks74 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 20:31Jel to ubrzano kolo ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 feb 2026, 20:18Nema za subotu.U srijedu ga ocekujem u pocetnom sastavu
Bojim se da su Vice i Beus vec dogovorili da Borac bude prvak a Svinjskom kup. Nadam se da nas nece sudije zaklati vec protiv VelezaMaroon1946 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 17:5714/15 ovo dobija, a 18/19 sa pola gasa.
Sacekajmo malo da vidimo sta ce ova ekipa osvojiti u ove godinu-dvije. Ipak smo osvojili duplu krunu, dolazili do playoffa EL, itd sa ovim ekipama i za to zasluzuju veliki respekt.
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Normalno je da su dogovorili. Borac ih mlatne a ovi x sa palace
U pravu si, izvini što ne mislim samo na klub, izvini što imam i druge obaveze u životu.
ok to usporedjivanje pojedinacno igraca u trenutku igranja ne mogu se bas sa svim sloziti i to oko Delaca, Tatomirovica, Bilbije i KovacevicaPitar6785 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 17:53
Trenutni sastav je mnogo jaci skoro na svakoj pozici, Nemoj zaboravit isto da smo titulu uzeli u zadnjem kolu.
Delac-Banic nebi ja ovde dao prednost Delacu posebno ako ovaj do kraja sezone nastavi branit ovako
Berberovic- beganovic berberovic jeste malo bolji
Tatomirov- Ristovski meni je rustovski bolji
Kovacevic- Bralic bralic jeste bio los al covjek je sad bas dobar ako nista isti kvalitet a po meni je bolji od kovacevica, plus ovde ima Gojkovica
Radovac-Cimirot sve receno cimirot duplo bolji
Duljevic- Menalo po meni menalo bolji
Stojcev -Adem 80x adem bolji
Velikovski- elezi; mogu reci da jo ovde Remi
Renan - biblija, nermin nista nije bio bolji od brazilca u tom moment
Benko- turkes BENKO 30x bolji e sad ovaj brazilac valjda ce ovo spast na 10x
Pored ovih svih nabrojani prodo si najboljeg igraca lige nakon 19 kola za 2,5 m€ i drugog igraca koji je bio nivo Biblije (Mlinarica za 500 k€)
Gore si jedino imo da prodas radovca koji je ima-o problema sa kicmom i cimirota kojeg si prodo za 1,3 m€
Takodje imo si drugog najboljeg igraca Delaca (osjetljiva pozicija) koji je bio posudjen.
Plus imao si bolje sudjenje, plus sve druge ekipe su bile mnogo slabije DVOKRUZNI SISTEM.
Jedino sta je ovoj ekipi u plusu jeste sto su sad bolji tereni prem da imas 6 utakmica i danas na uzasnim terenima prijedir bjeljina grbavica.
ovo ostsle usporedbe stoje.
Ali ovaj tim je uzeo titulu, prosao Atromitosa i jbga imao nesrecu da naleti na Mgladbach gdje je na Kosevu i licilo na nesta gore su nas masakrirali, ali ovaj tim je imao Benku koji je pravio nevjerovatnu razliku na terenu, npr to ocekujem od Adema. Ok reci ces mi Zeljo, Zrinjski, Sloga sjajni potezi ali fsli meni tu neki momenat koji je imao Benko
- feniksptica
- Kontakt:
Da li se moze uzeti ova jakna sto je Bralic nosi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- napoleon72
- Kontakt:
Hladna k'o snijeg cetresprve na vrhovima Igmana
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
- napoleon72
- Kontakt:
Vala niko ne moze u istu recenicu s Benkom. Ko prati podcaste kod Sanela, svaki nas igrac iz te generacije isto prica. Strogi profesionalac, ostaje poslije treninga da puca na gol, na treninzima grize i tuce kao da je finale kupa... strasan igrac koji je zabio u svim vaznim utakmicama i bio najzasluzniji za tu titulu 2015. godine.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Sto posto,medjutim sad nije isto igrat, cesto smo bili u situaciji da nam se svirne 40 faulova i 19 zutih,penal i crveni, u takvim okolnostima tesko da sta mozes, evo i Bubanja ti je primjer, nakon svih sokova ovdje radje ode u zadnju ekipu HNLnapoleon72 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 21:59Vala niko ne moze u istu recenicu s Benkom. Ko prati podcaste kod Sanela, svaki nas igrac iz te generacije isto prica. Strogi profesionalac, ostaje poslije treninga da puca na gol, na treninzima grize i tuce kao da je finale kupa... strasan igrac koji je zabio u svim vaznim utakmicama i bio najzasluzniji za tu titulu 2015. godine.
- jurisicduska
- Kontakt:
Osto i Renan poslije treninga da vježba škarice i slomio kičmu.napoleon72 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 21:59Vala niko ne moze u istu recenicu s Benkom. Ko prati podcaste kod Sanela, svaki nas igrac iz te generacije isto prica. Strogi profesionalac, ostaje poslije treninga da puca na gol, na treninzima grize i tuce kao da je finale kupa... strasan igrac koji je zabio u svim vaznim utakmicama i bio najzasluzniji za tu titulu 2015. godine.
Sto se tice profesionalizma, Darko Lazić je također bio primjer.
Zamene Benko najbolji igrac posle rata sto je igro kod nas Adem je imo bolju karijeru al Benko je gino za klub koda je iz nase akademije. Sveki go koji je dao proslavljo ga je na isti nacin kako bi ja to radio da sudjem sa tribine na travnjak.
A inace posle Dzenana Uscuplica allah rahmetile Benko mi je najdrazi igrac.
Ahmet nije bio los al nije bio do pupka benki
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ahmet je tata mata. Mislim Benko je klasa al Ahmet je nesto posebno.Pitar6785 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 22:51Zamene Benko najbolji igrac posle rata sto je igro kod nas Adem je imo bolju karijeru al Benko je gino za klub koda je iz nase akademije. Sveki go koji je dao proslavljo ga je na isti nacin kako bi ja to radio da sudjem sa tribine na travnjak.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Svaka čast Benkari, ali za mene je Merso Tito
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.