Kako cemo Nodi ista od ovakvog Nijaza (60)?Puni nas covijek curi rmaspe
Premijer liga BiH - aktuelno
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Paraliza sna al umjesto demona u cosku mosarajvosa83 pokusava objasniti neke stvarimosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 22:05Ma njima je bitnije saopstenje nasih navijaca ili ko je vec u ime svih nas bez da nas pita napisao ono za namjestanje
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Jesu najlosiji, kako nisu. Naprimjer Koningsa i ne viđamo na terenu, al zato redovno uzima platu od Zelje. Sve to treba skinuti sa sise.Herson je napisao/la: ↑19 feb 2026, 22:17Šta će uopšte dobiti tim raskidima?
Ima smisla samo ako ćeš otjerati i sve ostale koje su ispodprosječnog kvaliteta.
Holanđani nisu najlošiji u rosteru, a čisto sumnjam da imaju bilo kakav utjecaj u svlačionici. Jednostavno se na njima kola prelomila, a suštinski sve ostaje isto.
E gledaj Duletovih argumenata iz '65 godine proslog vijeka
Mi takve u mahali nazivamo 'bilmezima i klasicnim debilima' ne znam kakva je situacija podno Durmitora ali lik je sprdancija. Svaka cast normalnim navijacima iz redova kona ali vecina ih je na zalost totalno pogubljeno u vremenu i prostoru i puno pametuju za nedefinisanu, jos uvijek sirotinju. Ali opet cu napisati, jada stanu na noge jer nije zanimljivo vise da se porede s nama kad nema nista za poredjenja.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 21:27Sta je tek pisao o saradnji sa ovim Jozakom, kule,tornjevi,arapske investicije i fondovi jao,jao
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
Ako cemo realno Konings na klupi ima statistiku istu kao Jaganjac i Rakiclet3 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 22:27Jesu najlosiji, kako nisu. Naprimjer Koningsa i ne viđamo na terenu, al zato redovno uzima platu od Zelje. Sve to treba skinuti sa sise.Herson je napisao/la: ↑19 feb 2026, 22:17Šta će uopšte dobiti tim raskidima?
Ima smisla samo ako ćeš otjerati i sve ostale koje su ispodprosječnog kvaliteta.
Holanđani nisu najlošiji u rosteru, a čisto sumnjam da imaju bilo kakav utjecaj u svlačionici. Jednostavno se na njima kola prelomila, a suštinski sve ostaje isto.
E gledaj Duletovih argumenata iz '65 godine proslog vijekacega se bolesnik dosjetio
![]()
Trupe nista losiji od krampe Odinake nije, samo sto je ovaj crnac pa fura to malo raju.
Sedorf Sukilovic Osmanovic ne zna se koji je losiji, problem je trener i tu je sva prica.
Kako kod nas Ristovski Bralic i Maroodza propuh kod Husrefa odjednom kod Cvitanovica ne sjecam se kad nam je neko zabio gol. Neznanje i tvrdoglavost trenera je veliki problem.
Mislim doduse sta treba ocekivati od tog Koningsa koji je zabio 5 golova ukupno u karijeri? Da procepi ono nekako ili sta
Duška ga jede za iftar argumentima i tu se ne može ništa promijeniti. Do nekih boljih vremena.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
- KONTRASVIH
- Kontakt:
-
Pitaristok
- Kontakt:
Pa valjda su nizozemci dovedeni da budu bolji od amatera tipa Rakic, Odinaka ili Sukilovic ?bvsic je napisao/la: ↑19 feb 2026, 22:38Ako cemo realno Konings na klupi ima statistiku istu kao Jaganjac i Rakiclet3 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 22:27Jesu najlosiji, kako nisu. Naprimjer Koningsa i ne viđamo na terenu, al zato redovno uzima platu od Zelje. Sve to treba skinuti sa sise.Herson je napisao/la: ↑19 feb 2026, 22:17
Šta će uopšte dobiti tim raskidima?
E gledaj Duletovih argumenata iz '65 godine proslog vijekacega se bolesnik dosjetio
![]()
Trupe nista losiji od krampe Odinake nije, samo sto je ovaj crnac pa fura to malo raju.
Sedorf Sukilovic Osmanovic ne zna se koji je losiji, problem je trener i tu je sva prica.
Kako kod nas Ristovski Bralic i Maroodza propuh kod Husrefa odjednom kod Cvitanovica ne sjecam se kad nam je neko zabio gol. Neznanje i tvrdoglavost trenera je veliki problem.
Mislim doduse sta treba ocekivati od tog Koningsa koji je zabio 5 golova ukupno u karijeri? Da procepi ono nekako ili sta
A Konings, Troupee i Seedorf ispadose gori od nih
E zato treba njih prve otjerati, sto prije. Isplatiti bagru i nabiti nogom nazad u Holandiju.
Adzem je doveo te konje i to mu je najveci minus od svih kojih je imao.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Sta mu drugo ostaje nego kad ga ovako urnise, ja bi se odjavio trajno sa foruma.
ErosViverosViv je napisao/la: ↑19 feb 2026, 22:50Ma mi to preslusali davno, kakav palas kurci palci.
![]()
Ma mrs...
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ali jos nije dostigao nivo da ga se kruniše titulom kakvu su ti demokratskim putem dobio.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 21:55
Luda noc je to bila, nema teme da nije Virtualni bio obrukan, nikako da okrene novi list.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
I ovaj je na ignore, samo normalni zeljovci i gradska raja nisu na ignoru.
Ma sto posto. Niko insajdera nema kao vi..DoktorXabaras je napisao/la: ↑19 feb 2026, 21:40Ja sam mislio da si ti malo pametniji al sad kad vidim ove tvoje intelektualne izljeve ne znam šta da ti napišem al et..Virtu4l je napisao/la: ↑19 feb 2026, 21:12DoktorXabaras je napisao/la: ↑19 feb 2026, 21:11Kad vam ovaj iz HDZ-a upiše statut u registar, tu sve piše nemam ja tu šta pisati bit će sve javno.
Imaš Željezničar d.o.o. koji je vladnik svega onog što ste branili kroz patolu "nikom te ne damo".
Znači hoćeš da kažeš da će Sanin Mirvić biti vlasnik stadiona, zemljišta, naziva i grba? Samo da bude jasno.
Neće Mirvić jer se on tu nigdje i ne spominje,nego Željezničar doo, kao vlasnik kapitala FK Željezničar.
Bit će tu jasno sve, javni poziv, pismo namjere, koncesioni ugovor, ulaganja, povrat. UG FK Željezničar ostaje upisan u statut kao vlasnik intelektiane svojine, boje, grb, ime, grad, općina...i ostalo od čega nema nikakve materijalne koristi.
Fk Željezničar.
Nije ga zamolio, nego mu platio ljetovanje u CGjurisicduska je napisao/la: ↑19 feb 2026, 21:17Nije to sve ima ono da si 3 put bio kanta godine na forumu pa zamolio admina da ukine takmicenje.
Ima i ono da te frajer čekao na dogovorenom mjestu da nisi došao.
Ima svega. Ti još jedini kod kontre imas kredibilitet. Sad će i on doći za 10 minuta.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Guzili jedan drugogNazorUso je napisao/la: ↑20 feb 2026, 00:10Nije ga zamolio, nego mu platio ljetovanje u CGjurisicduska je napisao/la: ↑19 feb 2026, 21:17Nije to sve ima ono da si 3 put bio kanta godine na forumu pa zamolio admina da ukine takmicenje.
Ima i ono da te frajer čekao na dogovorenom mjestu da nisi došao.
Ima svega. Ti još jedini kod kontre imas kredibilitet. Sad će i on doći za 10 minuta.
PS cetalji vas namjerno provocirali za prvi dan bajrama.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Nije valjda da Zeljo ima najvecu armiju u drzavi?
Nema sanse
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Tik-tak..
„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.