Škoro
Merso
Benko
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Škoro
Sumnjam da mozes, jaci je Bralic od tebe.
Zabio je 2 takva u sezoni , jedan protiv Zvijezde 09 u gostujucoj pobjedi od 0-4 i na Kosevu u derbiju protiv zelje u pobjedi 2-1gh0stHZ je napisao/la: ↑20 feb 2026, 05:11Ma Ahmet je na ljudskoj razini ono nešto posebno. Zrači dobrotom. Obojica strašni napadači.
Ahmetu ne mogu zaboraviti onaj gol glavom kada u padu hvata loptu i okrenut od gola posprema. Ne mogu se sjetiti protiv koga doduše, ali je gol kola bio sigurno haha.
Ne sjećam se tog gostujućeg, ali taj gol protiv kona… kakav majstor je Mersomikimaus je napisao/la: ↑20 feb 2026, 05:51Zabio je 2 takva u sezoni , jedan protiv Zvijezde 09 u gostujucoj pobjedi od 0-4 i na Kosevu u derbiju protiv zelje u pobjedi 2-1gh0stHZ je napisao/la: ↑20 feb 2026, 05:11Ma Ahmet je na ljudskoj razini ono nešto posebno. Zrači dobrotom. Obojica strašni napadači.
Ahmetu ne mogu zaboraviti onaj gol glavom kada u padu hvata loptu i okrenut od gola posprema. Ne mogu se sjetiti protiv koga doduše, ali je gol kola bio sigurno haha.
Kakve to veze ima, Atletico mlatne Barcu 4 im uvali za pouvrijeme a onda spasavaju X protiv Bruggea.KarloIvandic je napisao/la: ↑19 feb 2026, 20:53Normalno je da su dogovorili. Borac ih mlatne a ovi x sa palace
Jer imaju neke Vip stolice, mjesta za novinare i te gluposti.teamnorth1989 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 08:18nije mi jasno kako Zrinjski igra europu na stadionu Bijeli brijeg meni je Koševo Wembley za ono
Aston Villi tada nisu trebali bodovi, dosli samo da odrade utakmicu, Palace sinoc odigrao na 30 ٪, koliko im je trebalo za pozitivan rezultat, dok je Zrinjski dao 100 %, dušu ispustili. Da je Palaceu trebala pobjeda, zavrsili bi pricu u prvom poluvremenu.teamnorth1989 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 08:18nije mi jasno kako Zrinjski igra europu na stadionu Bijeli brijeg meni je Koševo Wembley za ono
Strah me i pomisliti sta bi bilo da znas citatiLucas je napisao/la: ↑20 feb 2026, 08:24Aston Villi tada nisu trebali bodovi, dosli samo da odrade utakmicu, Palace sinoc odigrao na 30 ٪, koliko im je trebalo za pozitivan rezultat, dok je Zrinjski dao 100 %, dušu ispustili. Da je Palaceu trebala pobjeda, zavrsili bi pricu u prvom poluvremenu.teamnorth1989 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 08:18nije mi jasno kako Zrinjski igra europu na stadionu Bijeli brijeg meni je Koševo Wembley za ono
Ima na forumu kabadahija što prijete, treba se samo obratiti pravim ljudimanapoleon72 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 00:45![]()
![]()
![]()
Moze povest kojeg jarana pa da Bralicu sacekusu naprave
Kakvi god su, sebi su.napoleon72 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 09:07Joj tjesenja nekog![]()
Sto je tesko priznat da ljudi igraju Evropu 5x bolje nego mi? Mi bismo od nezainteresovane Ville 6 primili. Na Kosevu ba imamo tri evropske pobjede od Zete do danas (Libertas San Marino, Banants i Krajova, plus pirova pobjeda protiv Zarie kad smo ispali na penale). Taj Zrinjski je kuci dobio Utrechta, AZ, Malme, remizirali sa Ludogoretsom, Villom, Palaceom. Govorimo ba o ekipama iz najjace lige na svijetu, Palace sinoc igrao u najjacem sastavu. Mi samo znamo spustat druge i trazit izgovore za necije dobre/nase lose rezultate. Hajmo radit i doc na level da mi na Kosevu otresemo ekipu iz Holandije ili skinemo bod Englezima.