Sofascore je preciznija u ocjenjivanju.dedo26 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 15:55Pa sta trebam, gledat Jagielloniu uzivo. Valjda postoji neki parametar na osnovu cega daju ocjene. Ne bacaju kasike pa kazu evo ovome 6.2
Jedna od te dviej stranica mora biti preciznija, a djeluje mi da je to sofascore gledajuci meceve i ocjene nakon toga.
Samed Baždar
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Samed Baždar
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Smrdljiva šugo reko sam ti da me ne spominjes smradu ne odgojeni. Smecaru ako nisi znao ovo je jedna od najgorih liga evrope,a danas je igrao smradurino jer im je imo zuti karton najbolji igrac Imaz iz spanije. Poceli ste slavit amatera jer igra u mrtvoj poljskoj malo,toliko ste ocajni. Mali hasic je Maradona bio za njega danas,a opet nije igrac za velike domete reprezentacije. Trener saragosse je sve reko , ja imam 5 BOLJIH igraca na samuelovoj poziciji ! Pametnom dosta 6ti spic u spanskoj trecoj nije mogo Kodru izbacit koji ima 33 godine..frustrirani levatu ne spomlnji me vise, opet places za mjesec ispred ekrana.
U ovoj mrtvoj ligi je Stilic semir napravio karijeru Lewandovskom, bio najbolji igrac lige izabran,i opet je bio prelos za nasu repku levatino. Veze ti nemas o sportu kamoli fudbalu, sandzo mali je amater menadzerski projekat vepra spahica. A vrijeme evo sve pokaze sreca. Kakav jad slave jednu utakmicu 0-0 u poljskoj a mali sandzo godinu i pol nije postojao nigdje.
Zadnja izmjena: bhfanatic14, dana/u 14 feb 2026, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Raspad u jagielloni danas bez najboljeg igraca 35 godisnjeg Imaza iz spanije. Kakva losa liga za ne gledat. Buric, Rondic, hamulic,stilic, svi prepisali poljsku a za bosnu nisu mogli jer je to mrtva liga niskog kvaliteta. Svi propali igraci segunde igraju u poljskoj evo i Sans iz saragosse danas za cracoviu.
Ja cie pierdole Samed, chuj ci w dupe.
Zadnja izmjena: bhfanatic14, dana/u 14 feb 2026, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Cim ti pises tako znamo da nije tako.Idi igraj se lego kockicabhfanatic14 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 17:30Raspad u jagielloni danas bez najboljeg igraca 35 godisnjeg Imaza iz spanije. Kakva losa liga za ne gledat. Buric, Rondic, hamulic,stilic, svi prepisali poljsku a za bosnu nisu mogli jer je to mrtva liga niskog kvaliteta. Svi propali igraci segunde igraju u poljskoj evo i Sans iz saragosse danas za cracoviu.
Ja cie pierdole Samed, hui ci w dupe.
pa recimo pratim United svaki mec i rijetko kad sam vidio da sofascore promasi, ali svakako da se desi. Medjutim, ova Poljska liga je u rangu Bosanske, u par nijansi je to. Bazdar sumnjam da ce ikad postat igrac za reprezentativni nivo, jer nemat mjesto u 2 spanskoj ligi kakav god da je trener i ekipa i uprava, govori nesto. Da je imalo dobar, ne bi sigurno bio klupa u 2ligaskom fenjerasu.denza je napisao/la: ↑14 feb 2026, 16:07Ma druže to je kompjuterski algoritam, ne gleda niko. Baždarovi igrači tarabe teške.
Ipak je poljska liga na 12 rangu Uefe,
Druze odigra on 90 minuta. Poljska liga nije bas toliko smece imaju solidnih uspjeha u evropi zadnjih par godina. Bolje I tamo da igra nego u hnl. Vidjet cemo protiv fiorentine sta moze. Da je **** kakvom ga opisujes stvarno nije. Da on ima 27 28 godina ja bi ti rekao da si upravu al ovako jbg I dzeko je u njegovim godinama igrao u ceskoj.bhfanatic14 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 17:30Raspad u jagielloni danas bez najboljeg igraca 35 godisnjeg Imaza iz spanije. Kakva losa liga za ne gledat. Buric, Rondic, hamulic,stilic, svi prepisali poljsku a za bosnu nisu mogli jer je to mrtva liga niskog kvaliteta. Svi propali igraci segunde igraju u poljskoj evo i Sans iz saragosse danas za cracoviu.
Konacno na velikoj sceni. Hajmo decko, samo za fanatica! 
Krepat ce debil.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Maksuz gledam zbog Bazdara ovu Jageloniju iako ika Demirovic i Memic.. Nekako mi je Bazdar smrsao tjelom je nejak da zagradi loptu izdrzi duel ipak on ima vec 22 g stadion im je velik a kao Poljska liga ocito za Euro su uradili prije 10tak g velike stadione
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Na velikoj sceni
igra jer prvi spic pululu ima crveni karton......zasad najgori na terenu daleko, sve izgubio duele. Sve lopte daje iz prve dupli, hoce neke izmisljat lopte sve zavrsile kod fiorentine. U duelima odbija se kao dijete pada. Vise faulova napravio kao napadac jedno 5 a nije izvuko on ni jedan
Na klupi im sjede 5 igraca
svi kartoni i povrede. Napravio 6 faulova brojo sam malo a ni jedan nije izvuko dobro je. Za mjesec dana ide plakanje opet sa ovim poluamaterom, kao protiv Rumunije kad je bio najgori. U 11 utakmica za repku nista ne pokazat svugdje drugo dobijes nogu, ali ovdje menadzer Spaha drzi ruku za njega. Znao sam da je los srbce ali danas ovo je slag na tortu.
Mrtva liga ubila ih fiorentina liga pet sa pola snage. Italijanski. Djeca debilska opet popisana,a nikako da se sakriju tupani. Ja da sam damirTupan i ovaj bez imena 1346xhskdzze danas bi krepo od muke
Stoka glupa 
Mrtva liga ubila ih fiorentina liga pet sa pola snage. Italijanski. Djeca debilska opet popisana,a nikako da se sakriju tupani. Ja da sam damirTupan i ovaj bez imena 1346xhskdzze danas bi krepo od muke
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Tek kada je prebačen na krilo dosao je do lopte i postao vidljiv.
Šteta zbog poraza - golman ih prodao kod prva dva gola. To je i presudilo večeras.
Ako ništa sad će se moći u potpunosti bazirati na prvenstvo i borbu za titulu. Za nas je važno da je napokon počeo redovno igrati.
Šteta zbog poraza - golman ih prodao kod prva dva gola. To je i presudilo večeras.
Ako ništa sad će se moći u potpunosti bazirati na prvenstvo i borbu za titulu. Za nas je važno da je napokon počeo redovno igrati.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 19 feb 2026, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Izuzetno spor i trom, ne znam da li je do prvog dana posta, ali na momente se vucar’o ko Džekson po terenu.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Jesi gledo danas ? Najgori na terenu, ja to znam ali da se potvrdim jos jednom. On jedva hoda sa 22 ,kao da je 40,sve duele popusio kao dijete se odbija od igraca. U toj cirkus ligi poljskoj sad je preso Mlinaric direktno iz bosanske lige iz Sarajeva,gdje nista nije pokazao. Isto iz zelje amater Karamarko sad preso u poljsku direktno iz bh lige. Eto kakva je to Liga, a najveci talenat srpski svih vremena iz spanije prelazi u poljsku. Jer je los,prelos a bit ce jos losiji. Jer tu nema kvalitete za vece domete,koliko je samo imo pogresnih dodavanja danas nevjerovatno. To se ne prasta na velikom nivou.Diadora je napisao/la: ↑15 feb 2026, 04:45Druze odigra on 90 minuta. Poljska liga nije bas toliko smece imaju solidnih uspjeha u evropi zadnjih par godina. Bolje I tamo da igra nego u hnl. Vidjet cemo protiv fiorentine sta moze. Da je **** kakvom ga opisujes stvarno nije. Da on ima 27 28 godina ja bi ti rekao da si upravu al ovako jbg I dzeko je u njegovim godinama igrao u ceskoj.bhfanatic14 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 17:30Raspad u jagielloni danas bez najboljeg igraca 35 godisnjeg Imaza iz spanije. Kakva losa liga za ne gledat. Buric, Rondic, hamulic,stilic, svi prepisali poljsku a za bosnu nisu mogli jer je to mrtva liga niskog kvaliteta. Svi propali igraci segunde igraju u poljskoj evo i Sans iz saragosse danas za cracoviu.
Ko ne vidi zao mi je,on je projekat vepra spahica gdje se pare uzimaju preko transfera i repke. Poz
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
Edincapitano
- Kontakt:
Hajde ohladi vise, kakav god bio Bazdar, svi mi vidimo da nije novi Dzeko ali ti od njega napravi da je najgori napadac svih vremena.bhfanatic14 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 23:07Jesi gledo danas ? Najgori na terenu, ja to znam ali da se potvrdim jos jednom. On jedva hoda sa 22 ,kao da je 40,sve duele popusio kao dijete se odbija od igraca. U toj cirkus ligi poljskoj sad je preso Mlinaric direktno iz bosanske lige iz Sarajeva,gdje nista nije pokazao. Isto iz zelje amater Karamarko sad preso u poljsku direktno iz bh lige. Eto kakva je to Liga, a najveci talenat srpski svih vremena iz spanije prelazi u poljsku. Jer je los,prelos a bit ce jos losiji. Jer tu nema kvalitete za vece domete,koliko je samo imo pogresnih dodavanja danas nevjerovatno. To se ne prasta na velikom nivou.Diadora je napisao/la: ↑15 feb 2026, 04:45Druze odigra on 90 minuta. Poljska liga nije bas toliko smece imaju solidnih uspjeha u evropi zadnjih par godina. Bolje I tamo da igra nego u hnl. Vidjet cemo protiv fiorentine sta moze. Da je **** kakvom ga opisujes stvarno nije. Da on ima 27 28 godina ja bi ti rekao da si upravu al ovako jbg I dzeko je u njegovim godinama igrao u ceskoj.bhfanatic14 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 17:30Raspad u jagielloni danas bez najboljeg igraca 35 godisnjeg Imaza iz spanije. Kakva losa liga za ne gledat. Buric, Rondic, hamulic,stilic, svi prepisali poljsku a za bosnu nisu mogli jer je to mrtva liga niskog kvaliteta. Svi propali igraci segunde igraju u poljskoj evo i Sans iz saragosse danas za cracoviu.
Ko ne vidi zao mi je,on je projekat vepra spahica gdje se pare uzimaju preko transfera i repke. Poz
Cisto sumnjam da ga neko placa samo eto nako, neko vidi nesto u njemu, sad ne moze svako biti Dzeko. Ima dosta stepenica izmedju toga isto.
Ako cemo realno, da nije bio onaj "hype" oko njega kad smo ga od srba kaparisali i da je on obican igrac koji je uvijek za nas igro itd, on nebi bio u reprezentaciji. Ja stvarno ne znam sta je ovaj momak u zadnje vrijeme pokazo da bi zasluzio poziv, i ne znam otkud toliko ljudi sto ga "cuvaju" i brane... kad je odlucio da ce za BiH igrati svi smo mislili da je top talenat i previse ljudi to jos uvijek misli i vjerovatno ga zato i brane, ali ja ne vidim nista u ovom momku da bi zasluszio momentalno da igra za repku.
Izvanredno glup komentarbhfanatic14 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 17:26Smrdljiva šugo reko sam ti da me ne spominjes smradu ne odgojeni. Smecaru ako nisi znao ovo je jedna od najgorih liga evrope,a danas je igrao smradurino jer im je imo zuti karton najbolji igrac Imaz iz spanije. Poceli ste slavit amatera jer igra u mrtvoj poljskoj malo,toliko ste ocajni. Mali hasic je Maradona bio za njega danas,a opet nije igrac za velike domete reprezentacije. Trener saragosse je sve reko , ja imam 5 BOLJIH igraca na samuelovoj poziciji ! Pametnom dosta 6ti spic u spanskoj trecoj nije mogo Kodru izbacit koji ima 33 godine..frustrirani levatu ne spomlnji me vise, opet places za mjesec ispred ekrana.
U ovoj mrtvoj ligi je Stilic semir napravio karijeru Lewandovskom, bio najbolji igrac lige izabran,i opet je bio prelos za nasu repku levatino. Veze ti nemas o sportu kamoli fudbalu, sandzo mali je amater menadzerski projekat vepra spahica. A vrijeme evo sve pokaze sreca. Kakav jad slave jednu utakmicu 0-0 u poljskoj a mali sandzo godinu i pol nije postojao nigdje.
Pa sta si ocekivao od njegaGokuSSJG je napisao/la: ↑20 feb 2026, 09:08Izvanredno glup komentarbhfanatic14 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 17:26Smrdljiva šugo reko sam ti da me ne spominjes smradu ne odgojeni. Smecaru ako nisi znao ovo je jedna od najgorih liga evrope,a danas je igrao smradurino jer im je imo zuti karton najbolji igrac Imaz iz spanije. Poceli ste slavit amatera jer igra u mrtvoj poljskoj malo,toliko ste ocajni. Mali hasic je Maradona bio za njega danas,a opet nije igrac za velike domete reprezentacije. Trener saragosse je sve reko , ja imam 5 BOLJIH igraca na samuelovoj poziciji ! Pametnom dosta 6ti spic u spanskoj trecoj nije mogo Kodru izbacit koji ima 33 godine..frustrirani levatu ne spomlnji me vise, opet places za mjesec ispred ekrana.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Beduin, cutura, RacioEmocionalan i 33 gosta.

.jpg)