Zrinjski je izgubio od borca tako da ne bi me cudilo da se borac slogi skloni jer sloga bi se mogla boriti za opstanakmnon46 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 12:09Nadam se samo da ova garnitura sutra nije predodređena da zakolje Posušje jer Sloga danas pušta Borcu. Ako je tako, apsolutno nije bitno jesmo li im protivnici mi ili bilo ko drugi, njima je sudbina ista. Zato je bitno zabiti gol u prvih 10-15 min i da ljudi u crnom ne moraju nastupati na scenu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
rimljanin90
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
mnon46 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 12:09Nadam se samo da ova garnitura sutra nije predodređena da zakolje Posušje jer Sloga danas pušta Borcu. Ako je tako, apsolutno nije bitno jesmo li im protivnici mi ili bilo ko drugi, njima je sudbina ista. Zato je bitno zabiti gol u prvih 10-15 min i da ljudi u crnom ne moraju nastupati na scenu.
Zajeban raspored posusje ima sve im srbi sude
Ma uzima bojac sto posto posusje je ovdje donje i rudar mozda i zeljana
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Al kako ova djeca sa sjevera "farbaju" grad
Ovo je baš perfekcija, gdje god kreneš svaki dan novi gradit iskoči. Dole Stup brutalan, vidim jutros i na papagajci osvanuo, baš su se zadali svaka im čast.
Ovo je baš perfekcija, gdje god kreneš svaki dan novi gradit iskoči. Dole Stup brutalan, vidim jutros i na papagajci osvanuo, baš su se zadali svaka im čast.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Podcijenio sam ljajica na pocetku sezone, ali stvarno je covjek klasa koju vidis jednom u 5 sezona ako i to. Strah me sada samo da se previse na njega pocnemo oslanjat pa da skroz padnemo kada on ode. Nesto sumnjam da ce ostati duze od ove sezone jer smo doveli onog malog iz osijeka, pa da mozda od njega nesto bude
- ErosViverosViv
- Kontakt:
jedna angedota
jedan stari maestro, ubica napadac, koji je iz bivse drzave otisao vani za nekoliko miliona tadasnjih belgijskih funti, sto je u to vrijeme bilo nezamislivo, jednom prilikom mi je pricao da je maksimalno ignorisan na svakom treningu do prve utakmice jer nije znao jezik. Pred prvu utakmicu u svlacionici trener je svima dao zadatke osim njemu. Prisao mu je sa kaziprstom na prsima i pitao "a ja?", trener mu prst usmjeri prema tabli gdje je bio go i 5 puta rece "gol". Kaze da je tad shvatio da mu jezik nikada nece biti barijera
-
rimljanin90
- Kontakt:
Ima li ko sliku tog grafita na stupuDoktorXabaras je napisao/la: ↑20 feb 2026, 12:18Al kako ova djeca sa sjevera "farbaju" grad![]()
Lik igro u Portugalu gdje pricaju isti jezik, i u Kini i bas da zna pricati engleski hahah
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Maroon1946
- Kontakt:
Mešanović je dobar igrač i šteta što je njegova epizoda onako završila ali Merso i Leon su rođeni golgeteri. Pusti golove njih dvojice na yt, zaboravi se.. Takav osjećaj su njih dvojica imali jednostavno hladnokrvne ubice ispred gola. Realno u zadnjih 15 godina smo imali dva najjača špica lige i to daleko.MaroonBjelave je napisao/la: ↑20 feb 2026, 10:37Ja sam misljenja da bi i Benko i Merso bili brzo zaboravljeni da se Mešanoviću isplatila bar jedna marka na vrijeme, a da se Nardin nije gurao na desetku i na krilo.
Nadam se da će Joao biti bar upola ko njih dvojica. Što se jezika tiče, Tevez igrao u EPL tolike godina a ne zna 10 riječi engleskog. Jednostavno su skoro svi Juznoamerikanci takvi, ne uce im se jezici. Bitno je da se zabijaju golovi.
-
Hordas1990
- Kontakt:
Koja je svrha ove objave?
joj taj grafit je kostao dosta belaja dosad, ja sam ih gledao kako se ganjaju sa manijacima sa ilidze jedno 4 puta u zadnjih godinu, al ih svaki put natamburaju nasi malcirimljanin90 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 12:21Ima li ko sliku tog grafita na stupuDoktorXabaras je napisao/la: ↑20 feb 2026, 12:18Al kako ova djeca sa sjevera "farbaju" grad![]()
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Naucit 8 rijeci nije problem, al izmedju redova se dalo procitat glavni problem je njegova zapustenost.
3,5 mjeseca nemas klub 4 mjeseca nisi odigrao utakmicu, plus neznas jezik dosao na -10 C, takodje iz boljih uslova para teretana masera podloge gdje treniras igras, plus vjerovatno i plata je manja.
Takodje od brazilaca nikad nismo imali nikakvog hajra. Globalno od juzno amerikanac niko u bh nije nista pokazo osim onaj u SB.
Al sretno momku:
I dalje mi nije jasno kojom logikom se vodio MAMIC kad je vratio Turkesa. Covjek je imao jos 6 mjeseci posudbe kod arapa, nevjerujem da nismo mi imali tu nekog troska, jedino ako su oni raskinuli posudbu..
Vjerovatno ima velka primanja a nije voljan da se istih odrekne, jer zna ovo sto prikazuje posle ovog ugovora IDE baustela..
Kupujes telalovica za 350 k km a nemas napadaca, RISTIC je bolji spic od turkesa .
3,5 mjeseca nemas klub 4 mjeseca nisi odigrao utakmicu, plus neznas jezik dosao na -10 C, takodje iz boljih uslova para teretana masera podloge gdje treniras igras, plus vjerovatno i plata je manja.
Takodje od brazilaca nikad nismo imali nikakvog hajra. Globalno od juzno amerikanac niko u bh nije nista pokazo osim onaj u SB.
Al sretno momku:
I dalje mi nije jasno kojom logikom se vodio MAMIC kad je vratio Turkesa. Covjek je imao jos 6 mjeseci posudbe kod arapa, nevjerujem da nismo mi imali tu nekog troska, jedino ako su oni raskinuli posudbu..
Vjerovatno ima velka primanja a nije voljan da se istih odrekne, jer zna ovo sto prikazuje posle ovog ugovora IDE baustela..
Kupujes telalovica za 350 k km a nemas napadaca, RISTIC je bolji spic od turkesa .
Sve si ovo lijepo napisao ali isto tako moras biti svjestan da je ovo zimski prijelazni rok i da nismo imali opcija dovesti kvalitetnog napadača. Nakon toga smo iskoristili opciju vracanja Turkesa da imamo zamjenu za Renana.Pitar6785 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 13:21Naucit 8 rijeci nije problem, al izmedju redova se dalo procitat glavni problem je njegova zapustenost.
Al sretno momku:
Lp
-
KarloIvandic
- Kontakt:
nikakva
Enes je takva seljacina i papcina da njemu mjesto nije u FK Sarajevo,Maroon1946 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 12:51Mešanović je dobar igrač i šteta što je njegova epizoda onako završila ali Merso i Leon su rođeni golgeteri. Pusti golove njih dvojice na yt, zaboravi se.. Takav osjećaj su njih dvojica imali jednostavno hladnokrvne ubice ispred gola. Realno u zadnjih 15 godina smo imali dva najjača špica lige i to daleko.MaroonBjelave je napisao/la: ↑20 feb 2026, 10:37Ja sam misljenja da bi i Benko i Merso bili brzo zaboravljeni da se Mešanoviću isplatila bar jedna marka na vrijeme, a da se Nardin nije gurao na desetku i na krilo.
Nadam se da će Joao biti bar upola ko njih dvojica. Što se jezika tiče, Tevez igrao u EPL tolike godina a ne zna 10 riječi engleskog. Jednostavno su skoro svi Juznoamerikanci takvi, ne uce im se jezici. Bitno je da se zabijaju golovi.![]()
Jedne prilike igrali široki i sloboda davno je to bilo, zateknem se u društvu dole i sad slušam sta pričaju, kaže Enes hvali se za neke cipele i kais, sta papci u Sarajevu znaju šta je moda...za mene je tu pao da je ne znam ti kakav igrač, plus mi menadžer ona varalica...
Oni misle na Jasmina Mešanovića a ne na Enesa.Morgen19 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 14:12Enes je takva seljacina i papcina da njemu mjesto nije u FK Sarajevo,Maroon1946 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 12:51Mešanović je dobar igrač i šteta što je njegova epizoda onako završila ali Merso i Leon su rođeni golgeteri. Pusti golove njih dvojice na yt, zaboravi se.. Takav osjećaj su njih dvojica imali jednostavno hladnokrvne ubice ispred gola. Realno u zadnjih 15 godina smo imali dva najjača špica lige i to daleko.MaroonBjelave je napisao/la: ↑20 feb 2026, 10:37Ja sam misljenja da bi i Benko i Merso bili brzo zaboravljeni da se Mešanoviću isplatila bar jedna marka na vrijeme, a da se Nardin nije gurao na desetku i na krilo.
Nadam se da će Joao biti bar upola ko njih dvojica. Što se jezika tiče, Tevez igrao u EPL tolike godina a ne zna 10 riječi engleskog. Jednostavno su skoro svi Juznoamerikanci takvi, ne uce im se jezici. Bitno je da se zabijaju golovi.![]()
Jedne prilike igrali široki i sloboda davno je to bilo, zateknem se u društvu dole i sad slušam sta pričaju, kaže Enes hvali se za neke cipele i kais, sta papci u Sarajevu znaju šta je moda...za mene je tu pao da je ne znam ti kakav igrač, plus mi menadžer ona varalica...
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Mislio sam na Jasmina Mešanovića buraz.Morgen19 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 14:12Enes je takva seljacina i papcina da njemu mjesto nije u FK Sarajevo,Maroon1946 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 12:51Mešanović je dobar igrač i šteta što je njegova epizoda onako završila ali Merso i Leon su rođeni golgeteri. Pusti golove njih dvojice na yt, zaboravi se.. Takav osjećaj su njih dvojica imali jednostavno hladnokrvne ubice ispred gola. Realno u zadnjih 15 godina smo imali dva najjača špica lige i to daleko.MaroonBjelave je napisao/la: ↑20 feb 2026, 10:37Ja sam misljenja da bi i Benko i Merso bili brzo zaboravljeni da se Mešanoviću isplatila bar jedna marka na vrijeme, a da se Nardin nije gurao na desetku i na krilo.
- belosevic23
- Kontakt:
Nurudin je igrao isključivo napadača, Bagarić se gurao na krilo, a Mešanović solidan napadač ništa specijalno. Nardina ne bi doveo sad u piku forme, jer jednostavno ne odgovara našem stilu igre, sidraš, spor...MaroonBjelave je napisao/la: ↑20 feb 2026, 10:37Ja sam misljenja da bi i Benko i Merso bili brzo zaboravljeni da se Mešanoviću isplatila bar jedna marka na vrijeme, a da se Nardin nije gurao na desetku i na krilo.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Jesi siguran za Nardina da je igrao isključivo napadača?belosevic23 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 14:29Nurudin je igrao isključivo napadača, Bagarić se gurao na krilo, a Mešanović solidan napadač ništa specijalno. Nardina ne bi doveo sad u piku forme, jer jednostavno ne odgovara našem stilu igre, sidraš, spor...MaroonBjelave je napisao/la: ↑20 feb 2026, 10:37Ja sam misljenja da bi i Benko i Merso bili brzo zaboravljeni da se Mešanoviću isplatila bar jedna marka na vrijeme, a da se Nardin nije gurao na desetku i na krilo.
- napoleon72
- Kontakt:
Kod Fedje se nije znalo ko pije a ko placa. Pocne lik tekmu sa tri beka i stoperom, jednim CMFom, dva AMFa, jednim krilom i dva napadaca. Neka vrsta totalnog fudbala na horuk. Samo sto ono kod nas fudbala vidjelo nije. I dalje mi je fascinantno kako ima raje da zale za njim, kao dobro smo igrali. Igra ni glave ni repa, kondicione pripreme trci dok ne lipsas. Ne ponovilo se.MaroonBjelave je napisao/la: ↑20 feb 2026, 14:36Jesi siguran za Nardina da je igrao isključivo napadača?belosevic23 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 14:29Nurudin je igrao isključivo napadača, Bagarić se gurao na krilo, a Mešanović solidan napadač ništa specijalno. Nardina ne bi doveo sad u piku forme, jer jednostavno ne odgovara našem stilu igre, sidraš, spor...MaroonBjelave je napisao/la: ↑20 feb 2026, 10:37Ja sam misljenja da bi i Benko i Merso bili brzo zaboravljeni da se Mešanoviću isplatila bar jedna marka na vrijeme, a da se Nardin nije gurao na desetku i na krilo.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

.png)