neutralan__ je napisao/la:A hajde sad reci iskreno jel ima i drugih tema koje su tako da kazem 'glupe' i koje sluze samo za nabijanje postova?Moje misljenje je da ne treba gasiti ovu temu jer je po meni bolja od mnogo drugih tema.Udji malo u diskusije pa ces vidjeti kakvih sve tema ima.Titova-Juga je napisao/la:neutralan__ je napisao/la:i sto je najbitnije aktivna je.
Pa naravno da je aktivna, zar si pored ovoliko korisnika jednog foruma očekivao da ne bude ?
To i jeste problem. Ja zaista ne vidim svrhu jedne takve, ali to je samo moje mišljenje koje sam naravno iznijeo uz argumente i zašto.
Dok je foruma, uvijek će biti glupih tema, kako i glupih upisa, itd. to je činjenica i neizbježno.
To što ih takvih ima, ne znači da trebaju da se nadopunjavaju sa dodatnim sličnim što za mene ova svakako jeste.
Samo F.K.S !! je napisao/la: Samo je chuk norris uspio da vidi pi.cku na tv 1000
legenda reala je napisao/la:ghdje ste ljudhi ??? jestel živhiiiiiiiiiiiiiiiiii????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
adis.p je napisao/la:Jutrooo![]()
![]()
mandraX je napisao/la:Je8o svadbu bez ljiljana odnosno mjeseca i zvijezde!!!ovo više liči na dženazu
Jimmy from the hood je napisao/la:Hepi brsdej svima koji slave.
Toliko o savjetima i informisanosti na temi.