Hulahopka, pusi qrac.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
carukisupakpohaluh
- Kontakt:
-
Tramvaji29877
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Čovjek haman sam sa sobom pise, kakva bolest.
-
GavranBeli
Glupani, nije akcent na rođenju djeteta nego na tome da mi nemamo prostora za takve stvari, i da smo morali dovesti igrace da prodju pripreme igraju od pocetka sezone sa se ne bi desilo sta se desilo.
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Ermin Bičakčić prema još uvijek neslužbenim informacijama novi kapiten Fk Željezničar!!!
zlonamjeran si u startu jer govoris da su se trebala dovesti pojacanja u onih 7 dana izmedju dolaska novog investitora i uprave i pocetka priprema.
Jest, inace to tako ide. Pa nisam nikad posao nikakav dobio bez bar dva razgovora i barem 7-15 dana cekanja, a ni blizu nisam placen kao fudbaleri. Da si imao spremno sve na dan ulaska Sanina opet ne bi stigao ispregovarat s ljudima, a mogu mislit koliko drugog posla imaju ljudi u Klubu.

Jest, inace to tako ide. Pa nisam nikad posao nikakav dobio bez bar dva razgovora i barem 7-15 dana cekanja, a ni blizu nisam placen kao fudbaleri. Da si imao spremno sve na dan ulaska Sanina opet ne bi stigao ispregovarat s ljudima, a mogu mislit koliko drugog posla imaju ljudi u Klubu.
Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 11:27Ermin Bičakčić prema još uvijek neslužbenim informacijama novi kapiten Fk Željezničar!!!
a kada kosa uz tebe osijedi, ni tada se nemoj brinuti
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
De ba gavrane, ti ili konstantno trollaš ili si konstantno intelektualno malo spor.GavranBeli je napisao/la: ↑20 feb 2026, 11:23Glupani, nije akcent na rođenju djeteta nego na tome da mi nemamo prostora za takve stvari, i da smo morali dovesti igrace da prodju pripreme igraju od pocetka sezone sa se ne bi desilo sta se desilo.
Ok, nema prostora, gori pod nogama... ja i?
Sami doveli čovjeka u toj situaciji, nije on nas ganjao, čovjek ima pravo na to, svoje pravo iskoristio.
Da neće možda zbog ljubavi prema plavom dresu koji nikad nije bio ni obukao ostaviti ženu i dijete same, a ima sve mogućnosti da bude s njima.
Ne budi naivni klinjo.
Ni sa još gorom postavom niko nije očekivao 0 bodova iz one 2 utakmice.
Sami pali, sami se ubili.
Pošteno, pa kako bude.
-
sanjinusto
- Kontakt:
Od navedenih jedino mozda Dragovic zaigra.avalPacidoroP je napisao/la: ↑20 feb 2026, 11:02Vi sto ste bili ma treninzima, ima li sanse da vidimo Ibraheema,Freemana,Garciu,Gojaka ili Dragovica u prvih 11 sutra?
- dubioza144
- Kontakt:
Jos jedno ime ko Bico nam treba u svlacionici, vracaj Pjanica iz penzije 
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Imamo druže. Trebaš pozornije pratiti. Ovi dresovi imaju cijelu priču iza sebe. Možda nije ajkula ali priča itekako postoji.
https://sportsport.ba/fudbal/fk-zeljezn ... 026/502349
"Domaći dres je posveta duši kluba – njegovim radničkim korijenima, stadionu i navijačima koji klub nose u srcu. Tamno plava boja kao i uvijek predstavlja odijela predaka, onih čije ime klub s ponosom nosi, dok svijetlije pruge nisu samo dekor – one su vizualni pečat glasa hiljada navijača sa tribina Grbavice.
Unutar njih pulsira audio zapis stihova koji svaku utakmicu pretvaraju u zajednički zavjet: “…a onda Željin stadion gledam, vidim ponos tvoj, život ću dati al’ tebe ne dam, jer ti si život moj.”
Gostujući dres je znak zahvalnosti onima koji godinama prate Želju kroz sve – kroz poraze, pobjede, kilometre, stadione, vremenske uslove.
Tri boje koje ga krase preuzete su iz grba Manijaka. One ne trebaju posebno objašnjenje – prepoznaje ih svako ko je makar jednom stajao na gostujućoj tribini i pjevao dok grlo ne pukne. Ovim dizajnom, po prvi put imamo priliku da igrači obuku dres navijača kluba.
Ovaj dres nosi njihovu borbu. Njihovu ljubav. Njihovu lojalnost. Kao autor, ali prije toga kao navijač nadam se da će im oba dresa biti laka uz nadu da ćemo ih na kraju sezone uokviriti ne zbog dizajna već radi uspjeha kojem se svi zajedno nadamo", kazao je Haris Stambolić, autor dizajna dresa.
Zadnja izmjena: Levin, dana/u 20 feb 2026, 12:28, ukupno mijenjano 1 put.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
da, razumijem to. Kao npr ovaj nas gostujuci koji simbolizira boje grba navijaca. Pa onda dres prosle sezone domaci koji ima kao sine na sebi. Sve ja to razumijem. Ali mislim da mozemo trecu garnituru napraviti da bude totalno drugacija sa nekim jakim dizajnom, moje misljenje.
Ne znam, nismo se baš proslavili sa tom trećom garniturom. Prošlogodišnja mi recimo i nije baš legla. Možda ove godine budu malo smjeliji sa dizajnom. Samo da nije šahovnica kao kod kona hahaha. Prošle godine su treću garnituru izbacili krajem marta.seha77 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 12:28da, razumijem to. Kao npr ovaj nas gostujuci koji simbolizira boje grba navijaca. Pa onda dres prosle sezone domaci koji ima kao sine na sebi. Sve ja to razumijem. Ali mislim da mozemo trecu garnituru napraviti da bude totalno drugacija sa nekim jakim dizajnom, moje misljenje.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
MisterBlue
- Kontakt:
Kad god bi se naložili protiv nas zijanili bi. Hajmo u subotu svi ko jedan, pa šta Bog dadne.
Zamisli ti dobiješ dijete, ali ti direktor firme kaže ne možeš dobiti slobodno jer nam sad baš gori, imamo puno posla. Naravno da će čovjek dobiti slobodno.GavranBeli je napisao/la: ↑20 feb 2026, 09:15Samo cinjenica da si doveo Pejica na polusezoni kad ti gori s svih strana, i dao mu slobodno jer mu se dijete rodilo govori kakav je to amaterizam. Prošle pripreme, prvo kolo i covjek ti počinje trenirati prije 10 dana. I mislis da ces s tim nesto dobro napraviti. Al zato ima trener, Holanđani i udri po njima.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Kako će on dijete dobiti nije makeo sa stolice 10 godina ovdje nas smara hahahahaLaudrup je napisao/la: ↑20 feb 2026, 12:41Zamisli ti dobiješ dijete, ali ti direktor firme kaže ne možeš dobiti slobodno jer nam sad baš gori, imamo puno posla. Naravno da će čovjek dobiti slobodno.GavranBeli je napisao/la: ↑20 feb 2026, 09:15Samo cinjenica da si doveo Pejica na polusezoni kad ti gori s svih strana, i dao mu slobodno jer mu se dijete rodilo govori kakav je to amaterizam. Prošle pripreme, prvo kolo i covjek ti počinje trenirati prije 10 dana. I mislis da ces s tim nesto dobro napraviti. Al zato ima trener, Holanđani i udri po njima.
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
sanjinusto
- Kontakt:
Stojanovic veseo i vidno raspolozen. Sretno sutra.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ovi ostali nikad prilike nece ni dobiti..sanjinusto je napisao/la: ↑20 feb 2026, 11:38Od navedenih jedino mozda Dragovic zaigra.avalPacidoroP je napisao/la: ↑20 feb 2026, 11:02Vi sto ste bili ma treninzima, ima li sanse da vidimo Ibraheema,Freemana,Garciu,Gojaka ili Dragovica u prvih 11 sutra?
Hvala na info
-
GavranBeli
Digitalac, ti da izlazis iz kuce i ideš na utakmice znao bi da je cesta do dvorane otvorena bila, a ne bi ljude lagao ovdje. Ti digitalac nekom pišeš, cuj rijec MAKEO, reci učiteljici da te nauci nesto, sigurno je škola u Kaknju. Da ne govorim bas da si seljacic neki mali prigradski.Riquelme1921 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 12:45Kako će on dijete dobiti nije makeo sa stolice 10 godina ovdje nas smara hahahahaLaudrup je napisao/la: ↑20 feb 2026, 12:41Zamisli ti dobiješ dijete, ali ti direktor firme kaže ne možeš dobiti slobodno jer nam sad baš gori, imamo puno posla. Naravno da će čovjek dobiti slobodno.GavranBeli je napisao/la: ↑20 feb 2026, 09:15Samo cinjenica da si doveo Pejica na polusezoni kad ti gori s svih strana, i dao mu slobodno jer mu se dijete rodilo govori kakav je to amaterizam. Prošle pripreme, prvo kolo i covjek ti počinje trenirati prije 10 dana. I mislis da ces s tim nesto dobro napraviti. Al zato ima trener, Holanđani i udri po njima.
Zadnja izmjena: GavranBeli, dana/u 20 feb 2026, 13:39, ukupno mijenjano 1 put.
-
sanjinusto
- Kontakt:
Moguce da Cosic dobije.avalPacidoroP je napisao/la: ↑20 feb 2026, 13:35Ovi ostali nikad prilike nece ni dobiti..sanjinusto je napisao/la: ↑20 feb 2026, 11:38Od navedenih jedino mozda Dragovic zaigra.avalPacidoroP je napisao/la: ↑20 feb 2026, 11:02Vi sto ste bili ma treninzima, ima li sanse da vidimo Ibraheema,Freemana,Garciu,Gojaka ili Dragovica u prvih 11 sutra?
Hvala na info![]()
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, DoktorXabaras, ELDIABLO20, Kaunas, kogmagie46, MarcosSenna, MSOZ101, Pact1921, PeppermintSA, Proximic, sakahuligana, Sarun, Stanceski, svemalim1, zaostrog, ZeljeznicarUberAlles i 102 gosta.