Argentina je napisao/la: ↑20 feb 2026, 13:19
jurisicduska je napisao/la: ↑20 feb 2026, 13:15
Argentina je napisao/la: ↑20 feb 2026, 13:07
Opet nema odg na pitanje, a normalno te pitaj.
Haj jos jednom da pokusam ili da jednostavno prestanem citiranja s tobom.
Da se to Zelji desilo, da li bi isti post napisao i vjerovao u njega?
Majstore.
Vidi odigrala se utakmica. To nije da se desilo, to se desilo. To kad shvatiš mozemo dalje pricati. Da se desilo ili desit će se ili možda se desilo ili slična konstrukcija daje prostor za raspravu. Ovo se desilo. Dakle 1:0 za Sarajevo protiv Dinama i izboren opstanak na zelenom terenu.
Ja ne pričam hipotetički. Činjenice. Isto ko sto vas je sud presudio za namještanje. To je činjenica. Nema hipoteze nikakve. Nema sta ako i da je. Nego je to fakt. Ima datum potpis posljedica sankcija sve.
Ja nisam nista osporio, samo sam te pitao i to 3x. Ni jednom da odgovoris. Nema potrebe za daljim razgovorom, osnovna kultura price i razgovara ne postoji s tvoje strane. Ja sve napisem i odgovorim ti, a ti se mutav pravis. Pokusaj vrijedjanja intelegencije, jer sumnjam da ne vidis moje pitanje kao i da zaboravis citati kad dodjes do pitanja.
Osnov konverzacije je da ne postavljaš hipotezu na događaj koji se odvio.
Ne može razgovor sadržati formulaciju da je Amerika bacila atomsku na Hirošimu. Bacila je. Mozemo pricati o posljedicama, ispravnosti, da li je trebala nije li, razmijeniti stavove.
Početi razgovor sa tim da se liga proširila zbog Sarajeva a onda dobit argument da je Sarajevo odigralo utakmicu u kojoj je pobijedilo 1:0 protivnika i tako opstalo u ligi, eliminise daljnju raspravu na tu temu.
Dakle ta laž je demistificirana u startu. Nema valjan osnov. Takve rasprave se ne vode.
Također sudske odluke se poštuju u svakoj drzavi na svijetu. Jednostavno ih moras poštovati. Neko je na osnovu zakona presudio tako.
Mozemo pricati o čemu god želiš. Samo sa stvarima koje su se desile i za njih postoji dokaz. A ne izmišljenim pričama i insinuacijama kako kome odgovara. Ili brojati nešto a nešto ne brojati.
Da vam ponovim Sarajevo plaća organizaciju utakmice na Kosevu, u stadion je uložilo milionski iznos svojih ličnih sredstava ili su sredstva uložena zbog Sarajeva. Stadion Kosevo ne bi imao funkciju bez Fk Sarajevo. Ja razumijem da je vama drzava dala zemljiste, pa vam napravila stadion, i sve je to uredu. Ali nemojmo brkati babe i žabe. Mi nismo bili te sreće.
Vidi ovo :
Grbavica je najposjećeniji stadion u drzavi.
Činjenica.
Nemam problem s tim. To je činjenica. Tako i ti s nekim drugim činjenicama ne bi trebao imat problem.