Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Šta kaže Jusufbegović, nešto se u željkanu unutra dešava a neće da izađu i kažu šta. Treba zaštiti trenera. Čudno da novinari ne izlaze sa tim vijestima, uh da je Sarajevo u pitanju. 
- jurisicduska
- Kontakt:
Majstore.Argentina je napisao/la: ↑20 feb 2026, 13:07Opet nema odg na pitanje, a normalno te pitaj.jurisicduska je napisao/la: ↑20 feb 2026, 13:05Sta imam vjerovati ili ne vjerovati. Odigrala se utakmica , Sarajevo pobijedilo. Nije ovo rekla kazala, sta bi bilo kad bi bilo. Utakmica se odigrala, mi pobijedili.
Vama da se desilo ja mislim da bi vi izgubil. Jer uvijek izgubite.
Haj jos jednom da pokusam ili da jednostavno prestanem citiranja s tobom.
Da se to Zelji desilo, da li bi isti post napisao i vjerovao u njega?
Vidi odigrala se utakmica. To nije da se desilo, to se desilo. To kad shvatiš mozemo dalje pricati. Da se desilo ili desit će se ili možda se desilo ili slična konstrukcija daje prostor za raspravu. Ovo se desilo. Dakle 1:0 za Sarajevo protiv Dinama i izboren opstanak na zelenom terenu.
Ja ne pričam hipotetički. Činjenice. Isto ko sto vas je sud presudio za namještanje. To je činjenica. Nema hipoteze nikakve. Nema sta ako i da je. Nego je to fakt. Ima datum potpis posljedica sankcija sve.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 20 feb 2026, 13:16, ukupno mijenjano 1 put.
Arma00 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 13:09Dovoljno je samo da imaju stadion na rentu za 1KM i opet se usuđuju ulazit u ovakve rasprave, a da nije opštine ne bi imali gdje igrat.Argentina je napisao/la: ↑20 feb 2026, 13:07Opet nema odg na pitanje, a normalno te pitaj.jurisicduska je napisao/la: ↑20 feb 2026, 13:05
Sta imam vjerovati ili ne vjerovati. Odigrala se utakmica , Sarajevo pobijedilo. Nije ovo rekla kazala, sta bi bilo kad bi bilo. Utakmica se odigrala, mi pobijedili.
Ne razumijem tu smjelost da svako malo ulaze u rasprave na ovu temu, ili temu posjete na stadionima, jer je to samoubistvo.
[/quote
Bitno je da mu je svaki post vezan za Željezničar, a to što svoju sramotu ne vide to nije problem.
Još bitnije je da smara temu i da dnevno napiše 20 postova nemaju privatnog života pa im je se sve svelo da dođu ovdje na forumu i da glume face i da sprdaju.
Nije bolest sve što boli.
![]()
![]()
Forza Željo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
Željo je šampion
Pa ne ulaze u raspravu. To je kao Dodik, ne prizna visokog predstavnika, a isto tako njega visoki predstavnik postavio. To je ta logika.Arma00 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 13:09Dovoljno je samo da imaju stadion na rentu za 1KM i opet se usuđuju ulazit u ovakve rasprave, a da nije opštine ne bi imali gdje igrat.Argentina je napisao/la: ↑20 feb 2026, 13:07Opet nema odg na pitanje, a normalno te pitaj.jurisicduska je napisao/la: ↑20 feb 2026, 13:05
Sta imam vjerovati ili ne vjerovati. Odigrala se utakmica , Sarajevo pobijedilo. Nije ovo rekla kazala, sta bi bilo kad bi bilo. Utakmica se odigrala, mi pobijedili.
Ne razumijem tu smjelost da svako malo ulaze u rasprave na ovu temu, ili temu posjete na stadionima, jer je to samoubistvo.
Nema potrebe ulaziti u raapravu i komunikaciju. Evo pokusao sam normalno, odgovorim sve za nas, covjek skrece s teme, ignorise, pravi se lud.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Bolesnik vadi vijesti iz 50 i 60tih godina proslog vijeka
U svakom slucaju je tesko obolio, Zeljo mu zivi u glavi 24/7, satra ga.
Jbg, niju mu lako
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Fudbalski klub Sarajevo je na svojim zvaničnim Facebook i Instagram nalozima objavio story u kojem čestita Zrinjskom na "sjajnom nastupu u europskom takmičenju i dostojnom predstavljanju naše zemlje na međunarodnoj sceni".
"Vaš uspjeh je važan doprinos jačanju nacionalnog koeficijenta. Sretno dalje", poručili su iz "Bordo kluba".
Dobro sam ja rekao ne znaju hoce li biti ustaše ili četnici
P.s eno umrla žena vašeg psihologa
"Vaš uspjeh je važan doprinos jačanju nacionalnog koeficijenta. Sretno dalje", poručili su iz "Bordo kluba".
Dobro sam ja rekao ne znaju hoce li biti ustaše ili četnici
P.s eno umrla žena vašeg psihologa
- jurisicduska
- Kontakt:
Vidim da ste se nakon proslodnevnog ponižavanja malo grupisali.
Sudska presuda > fb post
7 miliona > 0 miliona
1:0 Sarajevo : Dinamo > proširili ligu zbog vas
Buket cvijeća i špalir > čestitke na rezultatima u Europi
To vam je nazalost tako. Zdrav razum.
Post bez ikakve uvrede i za kog > psiholog, cetnik, ustaša.
Uvijek bilo u gradu. Sad ne znam odakle vi pisete i kakvi su tamo aršini.
Sudska presuda > fb post
7 miliona > 0 miliona
1:0 Sarajevo : Dinamo > proširili ligu zbog vas
Buket cvijeća i špalir > čestitke na rezultatima u Europi
To vam je nazalost tako. Zdrav razum.
Post bez ikakve uvrede i za kog > psiholog, cetnik, ustaša.
Uvijek bilo u gradu. Sad ne znam odakle vi pisete i kakvi su tamo aršini.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 20 feb 2026, 13:19, ukupno mijenjano 1 put.
Ja nisam nista osporio, samo sam te pitao i to 3x. Ni jednom da odgovoris. Nema potrebe za daljim razgovorom, osnovna kultura price i razgovara ne postoji s tvoje strane. Ja sve napisem i odgovorim ti, a ti se mutav pravis. Pokusaj vrijedjanja intelegencije, jer sumnjam da ne vidis moje pitanje kao i da zaboravis citati kad dodjes do pitanja.jurisicduska je napisao/la: ↑20 feb 2026, 13:15Majstore.Argentina je napisao/la: ↑20 feb 2026, 13:07Opet nema odg na pitanje, a normalno te pitaj.jurisicduska je napisao/la: ↑20 feb 2026, 13:05
Vidi odigrala se utakmica. To nije da se desilo, to se desilo. To kad shvatiš mozemo dalje pricati. Da se desilo ili desit će se ili možda se desilo ili slična konstrukcija daje prostor za raspravu. Ovo se desilo. Dakle 1:0 za Sarajevo protiv Dinama i izboren opstanak na zelenom terenu.
Ja ne pričam hipotetički. Činjenice. Isto ko sto vas je sud presudio za namještanje. To je činjenica. Nema hipoteze nikakve. Nema sta ako i da je. Nego je to fakt. Ima datum potpis posljedica sankcija sve.
Prvak NR BiH: 1946
Aj ne rise, vama otkako je dosla Ayla nesto se unutra desava a nemate blage sta
Crni Cerak 🐦⬛
- jurisicduska
- Kontakt:
Osnov konverzacije je da ne postavljaš hipotezu na događaj koji se odvio.Argentina je napisao/la: ↑20 feb 2026, 13:19Ja nisam nista osporio, samo sam te pitao i to 3x. Ni jednom da odgovoris. Nema potrebe za daljim razgovorom, osnovna kultura price i razgovara ne postoji s tvoje strane. Ja sve napisem i odgovorim ti, a ti se mutav pravis. Pokusaj vrijedjanja intelegencije, jer sumnjam da ne vidis moje pitanje kao i da zaboravis citati kad dodjes do pitanja.jurisicduska je napisao/la: ↑20 feb 2026, 13:15Majstore.
Ne može razgovor sadržati formulaciju da je Amerika bacila atomsku na Hirošimu. Bacila je. Mozemo pricati o posljedicama, ispravnosti, da li je trebala nije li, razmijeniti stavove.
Početi razgovor sa tim da se liga proširila zbog Sarajeva a onda dobit argument da je Sarajevo odigralo utakmicu u kojoj je pobijedilo 1:0 protivnika i tako opstalo u ligi, eliminise daljnju raspravu na tu temu.
Dakle ta laž je demistificirana u startu. Nema valjan osnov. Takve rasprave se ne vode.
Također sudske odluke se poštuju u svakoj drzavi na svijetu. Jednostavno ih moras poštovati. Neko je na osnovu zakona presudio tako.
Mozemo pricati o čemu god želiš. Samo sa stvarima koje su se desile i za njih postoji dokaz. A ne izmišljenim pričama i insinuacijama kako kome odgovara. Ili brojati nešto a nešto ne brojati.
Da vam ponovim Sarajevo plaća organizaciju utakmice na Kosevu, u stadion je uložilo milionski iznos svojih ličnih sredstava ili su sredstva uložena zbog Sarajeva. Stadion Kosevo ne bi imao funkciju bez Fk Sarajevo. Ja razumijem da je vama drzava dala zemljiste, pa vam napravila stadion, i sve je to uredu. Ali nemojmo brkati babe i žabe. Mi nismo bili te sreće.
Vidi ovo :
Grbavica je najposjećeniji stadion u drzavi.
Činjenica.
Nemam problem s tim. To je činjenica. Tako i ti s nekim drugim činjenicama ne bi trebao imat problem.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 20 feb 2026, 13:25, ukupno mijenjano 1 put.
A evo i najvećeg glupana da upotpuni. Prebi vas Duška po ko zna koji dan u nizu.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
sanjinusto
- Kontakt:
Da ne ulazim u politiku, nije mi jasno zasto cestitati drugim klubovima iz iste lige, posebno klubovima koji uz pomoc sudjenja izbore takmicenje poput KL. Moze li iko zamisliti da Hajduk cestita Dinamu ili Real Barci? Nepotrebno ulizivanje.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kako ne vidite da je to psihicki nestabilna osoba i da je grehota odavno da se i zajebava s njim?
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Rudar Prijedor na terenu, Duska na forumu 
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Da, recimo Barcelona je više puta Realu čestitala osvajanje lige prvaka.sanjinusto je napisao/la: ↑20 feb 2026, 13:26Da ne ulazim u politiku, nije mi jasno zasto cestitati drugim klubovima iz iste lige, posebno klubovima koji uz pomoc sudjenja izbore takmicenje poput KL. Moze li iko zamisliti da Hajduk cestita Dinamu ili Real Barci? Nepotrebno ulizivanje.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ubili ste željanu i time ste trenutno bolji od čmarulja, što i nije teško obzirom da su faktički klinički mrtvi. Ali još ste vi neoljušteni kikiriki u suštini i već naredne sezone će Rudar vjerovatno opet u niži rang a Borac će pobrati igrački kadar.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Ne moze Zrinjski nakupit bodova za evropski koeficijent koliko Sarajevo moze prosuti.Kukesi, Sartid Zeta Moldavci.... 

Oni njegovi pitari ga hajcaju To Dule, pokazi im, a on jadnik se uzivio i sa svakim zeljovcem zaratio ovdjeKONTRASVIH je napisao/la: ↑20 feb 2026, 13:26Kako ne vidite da je to psihicki nestabilna osoba i da je grehota odavno da se i zajebava s njim?
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
A znam iz pouzdanih izvora ko je momaklet3 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 13:29Oni njegovi pitari ga hajcaju To Dule, pokazi im, a on jadnik se uzivio i sa svakim zeljovcem zaratio ovdjeKONTRASVIH je napisao/la: ↑20 feb 2026, 13:26Kako ne vidite da je to psihicki nestabilna osoba i da je grehota odavno da se i zajebava s njim?svima stigne odgovoriti, dok ga ovi loze i bodre
![]()
Vama duška dođe kao zabavljač i da bi se vi imali čemu smijati, on da napiše bilo šta vi ga podržavate i ako nemate pojma o čemu se radi.
A on jadnik nema života pa ide iz krajnosti u krajnost.
Svaka čast duška tebi i tvojim pulenima koji te guraju, jer oni jadni ne znaju šta da pišu pa se hvataju za tvoje postove
Forza Željo
Željo je šampion
Željo je šampion
Trenutno korisnika/ca: Noke995, Seher1921, StarmoCity, Vanja8, Zaboljesutra i 32 gosta.