Zimske olimpijske igre - Milano Cortina 2026
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- branimir85
- Kontakt:
Re: Zimske olimpijske igre - Milano Cortina 2026
Dobar su kanađanke otpor pružile u finalu ravnopravna tekma, ali to ih sigurno neće utješiti postali su redovna
mušterija amerikankama ,sjajna minijatura Keller za pobjedu.
U ženskom hokeju sve isto ,samo se mjenjaju osvajačice brončani medalja kako na ZOI ,tako na SP. Nadam se da će PWHL rasti
kao liga i da će biti sve više europski igračica tamo kako bi se smanjio odnos snaga.
Valjda se slovakinje poboljšaju pa na sljedećim ZOI vidimo Lopušanovu.
Krenulo prvo finale dana ,idemo Sandra.
U ženskom hokeju sve isto ,samo se mjenjaju osvajačice brončani medalja kako na ZOI ,tako na SP. Nadam se da će PWHL rasti
kao liga i da će biti sve više europski igračica tamo kako bi se smanjio odnos snaga.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
da. zato im je švabo donio tri zlatne u langlaufu …. na cca 10 danabranimir85 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 10:22Zato si malo kasnije gledao zimske ,ljetne i EP u istoj godini.jestamaji je napisao/la: ↑20 feb 2026, 08:33nisam, tada nisam imao pojma da postoji zimska olimpijada. ali se sjećam ljetne … svi su samo pričali o “markšpicu”branimir85 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 14:24Cardona ubio penjanje ,kao Heras na Angliru .![]()
Prvo španjolsko zlato nakon 1972. i Ochoe u slalomu .
@jesta jesi gledao taj slalom![]()
![]()
![]()
Realno španjolci su jako slabi u zimski sportovima, a nije da nemaju gdje trenirati razne discipline.
gledao sam dokumentarac o njemu, pobjegao u brazil i tamo nema čime se ne bavi … i ne ide mu nimalo loše
nikad nisam gledao ženski ‘okej … sinoć sam gledao zadnjih 7 minuta i overtime …. ili one jako loše kontrolišu pak ili smo mi razmaženi muškim hokejom … ili obojebranimir85 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 12:08Dobar su kanađanke otpor pružile u finalu ravnopravna tekma, ali to ih sigurno neće utješiti postali su redovna
- branimir85
- Kontakt:
Bolje su nego što si sinoć gledao ,takva tekma.jestamaji je napisao/la: ↑20 feb 2026, 13:04nikad nisam gledao ženski ‘okej … sinoć sam gledao zadnjih 7 minuta i overtime …. ili one jako loše kontrolišu pak ili smo mi razmaženi muškim hokejom … ili obojebranimir85 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 12:08Dobar su kanađanke otpor pružile u finalu ravnopravna tekma, ali to ih sigurno neće utješiti postali su redovna
Krenulo prvo finale dana ,idemo Sandra.![]()
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Ali ovi nepismeni komentatori na BHRT i izgovaranje imena takmicara...strasno
Cuj ga ŽAKLAN 

izgovor mu je horor 
Horn upravo u najvećoj borbi karijere, za bronzu, i to protiv Mailleta, čovjeka koji je osvojio 5 zlatnih olimpijskih medalja.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 20 feb 2026, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Sta se desilo sa Giacomelom?
- branimir85
- Kontakt:
QFM kao Virenque iz najbolji dana pokraj Horna.
Gicomel se vjerovatno razbolio ,ne mislim da je waxanje.
Maillet je imao najbolje vrijeme danas, čak i ispred Norvežana.branimir85 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 14:57QFM kao Virenque iz najbolji dana pokraj Horna.![]()
Horn je tek solidni biatlonac, koji je u karijeri možda dva puta dobacio do podijuma.
Ako ih sutra žene ne iščupaju, Švabe će ostat na onoj bronzi iz miksa.
Ebga to neću moći gledati zbog posla.
A smooth sea never made a skilled sailor.
- branimir85
- Kontakt:
Horn je izvukao najbolje od sebe ,ali problem njemaca je što su već dugo ispod razine dvije najbolje repke i što imAsteriks je napisao/la: ↑20 feb 2026, 15:01Maillet je imao najbolje vrijeme danas, čak i ispred Norvežana.branimir85 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 14:57QFM kao Virenque iz najbolji dana pokraj Horna.![]()
Horn je tek solidni biatlonac, koji je u karijeri možda dva puta dobacio do podijuma.![]()
Ako ih sutra žene ne iščupaju, Švabe će ostat na onoj bronzi iz miksa.
Ebga to neću moći gledati zbog posla.
svi najbolji bitalonci imaju 30 ili više godina.Ne vjerujem da sutra Preuss ili druge mogu do zlata da nastave niz koji traje
od 1976 god. sa makar jednom zlatnom medaljom na ZOI ,iako su tada bile samo dvije discipline i žene nisu nastupale.
QFM vjerovatno sad spada u kategoriju najbolji biatlonaca odmah iza velike trojke.
Zar nije Spaho govorio kako su parovi polufinala hokeja po rang listi? Vidim da Kanada ipak igra protiv Finske.
- branimir85
- Kontakt:
Na znam šta je govorio ,ali gleda se ranking nakon odigrani skupina ,Kanada je bila prva ,a Finska četvrta.
Hvala na odgovorima
Govorio je on kako treba, samo sto nije spomenuo da se gleda grupna faza u rankingu
Samo je rekao rang lista.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Ajmo Finci, sretno vam
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Dere Finska javorov list 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.