Moze u svim boljim europskim kladionicama da se odigra samo ova utakmica, nisam nesto pratio al moguće da je jučer bila oko 1.5 na borac. Nije nešto al iz 2 u 2 ili hendikep to dodje peozbiljna kvota.IMResurrected je napisao/la: ↑20 feb 2026, 16:31Ko se razumije u kladjenje, moze li mi reci da li je bilo moguce odigrati samo ovu utakmicu i koliki je koeficijent bio?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ma ok drug,nisam te citirao zbog Rudara,već iz razloga što koliko god bila korumpirana liga ,nije baš sve crno tako,a i rano je za kalkulacije.Hordas1990 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 16:34Nemoj me pogresno shvatit ja bi volio da i Rudar i Posusje ostanu, ali nazalost ovako je kako sam rekao. Da je ovo normalna liga putnici u nizi rang bi bili Sloga i Zeljo.Zigazaga je napisao/la: ↑20 feb 2026, 16:31Vico,jesi li ti to ?Hordas1990 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 16:23
Ispadaju Rudar i Posusje, ulaze Celik i Leotar. To je gotova stvar odavno.
Eto,po meni bi bila logika da Radnik sigurno ispada jer tamo nije snsd na vlasti
Jako ce se nasekirati kako pojeđuju, kad na kraju sezone podignu trofej prvaka, odigraju Evropu i zarade milioneWilshere10 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 16:37Ne kontam ove navijače terorističke prćije iz eresa? Kako možete pratiti ovo a znate kako "pobjeđujete"?![]()
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ovo su cinjenice a ne mitomanija, nemozes nekog ubjedjivati da namjesta bez osnove kad so vec presudjen za istu tu stvar i izbacen iz takmicenja, kako teci za nekog da nije namjestao o da je posten ako je osudjen.let3 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 16:37Eto vidis u cemu ste najjaci. Kad treba mitomanisati o Zelji.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 16:34Ma vi svakako cutite vazda nisam na vas ni mislio, skontao je Mirvic ko ste i sta ste pa okrenuo plocu, mada se zna da vi trpite dobro dok vas trpaju. Vama svakako nije bitno jel se borite za opstanak i nije vam bitan uspjeh kluba pa vas boli k sta se desava. Inace Sloga i Leotar nisu bili prije 60 godina al vam je najveca legenda presudjeni krimos, bruka i sramota da neke bulevare u mom gradu ima krimos ciji su klub poslali u 2 ligu zbog namjestanja.
Samo si potvrdio ono sto sam napisao![]()
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Sad ce vjerovatno do kraja neki zuti,crveni za Birac i jos neki ponisten gol ili ce primiti neregularan broj da malo ovo prikriju.
BiH se ne treba sekirati oko buducnosti kinematografije.
Imamo veliki potencijal u reziji i glumi
Imamo veliki potencijal u reziji i glumi
Super. Nastavi u tom pravcu i vrati se u 1965 godinu. To najbolje znas, kao sto vidis.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 16:40
Ovo su cinjenice a ne mitomanija, nemozes nekog ubjedjivati da namjesta bez osnove kad so vec presudjen za istu tu stvar i izbacen iz takmicenja, kako teci za nekog da nije namjestao o da je posten ako je osudjen.
Samo se mani patetike kako bosnje sute na ovaj kriminal Vicinih bandita. To te ne ide.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ja prebacio na Hayat
nema se sta vise gledati u Doboju.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Naravno, treba se boriti protiv kriminala a ti ga podrzavaj tvoj privatna stvar a i moja sta cu raditi. Leotar i Sloga nisu bili u 1965, jos mi reci koja je razlika jesil osudjen 1965 ili 2015? Ako je bilo 1965 mozes biti legenda a ako si osudjen 2015 onda si lopov,krimos ili sta vec? Sta pokusavas da kazes sa ovim vracanjem iz 1965,koja je poenta?let3 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 16:43Super. Nastavi u tom pravcu i vrati se u 1965 godinu. To najbolje znas, kao sto vidis.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 16:40
Ovo su cinjenice a ne mitomanija, nemozes nekog ubjedjivati da namjesta bez osnove kad so vec presudjen za istu tu stvar i izbacen iz takmicenja, kako teci za nekog da nije namjestao o da je posten ako je osudjen.
Samo se mani patetike kako bosnje sute na ovaj kriminal Vicinih bandita. To te ne ide.
-
IMResurrected
- Kontakt:
HvalaFort je napisao/la: ↑20 feb 2026, 16:39Moze u svim boljim europskim kladionicama da se odigra samo ova utakmica, nisam nesto pratio al moguće da je jučer bila oko 1.5 na borac. Nije nešto al iz 2 u 2 ili hendikep to dodje peozbiljna kvota.IMResurrected je napisao/la: ↑20 feb 2026, 16:31Ko se razumije u kladjenje, moze li mi reci da li je bilo moguce odigrati samo ovu utakmicu i koliki je koeficijent bio?
- Combattente87
- Kontakt:
Ajde nastavite se prepirati ko je imao više Četnika u klubu, čiji gazda više izapira, ko koga karindža i čija je Ajla
I za ove što pokušavaju da provociraju, teroristi, prčija, genocidaši itd, topla preporuka, ne blamirajte se više....
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Dvije minute do odmora. Pitanje pobjednika je odlučeno zapravo prije nego što je susret i počeo.
Sta pokusavam recimosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 16:45Sta pokusavas da kazes sa ovim vracanjem iz 1965,koja je poenta?
Evo posto slabije kontas, ponovit cu ti opet isto sto sam maloprije napisao:
Jel sad kontas ?Drzite se vi Zelje i njegovih utakmica od prije 60,70 godina, to vam najbolje ide
Pustite se bosnja i borbe za boljitak BH fudbala, to vam definitivno ne ide. Pitaj Ismu Mirvica, ako mi ne vjerujes.
Yebe se vama za regularnost lige i sta radi Vico danas u 2026, vama je prece srati sta je radio Zeljo prije 60, 70 godina. To je glavna tema.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 20 feb 2026, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.
Lako je Borcu i sl.kolo se ve zna da smo pobjedili… slazem se lako je tako dominirati, kada su ostali levatimosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 16:47Dvije minute do odmora. Pitanje pobjednika je odlučeno zapravo prije nego što je susret i počeo.
Tek sad sam skonto da u Doboju kamera snima sa istoka. Po prvi put. I ponovo ću biti dosadan sa pitanjem,kako ovaj stadion ispunjava uslov 3000 stolica?! Zapadna tribina ima 6 redova,i to ne cijelom dužinom. Brat,bratu,nema ni 500,600 stolica. Takodje istok,nema više od 7,8 redova. Znači još 700,800. Komplet,nema ni 1500 .
Fakat kako im je ovo zanimljivo gledati.
Jedino hajde utakmica sa Zrinjskim gdje imaju 50-50% suđenje i Sarajevom gdje nikad ne mogu biti sigurni u pobjedu i pored sudija na svojoj strani.
Znaci bukvalno dvije ekipe gdje ti je neizvjesno i ko eto ne znas ishod.
Ostalo ne moraju ni gledati. Realno ebo i to..
Jedino hajde utakmica sa Zrinjskim gdje imaju 50-50% suđenje i Sarajevom gdje nikad ne mogu biti sigurni u pobjedu i pored sudija na svojoj strani.
Znaci bukvalno dvije ekipe gdje ti je neizvjesno i ko eto ne znas ishod.
Ostalo ne moraju ni gledati. Realno ebo i to..
Zrinjski moze pruziti otpor i uzeti bod englezima..(svaka im cast) Dok bilo koji klub iz Rs u zadnjih 40 takmicarski vaznih utakmica je uzeo punih NULA bodova Real Borcu.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Trenutno korisnika/ca: CudanLik, Hajdeee, LaVidaTombola, mnon46 i 25 gostiju.