TV-all about
Moderator/ica: insider
Re: TV-all about
moze neka preporuka za iptv listu imao kineze al izgleda ugasise jos mi fercera al ne mogu se uzeti nove
Veliki minus arenaclouda, mogu sve utakmice vratiti, evo Arenasport 5 HD, ne mogu vratiti utakmicu na pocetku, bug.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
vidio sam dosta pozitivnih recenzija za TCL, i od vas ovdje a i inace.. izmedju Hisensea i TCLa za sta prije da se odlucim?
Uzeo sam Samsung na kraju, super akcija u bigbangu, šteta samo 2 godine garancije, da je 5 bio bi top što se tiče lične satisfakcije.
- superFrankie
- Kontakt:
Imam TCL i svakom ga preporucujem. Jako su prihvatljivi cjenovno, slika i zvuk su super, i plus je svaki AndroidQUARTERBACK je napisao/la: ↑01 nov 2025, 20:06vidio sam dosta pozitivnih recenzija za TCL, i od vas ovdje a i inace.. izmedju Hisensea i TCLa za sta prije da se odlucim?
Pozdrav narode...
Pitanje... Imam Phillips Ambilight 50"...Od jutros se najednom poceo da gasi i pali neprestano svakih nekoliko minuta, bez da ista radim, zamjenio sam kablove, produzni, probao sam i azuriranje sistema, ali nista...
Imao neko taj problem? Hvala....
Pitanje... Imam Phillips Ambilight 50"...Od jutros se najednom poceo da gasi i pali neprestano svakih nekoliko minuta, bez da ista radim, zamjenio sam kablove, produzni, probao sam i azuriranje sistema, ali nista...
Vrlo vjerovatno pozadinsko osvjetljenje pri kraju, standardna mana Philipsareeds je napisao/la: ↑28 dec 2025, 00:06Pozdrav narode...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne znam gdje pitanje postaviti, pa ću ovdje. Da ne ometam na Chatu političke rasprave koje su zabranjene
Da li neko ima neki dobar stream za utakmice? Da ne šteka puno i da me ne ubiju reklame.
Hvala unaprijed ako neko odgovori.
Da li neko ima neki dobar stream za utakmice? Da ne šteka puno i da me ne ubiju reklame.
Hvala unaprijed ako neko odgovori.
- AshburtonG
- Kontakt:
Sreca pa dijeljenje ilegalnih stranica nije zabranjeno. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.