FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- belosevic23
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Al se stima ovim ko fol talentima Deket, Vukovic itd..ovaj stoper Sloge u polutrku propusta igraca iza ledja. Nas djani salcin je bio veci talenat al nije imao ovaku podrsku u ledja ko ova dvojica. Vukovic prosle godine, svaki dodir sa njim je bio njegov faul, bio zasticen ko polarni medvjed
Jeli vam sad jasno sto su Mladost Kakanj izbacili bez ispaljenog metka, a ubacili svoje. Evo zapamtite ovo sad. Pocetak sledece sezone, automatski tri cetiri kiksa nasa zbog sudija, lagano minus 9 bodova i cao titula. Okupirali su sve moguce pore ovog sporta. Jedini nacin da se ova agonija prekine, je da se prekine liga i ne igra se. Jedini nas uspjeh moze biti da udjemo u grupe ovako kroz kvalifikacije, sto je ravno osvajanju lige prvaka
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Teren i stadion Mladosti je Nou Camp za ovo u Prijedoru,Bijeljini, jasno je sve odma bilo kao i sto je Vici proslo bez ispaljenig metka i buke da sebi sam produzi mandat promijenom statuta dok ovdje ljudi pisu o igracima i taktikama i zive u zabludi. Ljudi imaju 9 meceva sa ovim iz RS sa gol razlikom brutalnom i 100 posto ucinkom, ko god spomene lose rezultate,titule da nismo sposobni,ulaganja taj mora bas da je ogranicen. Telgetija javno kaze da je cilj da Premijer ligu cini 50 posto klubova iz RS, nema smisla ucestvovati u ovome, treba prekinuti sve pa ni oni nece nigdje igrat, ovo se igra zbog Borca ovo takmicrnje i liga.Galantni je napisao/la: ↑20 feb 2026, 17:54Jeli vam sad jasno sto su Mladost Kakanj izbacili bez ispaljenog metka, a ubacili svoje. Evo zapamtite ovo sad. Pocetak sledece sezone, automatski tri cetiri kiksa nasa zbog sudija, lagano minus 9 bodova i cao titula. Okupirali su sve moguce pore ovog sporta. Jedini nacin da se ova agonija prekine, je da se prekine liga i ne igra se. Jedini nas uspjeh moze biti da udjemo u grupe ovako kroz kvalifikacije, sto je ravno osvajanju lige prvaka
Igranje ove lige gubi svaki smisao. Prošle godine Sloga protiv Borca izvede treći tim, naprasno ih uhvatila viroza. Evo ove godine ponovo izostave petoricu najboljih igrača. Cirkus, a nema nikakvih sankcija. Šta nam rade ovi četnici ovo nije normalno.Galantni je napisao/la: ↑20 feb 2026, 17:54Jeli vam sad jasno sto su Mladost Kakanj izbacili bez ispaljenog metka, a ubacili svoje. Evo zapamtite ovo sad. Pocetak sledece sezone, automatski tri cetiri kiksa nasa zbog sudija, lagano minus 9 bodova i cao titula. Okupirali su sve moguce pore ovog sporta. Jedini nacin da se ova agonija prekine, je da se prekine liga i ne igra se. Jedini nas uspjeh moze biti da udjemo u grupe ovako kroz kvalifikacije, sto je ravno osvajanju lige prvaka
Evo neki dan u NBA jedan tim neopravdano izostavi 4-5 najboljih igrača i bude drastično kažnjen, a kod nas? Četničija je zahajala i ne pušta, služe se svim sredstvima. Ima li iko u ovom Borcu bar zrno sportskog duha i da se oglasi povodom ovoga. Šta nam je činiti da se stane u kraj ovom teroru Vice i kompanije.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Najace odma poslije tekme sa Borcem imenuju novog trenera hahaheccehomo je napisao/la: ↑20 feb 2026, 18:13Igranje ove lige gubi svaki smisao. Prošle godine Sloga protiv Borca izvede treći tim, naprasno ih uhvatila viroza. Evo ove godine ponovo izostave petoricu najboljih igrača. Cirkus, a nema nikakvih sankcija. Šta nam rade ovi četnici ovo nije normalno.Galantni je napisao/la: ↑20 feb 2026, 17:54Jeli vam sad jasno sto su Mladost Kakanj izbacili bez ispaljenog metka, a ubacili svoje. Evo zapamtite ovo sad. Pocetak sledece sezone, automatski tri cetiri kiksa nasa zbog sudija, lagano minus 9 bodova i cao titula. Okupirali su sve moguce pore ovog sporta. Jedini nacin da se ova agonija prekine, je da se prekine liga i ne igra se. Jedini nas uspjeh moze biti da udjemo u grupe ovako kroz kvalifikacije, sto je ravno osvajanju lige prvaka
Evo neki dan u NBA jedan tim neopravdano izostavi 4-5 najboljih igrača i bude drastično kažnjen, a kod nas? Četničija je zahajala i ne pušta, služe se svim sredstvima. Ima li iko u ovom Borcu bar zrno sportskog duha i da se oglasi povodom ovoga. Šta nam je činiti da se stane u kraj ovom teroru Vice i kompanije.
Da nije bitna formacija, taktika, postavka...onda se ne bi sa Usrom brukali. Jer on nije nista od navedenog imao !mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 17:22De ba kakve taktike i formacije pisete, ovo je liga gdje se klubovi bore za 3 ili 4 mjesto, hicel biti 352 ili 442 ili dijamant nije uopste bitno. Prizivate nekakva imena u ovu ligu a igraci koji su nesto pokazali i igrali ovu ligu ili treneri kad odu nikad vise ni ne pomisle da se vrate, pricaju po podcastima da je nemoguce igrati itd itd
Ok, Borac otima i tesko cemo uzeti titulu dok je Vico tu, slazem se. Ali to ne znaci da treba sve navedeno zanemariti.
Hajde onda da "ugasimo" klub koju godinu...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
Pitaristok
- Kontakt:
Očito je da je ovaj iz sloge dobio otkaz jer nije htio učestvovati u namještanju/puštanju, i ovaj novi isto, neka, završite vi tu utakmicu pa ću ja sjesti na klupu.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Slazem se sa tobom, bitna je taktika kad pricamo o 3 ili 4 mjestu, sve ostalo je zabluda,utopija. 21 je vijek, fudbaleri su placeni stotine miliona, publika gleda eurogolove na savsenim terenima i prenose sa milion kamera, mi moramo da gledamo pokusaj ubistva Andjusica ili Lulica koji dobija zuti karton zbog micanja noge da mu je ne amputira, izivljavanje na Jatti i gol iz ofsajda od 3 metra, gledamo viroze Sloge svaku tekmu protiv Borca i imenovanje trenera 2 minuta nakon zavrsetka tekme, gledmao i ucestvujemo u ligi koja nema takmicarskog duha gdje ekipa ima 100 posto ucinak sa ekipa iz RS.NazorUso je napisao/la: ↑20 feb 2026, 18:21Da nije bitna formacija, taktika, postavka...onda se ne bi sa Usrom brukali. Jer on nije nista od navedenog imao !mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 17:22De ba kakve taktike i formacije pisete, ovo je liga gdje se klubovi bore za 3 ili 4 mjesto, hicel biti 352 ili 442 ili dijamant nije uopste bitno. Prizivate nekakva imena u ovu ligu a igraci koji su nesto pokazali i igrali ovu ligu ili treneri kad odu nikad vise ni ne pomisle da se vrate, pricaju po podcastima da je nemoguce igrati itd itd
Ok, Borac otima i tesko cemo uzeti titulu dok je Vico tu, slazem se. Ali to ne znaci da treba sve navedeno zanemariti.
Hajde onda da "ugasimo" klub koju godinu...
Ma tuga, jad i cemer. Nama prosle sedmice uskrate normalno gostovanje, a sudije sviraju prekrsaj cim igrac Sloge malo se nakaslje. Vec ovaj vikend dozvoljeno gostujucim navijacima Borca i nema nikakvih problema. Na sve to izvedu drugi tim i sklone se Borcu, a ocekuju da mi sutra pregazimo Posusje i tako spasimo njih, tj. Slogu. Jer u slucaju da Posusje i Radnik pobijede, Sloga bi se nasla u ozbiljnim problemima.Pitaristok je napisao/la: ↑20 feb 2026, 18:23Očito je da je ovaj iz sloge dobio otkaz jer nije htio učestvovati u namještanju/puštanju, i ovaj novi isto, neka, završite vi tu utakmicu pa ću ja sjesti na klupu.
Poso na Areni pa poso u slogi pa smjena pa poso na areni pa poso u slogi.
Nedim Jusufbegivic otac mu igrac zelje on igrac SARAJEVA on igrac zelje on igrac veleza.
Nedime sram te bilo ako NEPODNESES OSTAVKU U ROKU DVA SATA.
On nije bio neki igrac nije mogo zaradit neke novce vjerovatno covjek pokusava da zaradi za svoju porodicu al smatram da bosna lijek bh telekom neka firma covjeku napisu cek onoliko koliko bi zaradio na full ugovor a da on da zakaze press konferenciju i ljudima u doboju se zahvali na suradnji u vidu hvala na povjerenju posle ovih stvari danas nisam spreman bit u ovoj prici, hvala jos jednom
Nedim Jusufbegivic otac mu igrac zelje on igrac SARAJEVA on igrac zelje on igrac veleza.
Nedime sram te bilo ako NEPODNESES OSTAVKU U ROKU DVA SATA.
On nije bio neki igrac nije mogo zaradit neke novce vjerovatno covjek pokusava da zaradi za svoju porodicu al smatram da bosna lijek bh telekom neka firma covjeku napisu cek onoliko koliko bi zaradio na full ugovor a da on da zakaze press konferenciju i ljudima u doboju se zahvali na suradnji u vidu hvala na povjerenju posle ovih stvari danas nisam spreman bit u ovoj prici, hvala jos jednom
SLOGA 100% nece ispast, u najgorem slucaju ispasce prijedor.
Kad se borac odlijepi pustice on 3 boda slogi. Vidis sta se radi sa glasanjem u doboju.
Samo UEFA FIFA, marko odkaz nedim nece da preuzme SIPA OVU DVOICU ISPITA ZA 24 sata slucaj rijesen.
Nedim i Marko heroji
Kad se borac odlijepi pustice on 3 boda slogi. Vidis sta se radi sa glasanjem u doboju.
Samo UEFA FIFA, marko odkaz nedim nece da preuzme SIPA OVU DVOICU ISPITA ZA 24 sata slucaj rijesen.
Nedim i Marko heroji
Znaci mogao bi Mujkic sutra U21 biti bez Telalovica i Ignatkova u prvoj?
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Pa raja se nada, šta ćeš takvi smo i ja nekad u glavi sabiram jbg to je nešto jače od čovjeka. Možda je smo razlika između mene i ostalih to što vidim malo širu sliku svega i svu ovu štimaljku Borcu.
Vidiš i pored toga što ne igraju kup oni su opet sebi dan više za odmor/pripremu naštimali kao i Sloga za kup.
Petnest dana za pripremu te utakmice sa nama imaju i plus trening utakmica sa Slogom idealno ko da se za finale spremaju, dok nas u tih petnest dana očekuje 180 minuta gdje se moramo napet iz sve sile da bi došli do pozitivnog rezultata i onda opet na megdan njima+sudije.
Kako god završilo u Banja Luci, moja podrška će biti još veća.
Ma ne drogirajte se. Nije stvarno razumno sabirati bilo sta, ne samo ove sezone u kojoj sad ni yamala da dovedemo, nebi ih stigli. Prvo sto kasnimo previse, drugo sto bi te zaklali gdje bi stigli da smo prijetnja.
Treba jasno biti svima da dok je Vice, Borac 2 titule Zrinjski jednu i tako u krug.. Mi ako budemo prijetnja u sljedećoj sezoni idu 3 4 kradje da te "spuste" i tjt.
Ja sam se pomirio s tim da mi titule necemi zadugo vidjeti. Nadam se naravno da ce se nešto promjeniti ali.. Vrlo teško!
Treba jasno biti svima da dok je Vice, Borac 2 titule Zrinjski jednu i tako u krug.. Mi ako budemo prijetnja u sljedećoj sezoni idu 3 4 kradje da te "spuste" i tjt.
Ja sam se pomirio s tim da mi titule necemi zadugo vidjeti. Nadam se naravno da ce se nešto promjeniti ali.. Vrlo teško!
Bili su se na sekundu smirili i uozbiljili sa sudjenjem i polako se sve vracalo na pravu relaciju i odnos.
Kada su skontali da smo proradili i poceli da igramo i radimo u skladu sa kvalitetom i mogucnoscu, pocelo se sve vracati na staru pricu.
Uopste ne vidim nacin kako da se prekine ova situacija.
Slijedece sezone cemo m imati paklenu ekipu, siguran sam u to...i od prvog kola krece sakacenje i podapinjanje.
I uopste ne znam sta raditi po tom pitanju.
Kada su skontali da smo proradili i poceli da igramo i radimo u skladu sa kvalitetom i mogucnoscu, pocelo se sve vracati na staru pricu.
Uopste ne vidim nacin kako da se prekine ova situacija.
Slijedece sezone cemo m imati paklenu ekipu, siguran sam u to...i od prvog kola krece sakacenje i podapinjanje.
I uopste ne znam sta raditi po tom pitanju.
- FKS -
-
misstianopenaldo
- Kontakt:
Treba pustiti Posusje, inako ne mozemo vise od ovog mjesta ove sezone. Sta ako dva kluba rs kluba ispadaju? Da je jedan makar sudija zavrsio u gepeku drugačije bi bilo sudjenje.
Treba im 10 zabit ako može ikako a 2 kluba iz RS ne mogu ispasti dok ne bude zajednička druga liga.
Čuj treba ih pustit, a prošle sezone nama protiv njih četiri penala nisu suđena. Ista je to bagra, samo se u sebe uzdat i to je to.misstianopenaldo je napisao/la: ↑20 feb 2026, 20:20Treba pustiti Posusje, inako ne mozemo vise od ovog mjesta ove sezone. Sta ako dva kluba rs kluba ispadaju? Da je jedan makar sudija zavrsio u gepeku drugačije bi bilo sudjenje.
-
misstianopenaldo
- Kontakt:
Koje je manje zlo, uje ili cetalji. Ja bi iskreno volio da je sto manje ovih vicinih ubleha.MSOZ101 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 20:24Čuj treba ih pustit, a prošle sezone nama protiv njih četiri penala nisu suđena. Ista je to bagra, samo se u sebe uzdat i to je to.misstianopenaldo je napisao/la: ↑20 feb 2026, 20:20Treba pustiti Posusje, inako ne mozemo vise od ovog mjesta ove sezone. Sta ako dva kluba rs kluba ispadaju? Da je jedan makar sudija zavrsio u gepeku drugačije bi bilo sudjenje.
A sta bude onda kad su zadnji i predzadnji?
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Imaš Širiki koji nikad nije bio u kombinacijama sa Zrinskim i te utakmice su uvijek na nož, isto tako i Posušje samo što su posušaci manje kvalitetni pa im nisu uspjeli otkinuti koji bod, mada su prošle sezone im uzeli.misstianopenaldo je napisao/la: ↑20 feb 2026, 20:27Koje je manje zlo, uje ili cetalji. Ja bi iskreno volio da je sto manje ovih vicinih ubleha.MSOZ101 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 20:24Čuj treba ih pustit, a prošle sezone nama protiv njih četiri penala nisu suđena. Ista je to bagra, samo se u sebe uzdat i to je to.misstianopenaldo je napisao/la: ↑20 feb 2026, 20:20Treba pustiti Posusje, inako ne mozemo vise od ovog mjesta ove sezone. Sta ako dva kluba rs kluba ispadaju? Da je jedan makar sudija zavrsio u gepeku drugačije bi bilo sudjenje.
A sta bude onda kad su zadnji i predzadnji?
Dok s druge strane imaš Viconu grupu koja je podređena Borcu koja osigurava Borcu skoro 50% bodova u prvenstvu.
Ispadanjem dva kluba iz rs-a, tj. bio bi jedan klub manje iz tog entiteta Borac gubi 12 sigurnih bodova u čini prvenstvo daleko regularnije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.

.png)