FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
71
19%
2. Borbu za Evropu
174
47%
3. Sredinu tabele
61
16%
4. Borbu za opstanak
68
18%

Ukupno glasova: 374

AhmedNurudin
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AhmedNurudin » 20 feb 2026, 16:09

Izgleda bez Hodžića ako novinari imaju prave podatke. U domaćem taboru nema dogana tako da je onaj jablan siguran na špicu, potencijalno bez hrkaca također što bi nam sigurno pomoglo.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙

GavranBeli
Kontakt:

Post Postao/la GavranBeli » 20 feb 2026, 16:27

muharemovicdzelo je napisao/la:
20 feb 2026, 15:53
Što se tiče ponašanja trenera, donošenja odluka i načina rada po meni nema dileme nego da se podcijenila situacija. Ne samo od njega nego i od UO. Da je bio iole upućeniji o stanju ekipe siguran sam da nikada ne bi došao kod nas. Ubijeđen sam da je procjena bila da ekipa i nije toliko loša i da treba par promjena. 3-4 odlaska i 3-4 dolaska pa da stanje bude ok. Stanje su dodatno zamaglile pobjede nad ekipama koje su jače od nas. Također i utakmice sa Koperom. Sigurno je računao na to ako su me ubili tamo a u gostima nisu bili loši sa onom crnom rupom od 15-20 minuta onda je to sigurno do trenera a ne do ekipe. Plus pogledaš npr. utakmicu sa Zrinjskim gdje je štoperski par bio Šuki-Osman, odigrali odlično, a znaš da su treća opcija znači da su i oni koji su ispred njih još bolja rješenja. Još na kompletnu situaciju dodaš 3 nenadana odlaska - Bolja, Dan i Karamarko. Siguran sam da je tako bilo. Nakon toga se desi Posušje gdje i nakon mjesec dana priprema vidiš da ipak nema puno dobrih igrača u ekipi i onda idu klasična panik rješenja. Kasno se riješiš nepotrebnih igrača. Na pripremama igraš jedno a u ligi i u kupu drugo. Odabereš pogrešne igrače i onda na kraju imaš to što imaš. Ja se iskreno nadam da ćemo prelomiti situaciju na naš mlin ali nisam optimističan ni najmanje. Ubijeđen sam da je bila pogrešna procjena. Da li je kasno i ima li nade, to ćemo da vidimo nakon sutrašnje utakmice. Ako nešto ne promijeni u posljednji čas na terenu će se naći igrači koje priželjkujemo a onda je do njega da nešto od tih igrača i pogledamo. Nadajmo se da će doći još pojačanja jer nam trebaju najmanje još 2-3 da ličimo na nešto.
Jarane ti nama pises bajke. Ako ovo, ako ono, biće ono. Svi mi to znamo bez tebe. Opravdanja nema za sve u klubu. Vrlo dobro se znalo na kraju polusezone kako smo završili. Ne treba nama niko da pise šarene laze, samo vraćanje Krpica i Radovca znalo se sta ce se desiti. Prva i osnovna stvar da nisi pogledao nijednu utakmicu prije nego što si došao, ukucao na rezultate kakva nam je efikasnost znao bi da trebas odmah dovesti napadača. Al ne ti dovodiš lijevog beka koji je najmanji problem u cijeloj ekipi.
Nijaz je u drzavi, valjda je pratio utakmice, nisu došli ljudi iz Zimbabvea. Tu je i Dino isto tako, moglo se sugerisati, sjesti, popričati. Nego cemo sad amaterizam prebacivati na igrace, vise sile i ostale gluposti.

Zato ćemo se sad boriti do kraja grčevito za opstanak, a sve se ovo moglo spriječiti da ne bude ovako. Mi Kup ne mozemo osvojiti, ove godine bez Evrope 99%. To su realne činjenice. Pitanje je sta ce biti na dnu tabele.
A nama raspored Velez Zrinjski Sloga Borac Siroki pa derbi a ti nemas napadača uopće a da ne pisemo o drugi stvarima. Šta ti debili misle u klubu Bog sami zna. Situacija je alarmantna, jasno je svima da ce se kola slomiti na treneru pojeo vuk magarca, a navijacima ostaje karta 15 maraka i patnja svake godine.

A reci cu ti ja sta je bilo. Prodaj neke igrace da uzmemo pinku, moze mrtvi Krpic igrati. E sad kad je dur guzici onda je potcjenjenja situacija, šarene laze itd.
Zadnja izmjena: GavranBeli, dana/u 20 feb 2026, 16:40, ukupno mijenjano 1 put.

carukisupakpohaluh
Kontakt:

Post Postao/la carukisupakpohaluh » 20 feb 2026, 16:39

Hulahopka, pusi qrac.
hulahopkapusikurac

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 20 feb 2026, 16:45

AhmedNurudin je napisao/la:
20 feb 2026, 16:09
Izgleda bez Hodžića ako novinari imaju prave podatke. U domaćem taboru nema dogana tako da je onaj jablan siguran na špicu, potencijalno bez hrkaca također što bi nam sigurno pomoglo.
Ne pušite Ibrinu pijačarsku priču, nije im ovo prvi put.
Igra Hrkač.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

AhmedNurudin
Kontakt:

Post Postao/la AhmedNurudin » 20 feb 2026, 17:05

StrikeWarzone je napisao/la:
20 feb 2026, 16:45
AhmedNurudin je napisao/la:
20 feb 2026, 16:09
Ne pušite Ibrinu pijačarsku priču, nije im ovo prvi put.
Igra Hrkač.
Važno je da stručni štab ne nasjedne. Temperatura kaže :eh: .A ovo čekanje registracije igrača će me ubiti, svaki prelazni rok isto.

KrajinaTm87
Kontakt:

Post Postao/la KrajinaTm87 » 20 feb 2026, 17:06

Zadnjih 5 utakmica 4 pobjede 1 poraz, u kakvim god da smo problemu oni trebaju imati strah! Odlican teren u odnosu na nasu Grbavicu, letit ce Galchev Bico Alic Prokop Cveta Huskovic sutra aBda💙dobijamo ih !!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 20 feb 2026, 17:13

20 feb 2026, 15:53
Što se tiče ponašanja trenera, donošenja odluka i načina rada po meni nema dileme nego da se podcijenila situacija. Ne samo od njega nego i od UO. Da je bio iole upućeniji o stanju ekipe siguran sam da nikada ne bi došao kod nas. Ubijeđen sam da je procjena bila da ekipa i nije toliko loša i da treba par promjena. 3-4 odlaska i 3-4 dolaska pa da stanje bude ok. Stanje su dodatno zamaglile pobjede nad ekipama koje su jače od nas. Također i utakmice sa Koperom. Sigurno je računao na to ako su me ubili tamo a u gostima nisu bili loši sa onom crnom rupom od 15-20 minuta onda je to sigurno do trenera a ne do ekipe. Plus pogledaš npr. utakmicu sa Zrinjskim gdje je štoperski par bio Šuki-Osman, odigrali odlično, a znaš da su treća opcija znači da su i oni koji su ispred njih još bolja rješenja. Još na kompletnu situaciju dodaš 3 nenadana odlaska - Bolja, Dan i Karamarko. Siguran sam da je tako bilo. Nakon toga se desi Posušje gdje i nakon mjesec dana priprema vidiš da ipak nema puno dobrih igrača u ekipi i onda idu klasična panik rješenja. Kasno se riješiš nepotrebnih igrača. Na pripremama igraš jedno a u ligi i u kupu drugo. Odabereš pogrešne igrače i onda na kraju imaš to što imaš. Ja se iskreno nadam da ćemo prelomiti situaciju na naš mlin ali nisam optimističan ni najmanje. Ubijeđen sam da je bila pogrešna procjena. Da li je kasno i ima li nade, to ćemo da vidimo nakon sutrašnje utakmice. Ako nešto ne promijeni u posljednji čas na terenu će se naći igrači koje priželjkujemo a onda je do njega da nešto od tih igrača i pogledamo. Nadajmo se da će doći još pojačanja jer nam trebaju najmanje još 2-3 da ličimo na nešto.
Sad ispade Adzem da je čudotvorac bio. Da nas nisu klali u Širokom i Bijeljini, čovjek bi bio u konkurenciji za titulu.
Ovo sa Slavišom je uzas do sada, nakon priprema otpisi igraca, podcjenjuje ligu, vratio ona dva bahila i trenutno nema dobrog poteza.
Sramota.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 20 feb 2026, 17:22

Kada mogu kuditi za Hodžića, mogu i pohvaliti za brzu registraciju Bugarina ovog.

Za Hodzica valjda čekaju Turke neki papir i nikad ga poslali nisu.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 20 feb 2026, 17:57

Admir74 je napisao/la:
20 feb 2026, 17:22
Kada mogu kuditi za Hodžića, mogu i pohvaliti za brzu registraciju Bugarina ovog.

Steta, jaci bi dosta bili sa Hodzicem.
Fk Željezničar.

zeljodogroba
Kontakt:

Post Postao/la zeljodogroba » 20 feb 2026, 18:18

Admir74 je napisao/la:
20 feb 2026, 17:22

Turci ko Turci, vazda kasne, il sa papirima il sa parama, nikad sa njima na zelenu granu

muharemovicdzelo
Kontakt:

Post Postao/la muharemovicdzelo » 20 feb 2026, 18:35

Sloga danas odmorila petoricu od prošle utakmice još su u pitanju ključni igrači prema naprijed. Feja i službeno na klupi. Totalno sam izgubio nadu da može bilo šta da se uradi po pitanju kupa. Totalno.

Nadam se da špekulacije koje kruže nisu tačne inače nam se ne piše dobro. Zaista ne kontam šta šsš radi na treningu? Na treningu jedno pred utakmicu nešto totalno drugo. Zašto? Totalno sam promijenio mišljenje o dotičnom. Sad kontam da se namjerno glupira jer je pogriješio kad je došao pa sad radi budalaštine samo da što prije ode. Nadam se da nije tačno. Ako bude tačno, on ne zaslužuje ništa drugo do otkaz.

TvrtkoPrvi
Kontakt:

Post Postao/la TvrtkoPrvi » 20 feb 2026, 18:37

Sta se prica ?

AhmedNurudin
Kontakt:

Post Postao/la AhmedNurudin » 20 feb 2026, 18:42

20 feb 2026, 18:35
Sloga danas odmorila petoricu od prošle utakmice još su u pitanju ključni igrači prema naprijed. Feja i službeno na klupi. Totalno sam izgubio nadu da može bilo šta da se uradi po pitanju kupa. Totalno.

Nadam se da špekulacije koje kruže nisu tačne inače nam se ne piše dobro. Zaista ne kontam šta šsš radi na treningu? Na treningu jedno pred utakmicu nešto totalno drugo. Zašto? Totalno sam promijenio mišljenje o dotičnom. Sad kontam da se namjerno glupira jer je pogriješio kad je došao pa sad radi budalaštine samo da što prije ode. Nadam se da nije tačno. Ako bude tačno, on ne zaslužuje ništa drugo do otkaz.
Uz dobru utakmicu na Grbavici mi možemo slogu proći to je neupitno, ne treba njima neko glupiranje ili brukanje protiv nas, ali prolaz nam nažalost ništa ne znači. Pravi ispiti su od polufinala gdje su moja očekivanja Željezničar, radnik, torpedo i zrinjski. Mi smo tu objektivno upitno i treći po formi, nas dvije od tri ekipe mogu dobiti trenutno bez lakrdije nažalost, ali ako bi zatrebalo nije to njima problem aktivirati. Jedino ako se ne desi veliki obrat u našoj formi.

muharemovicdzelo
Kontakt:

Post Postao/la muharemovicdzelo » 20 feb 2026, 18:43

Priča se da Erick počinje a Dominik sa klupe. Ne kontam šta gleda on na treningu? Erick je trenutno naš najgori igrač a igra regula.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 20 feb 2026, 18:48

20 feb 2026, 18:43
Priča se da Erick počinje a Dominik sa klupe. Ne kontam šta gleda on na treningu? Erick je trenutno naš najgori igrač a igra regula.
Koliko vidim na slikama koje je klub objavio nista se znacajno nece promijeniti
U prvom planu Krpic, Erick, Sabic u21 …
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Ferroviere1987
Kontakt:

Post Postao/la Ferroviere1987 » 20 feb 2026, 18:50

Nista ne ocekujem ni od sutrasnje utakmice, jedino sto je sigurno je dominacija na tribinama, kao i uvijek. Al sta cu opet cu gledat i opet cu se nervirat al sta mogu jace je od mene.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 feb 2026, 18:52

20 feb 2026, 18:35

A kakvo si misljenje imao o liku kojeg je Adzem nadigrao u prvoj utakmicu na Grbavici, kojem je Viking uvalio 11 komada i kojeg je Koper nogirao :lolno:

I naravno da ceka da ga i Zeljo nogira i da pokupi plate. Sto ce se i desiti vec nakon vrapcica, nadam se.

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 20 feb 2026, 18:58

Ima logike ako hoce cvrscu sredinu. Mada se slazem da Erick je zreo za klupe.Ali evo i da hoce tako,onda Dominik mora igrati ispred Milosevica na poluspicu. Opasniji je i kreativniji 5 puta.
Ne znam Boga mi, mozda cemo u odbrani biti bolji,ali gore smo opet goli ****. Postali smo robovi U 21 igraca. Vini -Cveta i jedan od ovih U21 parmaka,necemo opet imati udarca na gol.
Covjek ko da namjerno sam sebi skace u stomak.
I onda ako hoces da probas Huskovica,mora ce uci Sabic,umjesto nekog na krilu. Ma **** te ,ja sam se vec iznervirao.

ELDIABLO20
Kontakt:

Post Postao/la ELDIABLO20 » 20 feb 2026, 18:59

NoDi80 je napisao/la:
20 feb 2026, 18:48
Koliko vidim na slikama koje je klub objavio nista se znacajno nece promijeniti
U prvom planu Krpic, Erick, Sabic u21 …
Ma to ako bude tj. Takav sastav onda samo ugasiti tv i cekati objavu da je Sinisa bivsi…sutrasnji sastav ce otkriti mnoge stvari sto bi rekli ili bos ili hadzija.

Mahalasi
Kontakt:

Post Postao/la Mahalasi » 20 feb 2026, 19:01

Ko prica ko ce poceti? kakve su ovo gluposti na jednom mjestu

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.