Premijer liga BiH - aktuelno
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sretno i beričetno Nedimu Jusufbegovicu da odvede Slogu Doboj u prvu ligu rs .
Izborce Jusa opstanak (po meni vrlo dobar trener)bordobijeli je napisao/la: ↑20 feb 2026, 18:39Sretno i beričetno Nedimu Jusufbegovicu da odvede Slogu Doboj u prvu ligu rs .
-
Hordas1990
- Kontakt:
Sto je Nedim sebi fino sredio. Kad je bez posla na Areni komentarise, kad zatreba Slogi preuzme ih. Sad me zanima da li ce i ovaj Zeljkanov trener sutra dobiti otkaz par minuta pred kraj ili je ipak raskid preskup?
haStra me da se na jednom Zelji kola ne slome...

Sutra ih velez mlati ko onda nekad vasu miskina crnog, a u srijedu ce ih sloga oducit od fudbala
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Odvratan lik. Kompleksaš,pametolog i demagog.Smjene ga prije godinu dana,otjeraju ko ****,dovedu Vuleta,i sad ponovo ga vraćaju.bordobijeli je napisao/la: ↑20 feb 2026, 18:39Sretno i beričetno Nedimu Jusufbegovicu da odvede Slogu Doboj u prvu ligu rs .
Marioneta.
Traje ovo pozadugo, a i potrajt ce haman jos dugoo dugoo
Svim bosnjacima u savezu zelim dugu starost tesku bolest, mjesec je ramazan
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Jest vala, upravu si, ne znam ni zasto vam se daje neka paznja ili nesta.Combattente87 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 16:47Ajde nastavite se prepirati ko je imao više Četnika u klubu, čiji gazda više izapira, ko koga karindža i čija je AjlaI za ove što pokušavaju da provociraju, teroristi, prčija, genocidaši itd, topla preporuka, ne blamirajte se više....
Svi sve znamo i sve sve vidimo, apsolutno vise nije bitno, a da be pricam o tome kako ste vi bezobrazni pa sve ovo pravdate, ali valjda to tako mora.
Sve u svemu kad se sabere, nema vas 50 u BL da pratite i navijate za taj satro fudbalski klub.
A znas sta je najjace, sto i ti sve ovo i vidis i znas ali trolas jer se raja pali.
U zdravlje.
Ti druže da si imalo vjernik,nebi za vrijeme Ramazana kleo nikoga.
- Combattente87
- Kontakt:
Ova utakmica još nije završena, tek je poluvrijemeMikiPirs je napisao/la: ↑20 feb 2026, 17:58mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 17:56Haha trn u oku vazda ih nogama ubijemo valjani to znati. 5 komada uz 50 faulova 20 zutih,penal i crveni i nije nikakvo umijece. Kakvi su ono sokovi bili, svirne im po 100 fulova,penal.i crveni i tresnes ih u BL to moze samo Sarajevo i to oni odlicno znaju.
![]()
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Dova postacu se ne odbija, a ovo sto oni rade je malo koliko zasluzuju
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Sve što ima svoj početak ima i KRAJ aBd...
KAD TAD,KAD TAD...
Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 20 feb 2026, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.
I ovaj Deket ce bit dobar igrac.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pa vjerojatno hoce, Vicko ce čupati nogama i rukama da spasi Slogu a iskihat ce vjerovatno Rudar i Radnik .MikiPirs je napisao/la: ↑20 feb 2026, 18:40Izborce Jusa opstanak (po meni vrlo dobar trener)bordobijeli je napisao/la: ↑20 feb 2026, 18:39Sretno i beričetno Nedimu Jusufbegovicu da odvede Slogu Doboj u prvu ligu rs .
- Bazinga12345
- Kontakt:
Zigazaga je napisao/la: ↑20 feb 2026, 18:51Odvratan lik. Kompleksaš,pametolog i demagog.Smjene ga prije godinu dana,otjeraju ko ****,dovedu Vuleta,i sad ponovo ga vraćaju.bordobijeli je napisao/la: ↑20 feb 2026, 18:39Sretno i beričetno Nedimu Jusufbegovicu da odvede Slogu Doboj u prvu ligu rs .
Marioneta.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Kako ne znaš je li namjestio kičmu kad te isprskao poslije toga?MikiPirs je napisao/la: ↑20 feb 2026, 18:06Je li Ristovski namjestio kicmu, dolazi Hrelji opet na tretman, ako nije nema problema vratice Hrelja to na 0
P.S. taj gol sto je ponisten je nakon par mjeseci proglasen kao regularno ponisten gol, pogledaj svog Kaljanca kako se posipa pepelom, imas na youtube![]()
Isto kao i Vuković za kojeg se otimaju evropski klubovi... Zapravo igrači koje kad staviš u regularne uslove su prosjek ove naše kukuruz lige.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Zamisli udbaksa oyebina da nije pobjedila 12 utakmica, ne bi ih 150 bilo na Kosevu, ali opet ta fuxica prigovara za broj navijaca na Grbavici , dokle to ide u pm?
Vise Manijaka u Posusju dodje nego njih na sjeveru Koseva , vise ce nas biti sutra u Mostaru.. nego njih kuci protiv Posusja
Koliko su samo opsjednuti
Godinama niste nam ni blizu, pomirite se s tim, cinjenice su to fuxicee 1946 mirna budi da te ne bi opet poprskali po faci
Vise Manijaka u Posusju dodje nego njih na sjeveru Koseva , vise ce nas biti sutra u Mostaru.. nego njih kuci protiv Posusja
Koliko su samo opsjednuti
Godinama niste nam ni blizu, pomirite se s tim, cinjenice su to fuxicee 1946 mirna budi da te ne bi opet poprskali po faci
Zadnja izmjena: GrbavicaHrammm, dana/u 20 feb 2026, 19:12, ukupno mijenjano 3 puta.
Trenutno korisnika/ca: bordospartanac, Grk1234, Hajdeee, legendarnadruga, Zigazaga i 53 gosta.