Kesiš se kad nemas argumenteDjaniTarik je napisao/la: ↑20 feb 2026, 19:21Sve si u pravu za aba ligu sve ekipe osim zvezde i partizana se trebaju samo povuci…… slazem se sto bi igrale aba liguAmirutah1988 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 19:10Koji je cilj Bosne igranje ABA lige,docekati velikodušno Zvezdu i Partizan?InatSilniBosanski je napisao/la: ↑20 feb 2026, 19:00
Na pusti Amire hejtere sto te prozivaju. Svaki poznavao kosarke vidi da je Siroki ovo pustio. Jos ova Bosna igra najgoru ligu ABA ligu ma fuj sve si upravu.
Kako nam se oda da jedva cekas kiks da imas priliku prozivati. Spremi i one svoje zalopojke kad te krene raja zayebavati po temi.
Ne čekam kiks,jer znam da ova ekipa ima koliko hoces nedostataka.
I šta ce biti za narednu sezonu,koji je cilj Bosne u ABA ligi za narednu sezonu?
Hoce li se igrati Champions League,Eurocup.
Fibin Europa Cup necemo,to smo iskušali,šta dalje?
Hoce li mozda biti cilj Euroliga?![]()
KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Re: KK Bosna
-
bordobijeli
- Kontakt:
Cilj je da se igra ABA liga i Europa svake godine , jačati klub i pruzeti primat u domaćem prvenstvu.Amirutah1988 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 19:10Koji je cilj Bosne igranje ABA lige,docekati velikodušno Zvezdu i Partizan?InatSilniBosanski je napisao/la: ↑20 feb 2026, 19:00Na pusti Amire hejtere sto te prozivaju. Svaki poznavao kosarke vidi da je Siroki ovo pustio. Jos ova Bosna igra najgoru ligu ABA ligu ma fuj sve si upravu.Amirutah1988 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 18:53Kad je Siroki igrao dobro prve dvije cetvrrine nije bilo komentara .
I ja cu imati vrlo skoro priliku mnoge ovdje da prozovem,polako ali sigurno![]()
Kako nam se oda da jedva cekas kiks da imas priliku prozivati. Spremi i one svoje zalopojke kad te krene raja zayebavati po temi.
I šta ce biti za narednu sezonu,koji je cilj Bosne u ABA ligi za narednu sezonu?
Hoce li mozda biti cilj Euroliga?
Samo mi nije jasno koji ti klub podržavaš , navijaš ?? Nebi se reklo da voliš KK Bosnu .
-
Bordeaux433
- Kontakt:
IQ mu je u minusu teškom
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Koja je korist od igranja ABA lige?bordobijeli je napisao/la: ↑20 feb 2026, 19:24Cilj je da se igra ABA liga i Europa svake godine , jačati klub i pruzeti primat u domaćem prvenstvu.Amirutah1988 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 19:10Koji je cilj Bosne igranje ABA lige,docekati velikodušno Zvezdu i Partizan?InatSilniBosanski je napisao/la: ↑20 feb 2026, 19:00
Na pusti Amire hejtere sto te prozivaju. Svaki poznavao kosarke vidi da je Siroki ovo pustio. Jos ova Bosna igra najgoru ligu ABA ligu ma fuj sve si upravu.
Samo mi nije jasno koji ti klub podržavaš , navijaš ?? Nebi se reklo da voliš KK Bosnu .
Europa ok,to treba igrati ako postoje uslovi za to.
Podržavam Bosnu ali ne na način na koji to ovdje veci dio radi i gleda nerealno stvari,a svi znamo da ova ekipa ima nedostataka,ali kad se dogodi poraz ipak se pronađe neki razlog za to,a ne kaže se istina
-
Bordeaux433
- Kontakt:
Možda se dogodi poraz jer igraš protiv bolje ekipe u tom trenutku i jer je riječ o sportu gdje postoje pobjede i porazi? Kakav lik hahahahaha
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Zar ima takvih ,pametni sa visokim IQBordeaux433 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 19:33Možda se dogodi poraz jer igraš protiv bolje ekipe u tom trenutku i jer je riječ o sportu gdje postoje pobjede i porazi? Kakav lik hahahahaha
Jedan od najvećih izazova za sljedeću sezonu će biti budžet ako ne veći od budžeta ove sezone onda približno sličan, te jedan veliki izazov koji će zavisiti od budžeta je da li će se moći zadržati Plummer u ekipi.
-
Tramvaji29877
- Kontakt:
I dalje je nevjerovatno da se raspravljate s osobom, koja na sve načine nipodastava rezultate Bosne u ovoj sezoni.
Pored toga ocigledno je da nije navijac Bosne, koliko god to pokušao prikriti.
Pored toga ocigledno je da nije navijac Bosne, koliko god to pokušao prikriti.
- Shategabri
A jbg roki, prva sezona nakon toliko godina, nije realno očekivati da se odmah bude konkurentno ekipama koje igraju Euroligu i imaju budžet 30k+ eura.Amirutah1988 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 19:10Koji je cilj Bosne igranje ABA lige,docekati velikodušno Zvezdu i Partizan?InatSilniBosanski je napisao/la: ↑20 feb 2026, 19:00Na pusti Amire hejtere sto te prozivaju. Svaki poznavao kosarke vidi da je Siroki ovo pustio. Jos ova Bosna igra najgoru ligu ABA ligu ma fuj sve si upravu.Amirutah1988 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 18:53Kad je Siroki igrao dobro prve dvije cetvrrine nije bilo komentara .
I ja cu imati vrlo skoro priliku mnoge ovdje da prozovem,polako ali sigurno![]()
Sezona je već uspješna, igra se završnica evropskog takmičenja, u top 8 Aba, naravno apetiti su porasli i normalno je da ova ekipa realno napada kup i domaće prvenstvo.
Za nešto više narednih sezona treba dosta love i puno rada na ekipi.
Koševo Zapad
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Bosna realno nikad nece biti konkurentna Zvezdi,Partizanu pa i Olimpiji.Shategabri je napisao/la: ↑20 feb 2026, 20:17A jbg roki, prva sezona nakon toliko godina, nije realno očekivati da se odmah bude konkurentno ekipama koje igraju Euroligu i imaju budžet 30k+ eura.Amirutah1988 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 19:10Koji je cilj Bosne igranje ABA lige,docekati velikodušno Zvezdu i Partizan?InatSilniBosanski je napisao/la: ↑20 feb 2026, 19:00
Sezona je već uspješna, igra se završnica evropskog takmičenja, u top 8 Aba, naravno apetiti su porasli i normalno je da ova ekipa realno napada kup i domaće prvenstvo.
Za nešto više narednih sezona treba dosta love i puno rada na ekipi.
Cluj ovdje ne racunam kao i Dubai,oni jednostavno i ne pripadaju ABA ligi ali to je vec stvar onih koji odlucuju učesnike za ovo "regionalno takmičenje".
Dobro znamo kakve poruke nedavno a i ranije su rumuni slali prema nama i koliko su neprijatelji naše
Sto se tice uspjesnosti sezone moj stav je poznat,skinuti Igokeu sa trona i tad se može kazati da je sezona uspjesna.
Sezona u Europi je skoro pa fantasticna i tu nema nikakvog prigovora
Borac pruža solidan otpor, to je dobro, moraju se oznojiti Igokeini.
No u drugom poluvremenu će širina u rosteru, odlućiti utakmicu,
No u drugom poluvremenu će širina u rosteru, odlućiti utakmicu,
- svrakino1921
- Kontakt:
Evo na Sport Klubu 1 - Barca - Murcia
Polufinale Kupa Kralja Španjolske
Polufinale Kupa Kralja Španjolske
Makitan pravi igrač, doveo bih ga odmah.
- svrakino1921
- Kontakt:
Momci nisam upratio Jel bilo Intoniranje himne jedine nam i voljene Države BiH u Banja Luci
Gledam na you tubu pa me interesuje
Gledam na you tubu pa me interesuje
Plus 2 za Borac 40 sekundi do kraja
Murcia +2 na poluvremenu protiv Barcelone.
Murcia +2 na poluvremenu protiv Barcelone.
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 20 feb 2026, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Uzima borac ipak 
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AvantiBL, legendarnadruga, TripleThreat i 38 gostiju.