FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Sta je sa jugom,zasto se nista ne radi??????
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Sto se tice Juga. Ko zeli da se sjeti,pisao sam prije vise od godinu dana. Ovo ce biti zestoko natezanje. Ne zelim ulaziti u tehnicke i druge eventualne probleme na terenu,ali i tada sam vam govorio,ministarstvo kulture i sporta ne teski cirkus. Sve sto ima veze sa njima,ce se razvlaciti i odugovlaciti,trajace sporo,probice se svi moguci rokovi. Vjeeovatno se izvodjacu radova kasni sa uplatama,a i vjerovatno da je i firma koja je izabrana,prosla preko stele.
Tako da kako ono kazu u vezi nas strpljenje samo strpljenje.
Tako da kako ono kazu u vezi nas strpljenje samo strpljenje.
očekujem baš borbenog i prgavog Veleža. Mi ako mislimo da ovo možemo dobiti bez 120% zalaganja, griješimo. Trebat će nam to zalaganje i kvalitetna doza sreće za bodove.
Spominje se ovdje da Stojanović traži otkaz - budimo realni ljudi, čovjeku pare ne trebaju. Koliko sam shvatio doveo ga je direktno Nijaz i Slaviša nije čovjek koji bi svoj obraz prodao zbog nešto sitno para, vidjelo se to i po reakciji poslije ova dva poraza. Da je podcijenio ligu, jeste očito, da je precijenio ove antitalente u našoj ekipi, jeste očito, ali nadam se da mu je sad sve jasno.
Mislim da će ovaj vikend naš Željo dosta bolje izgledati. I naprijed, i naprijed, i naprijed, da slavimo daj goooo daj gooo daj gooo
a kada kosa uz tebe osijedi, ni tada se nemoj brinuti
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ja ne znam šta ovi naši čekaju nakon ponedjeljka sa pronalaskom novih riješenja i potpisom igrača..
Kakvi god da su, nek' su sličnih kvaliteta ko Vini i Cveta, samo da imamo širi izbor.
Pod hitno dva krila, špic i stoper koji je ljevak.. kunem vam se nećemo izboriti opstanak, mi ne možemo zabiti gola u ligi, sve dok se Šošić ne vrati, ili dok ne dovedemo još poneko riješenje u vrhu napada.
Kakvi god da su, nek' su sličnih kvaliteta ko Vini i Cveta, samo da imamo širi izbor.
Pod hitno dva krila, špic i stoper koji je ljevak.. kunem vam se nećemo izboriti opstanak, mi ne možemo zabiti gola u ligi, sve dok se Šošić ne vrati, ili dok ne dovedemo još poneko riješenje u vrhu napada.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Zakasnili smo sa dovodjenjem jer koga god da dovedes sad opet moras cekati dok se registruje…hoce li sutra austrijanac igrati ili opet gledamo Sulju ili Jaganjca?avalPacidoroP je napisao/la: ↑20 feb 2026, 22:23Ja ne znam šta ovi naši čekaju nakon ponedjeljka sa pronalaskom novih riješenja i potpisom igrača..
-
sanjinusto
- Kontakt:
Sosic? Njega nema do iduce sezone.avalPacidoroP je napisao/la: ↑20 feb 2026, 22:23Ja ne znam šta ovi naši čekaju nakon ponedjeljka sa pronalaskom novih riješenja i potpisom igrača..
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Da na kraju mi ne bi dovodili za prvu ligu federacije.. ja apsolutno ne vjerujem da cemo boda uzet u narednih 5.kola.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 22:44Zakasnili smo sa dovodjenjem jer koga god da dovedes sad opet moras cekati dok se registruje…hoce li sutra austrijanac igrati ili opet gledamo Sulju ili Jaganjca?avalPacidoroP je napisao/la: ↑20 feb 2026, 22:23Ja ne znam šta ovi naši čekaju nakon ponedjeljka sa pronalaskom novih riješenja i potpisom igrača..
Znam zato i kazem, bez pojacanja i bez Sosica kojeg nema do ljeta, do kraja sezone nema gola za nas.sanjinusto je napisao/la: ↑20 feb 2026, 22:46Sosic? Njega nema do iduce sezone.avalPacidoroP je napisao/la: ↑20 feb 2026, 22:23Ja ne znam šta ovi naši čekaju nakon ponedjeljka sa pronalaskom novih riješenja i potpisom igrača..
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Registrovan je ako na to misliš, a to da li će igrati zna Slaviša samo.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 22:44Zakasnili smo sa dovodjenjem jer koga god da dovedes sad opet moras cekati dok se registruje…hoce li sutra austrijanac igrati ili opet gledamo Sulju ili Jaganjca?avalPacidoroP je napisao/la: ↑20 feb 2026, 22:23Ja ne znam šta ovi naši čekaju nakon ponedjeljka sa pronalaskom novih riješenja i potpisom igrača..
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Rudar Prijedor u tri utakmice protiv nas dao 5 golova (1,67 po utakmici)
U preostalih 18 utakmica dao 10 golova (0,55 po utakmici)
Da igraju samo protiv nas bili bi poslije Borca najefikasniji tim lige.
Zadnja izmjena: Valter, dana/u 20 feb 2026, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Mi sutra izgubit necemo 100% samo ako budu igraci zo htjeli tj. ako skupe muda i pokazu zelju…protiv Rudara hajde sto gubis ali sto imam osjecaj da je igracima svejedno.
Ovo je sramota za jug, neće on biti gotov do naredne zime, a nešto razmišljam početne konture tribine bi se ovom dinamikom tek trebale vidjeti u maju…
Ove utakmice sa Veležom su vazda interesantne, kada se oni nalože izgube, suprotno i mi također. Slaviša demantuj sutra
Ove utakmice sa Veležom su vazda interesantne, kada se oni nalože izgube, suprotno i mi također. Slaviša demantuj sutra
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Je li za nas prelazni rok završen do ljeta?
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Ja sam od starta govorio da mi sve sto veze sa doticnom vladajucom strankom smrdi i da im ne vjerujem da ce jug uradit kako treba i na vrijeme. Imaju jos uvijek vremena da me razuvjere, al kako stoje stvari daj Boze. Oni su takodjer i jedan od glavnih krivaca za stanje sporta u glavom gradu, kao i u kantonalnom savezu i nfsbih. Dok se srpske i hrvatske stranke bore za svoje, mi smo ostavljeni na cjedilu i zato nas i mogu ka*at. Zato celik i sloboda igraju nizi rang. Zato se sloga danas fino nagu*ila itd itd mozemo u nedogled.
Zadnja izmjena: Manijakdokraja9, dana/u 20 feb 2026, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
Mi sutra eventualnom pobjedom mijenjamo tok sezone, to je 100%. Bit ce veoma tesko, pogotovo sto se Velez nabrija i igra iznad svojih mogucnosti i kvaliteta kada je utakmica protiv Zelje, takodjer ce atmosfera biti paklena. Nadam se da cemo slaviti, barem da neka frljoka udje u taj gol ili kao i prosli put da Erick potegne sa 25+ metara. Imam osjecaj da cemo odigrati jednu dobru utakmicu i da se nece ponoviti kao i protiv Rudara. Mislim da nam je bolje postaviti se u blok sa Pejicem i Hodzicem u sredini (ako je registrovan, a ako ne, onda u formaciji 4-2-3-1 sa Erickom, kao razbijacem a Prokop ispred njih) i da igramo na tranziciju i na prekide. Budemo li se nadigravali dole, mislim da nemamo sanse izvuci bod(ove) s obzirom da je Velez (iskreno) u dosta boljoj formi i njihovom pobjedom bismo tesko se domogli te 4. pozicije koja ce (vjerovatno) voditi u europska takmicenja. Sve u svemu, nadam se da ce se konacno promijeniti pristup pojedinih igraca, da cemo slaviti sutra aBd i okrenut ovu sezonu u nasu korist! HAJDE ZELJO ZABIJ GOOOOOL!!! 
Hajde Zeljo zabij gol, samo tebi pjevamo...!
-
NekoSaDaleka
- Kontakt:
ekipa trebam pomoc, zelim naruciti dres preko online shopa, i kao aktivni clan ostvarujem popust ali na stranici nigdje ne mogu pronaci gdje mogu upisati broj clanske kartice il tako nesto po cemu bi ostvario popust
- dubioza144
- Kontakt:
Moras napraviti racun na stranici shopa gdje upisujes email koji si koristio za clansku, mislim da se upisuje i broj clanske tkd kad dodas nesto sto zelis uzet u korpu automatski ti prikazuje dole popust pri placanju.NekoSaDaleka je napisao/la: ↑20 feb 2026, 23:43ekipa trebam pomoc, zelim naruciti dres preko online shopa, i kao aktivni clan ostvarujem popust ali na stranici nigdje ne mogu pronaci gdje mogu upisati broj clanske kartice il tako nesto po cemu bi ostvario popust
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Malo politicki post.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 23:20Ja sam od starta govorio da mi sve sto veze sa doticnom vladajucom strankom smrdi i da im ne vjerujem da ce jug uradit kako treba i na vrijeme. Imaju jos uvijek vremena da me razuvjere, al kako stoje stvari daj Boze. Oni su takodjer i jedan od glavnih krivaca za stanje sporta u glavom gradu, kao i u kantonalnom savezu i nfsbih. Dok se srpske i hrvatske stranke bore za svoje, mi smo ostavljeni na cjedilu i zato nas i mogu ka*at. Zato celik i sloboda igraju nizi rang. Zato se sloga danas fino nagu*ila itd itd mozemo u nedogled.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Ne nuzno, nista sto nema veze sa sportom i stanjem sporta nisam napisao. Politika nam pravi tribinu? Politika se uvukla u potpunosti u sve strukture naseg fudbala, nazalost.Argentina je napisao/la: ↑21 feb 2026, 00:13Malo politicki post.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 23:20Ja sam od starta govorio da mi sve sto veze sa doticnom vladajucom strankom smrdi i da im ne vjerujem da ce jug uradit kako treba i na vrijeme. Imaju jos uvijek vremena da me razuvjere, al kako stoje stvari daj Boze. Oni su takodjer i jedan od glavnih krivaca za stanje sporta u glavom gradu, kao i u kantonalnom savezu i nfsbih. Dok se srpske i hrvatske stranke bore za svoje, mi smo ostavljeni na cjedilu i zato nas i mogu ka*at. Zato celik i sloboda igraju nizi rang. Zato se sloga danas fino nagu*ila itd itd mozemo u nedogled.
Uvijek je bila ali ti to ne pišeš zbog toga već bi vjerovatno volio se onda vratiti na onu koja nije ništa pravila i koja je sadašnjim strukturama NS BIH dala vlast. Nejse, mani se politike na ovom forumu.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 01:36Ne nuzno, nista sto nema veze sa sportom i stanjem sporta nisam napisao. Politika nam pravi tribinu? Politika se uvukla u potpunosti u sve strukture naseg fudbala, nazalost.Argentina je napisao/la: ↑21 feb 2026, 00:13Malo politicki post.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 23:20Ja sam od starta govorio da mi sve sto veze sa doticnom vladajucom strankom smrdi i da im ne vjerujem da ce jug uradit kako treba i na vrijeme. Imaju jos uvijek vremena da me razuvjere, al kako stoje stvari daj Boze. Oni su takodjer i jedan od glavnih krivaca za stanje sporta u glavom gradu, kao i u kantonalnom savezu i nfsbih. Dok se srpske i hrvatske stranke bore za svoje, mi smo ostavljeni na cjedilu i zato nas i mogu ka*at. Zato celik i sloboda igraju nizi rang. Zato se sloga danas fino nagu*ila itd itd mozemo u nedogled.
Hajde vidjet ćemo. Valj'o bi nam jedan stoper i krilo. Valjda zaigraju do kraja sezone ako ih uopšte dovedemo.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Trenutno korisnika/ca: KrajinaTm87, MisterBlue, Pact1921 i 60 gostiju.
/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)