sto jeees jees,sve sto si rekao je apsolutno tacnoFanfara je napisao/la:Svaki put uđem na forum , odmah gledam ima li .. kad ono ima par novih poruka ! Kontam neke novosti , dobre ili loše kad tamo MaGica idalje ne popušta.Kratko rečeno , piše frajer gluposti.Da bar navija za Inter.Ne navija , a vodi raspravu s kim stigne na našem topiku.Možda frajer Inter voli u srcu.Ovaj Amell nije loš momak , trudi se , ali problem i jeste u tome što se previše trudi.Kači neke seminarske radove ovdje i onda svi po njemu , pa čo'ek budala na kraju ispade.Interista di cuore dugo se pojavljivao nije i bilo je fino , bar meni.Opuštencija neka , svako svačije mišljenje poštuje i rasprave su normalne.Ovaj Interista je neki opaki kritičar i vrlo kur*evit momak.Svi se ono ustručavaju izjasniti se pred njim ... možda se ne podudara sa njegovim mišljenjem i onda je zijan.A svi ostali u toj situaciji su naravno uz di cuorea.Ludo 'a' taj i taj pa lekcija i sve tako , pa koliko ih ima spremnih za lekciju.Kontam da stavi nik El - Gaddafi ! Ovaj komentar je nebitan,beznačajan,glup jer ga je napisao neki fanfara.Čuj mu samo nika,sigurno je debil kao i ovaj Amell koji ima Ekrema na avataru.I meni samom je glup komentar , nema veze sa Interom kao fudbalskom institucijom.Ali eto ima sa topikom 'Internazionale' na ovoj gore adresi ! Ja idem odavdje , a vi slušajte tatu di cuorea.Možda nekad i dođem kada budem dovoljno bistar za ove stvari.Selam , pozdrav ...
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Uoči utakmice 35. kola Serie A između Cesene i Intera press konferenciju je održao Leonardo…
Mislim da je Cesena zaista u formi. Puni su entuzijazma i biti će prava utakmica sutra. Mi svakako želimo pobjedu. Djeluju kao momčad i zato će biti još teže. Mi smo imali cijeli tjedan za rad i svi smo bili na okupu osim Sneijdera i Stankovića. Naš je cilj jasan, zadržati drugo mjesto u prvenstvu i osvojiti kup. Momčad zna koliko su nam važni ciljeni, a ja, ja se osjećam još više trener nego prije, čak i nakon svih poraza. Kako bih se ocjenio? Ne mogu se ocijeniti, ali osjećam se sve više trenerom, puno više nego prije i sada sam siguran da je to ono što želim raditi. Ojačao sam: razvijam se, promijenio sam se i još ću se puno promijeniti. A Inter kao momčad je itekako tu. Kraj ciklusa? Ne znam što hoćete reći, to nema smisla. Samo ove sezone, uz sve probleme i nakon što su u pet godina osvojili sve živo opet su osvojili talijanski superkup i Svjetsko prvenstvo. Mourinho? Nismo se čuli i ne mogu objasniti što se događa tamo, trebalo bi biti tamo i vidjeti sve detalje. Sljedeća sezona? Nije trenutak, sljedeća sezona je sljedeća sezona. Ja sam se stavio na raspolaganje Interu, sretan sam, želim nastaviti i sve sam uvjereniji da želim biti trener. Bit ću ovdje dok budem imao snage i kada ona nestane otići ću. Uvijek ću raditi za dobrobit Intera.
nije dobro ovaj bigfot bi vrlo lahko mogao ostati na nasoj klupi jos jednu godinu,desi li se to ima da se borimo za opstanak

Mislim da je Cesena zaista u formi. Puni su entuzijazma i biti će prava utakmica sutra. Mi svakako želimo pobjedu. Djeluju kao momčad i zato će biti još teže. Mi smo imali cijeli tjedan za rad i svi smo bili na okupu osim Sneijdera i Stankovića. Naš je cilj jasan, zadržati drugo mjesto u prvenstvu i osvojiti kup. Momčad zna koliko su nam važni ciljeni, a ja, ja se osjećam još više trener nego prije, čak i nakon svih poraza. Kako bih se ocjenio? Ne mogu se ocijeniti, ali osjećam se sve više trenerom, puno više nego prije i sada sam siguran da je to ono što želim raditi. Ojačao sam: razvijam se, promijenio sam se i još ću se puno promijeniti. A Inter kao momčad je itekako tu. Kraj ciklusa? Ne znam što hoćete reći, to nema smisla. Samo ove sezone, uz sve probleme i nakon što su u pet godina osvojili sve živo opet su osvojili talijanski superkup i Svjetsko prvenstvo. Mourinho? Nismo se čuli i ne mogu objasniti što se događa tamo, trebalo bi biti tamo i vidjeti sve detalje. Sljedeća sezona? Nije trenutak, sljedeća sezona je sljedeća sezona. Ja sam se stavio na raspolaganje Interu, sretan sam, želim nastaviti i sve sam uvjereniji da želim biti trener. Bit ću ovdje dok budem imao snage i kada ona nestane otići ću. Uvijek ću raditi za dobrobit Intera.
nije dobro ovaj bigfot bi vrlo lahko mogao ostati na nasoj klupi jos jednu godinu,desi li se to ima da se borimo za opstanak
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Coutinho i Obi na posudbu 
jos samo fali da nam otjeraju Marigu
jos samo fali da nam otjeraju Marigu
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
znas sta je reko Lukica prije par godina, mislim da su ga pitali o adaptaciji na Englesku ligu@Tritolone
ne znam,uvijek ima to dal bi se uklopi,al meni je Lukica predobar igrac...kad je mogo u Engleskoj sa onim mesarima vjerujem da bi mogo i u Serie A da se snadje.
kaze ko je igrao u PL BiH, moze igrati svugdje
@Fanfara
Covece, kako je tebi dobro.
Dobra tura naisla. Jbga, duni vjetre malo preko jetre...
hahahahaaCall the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Interista di cuore
- Kontakt:
Postave za utakmicu sa Cesenom :
Cesena: 1 Antonioli; 77 Ceccarelli , 25 Von Bergen, 3 Pellegrino, 6 Lauro; 24 Sammarco, 8 Caserta, 18 Parolo; 23 Giaccherini, 10 Jimenez; 11 Budan
A disposizione: 33 Calderoni, 15 Benalouane, 17 Malonga, 19 Gorobsov, 44 Piangerelli, 70 Bogdani, 46 Santon. Allenatore: Massimo Ficcadenti.
Inter: 12 Castellazzi; 13 Maicon, 6 Lucio, 15 Ranocchia, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 19 Cambiasso; 27 Pandev, 8 Thiago Motta, 9 Eto'o; 22 Milito,
A disposizione: 21 Orlandoni, 7 Pazzini, 14 Kharja, 17 Mariga, 20 Obi, 23 Materazzi, 26 Chivu.
Allenatore: Leonardo
Valjda ne izgubimo...
Cesena: 1 Antonioli; 77 Ceccarelli , 25 Von Bergen, 3 Pellegrino, 6 Lauro; 24 Sammarco, 8 Caserta, 18 Parolo; 23 Giaccherini, 10 Jimenez; 11 Budan
A disposizione: 33 Calderoni, 15 Benalouane, 17 Malonga, 19 Gorobsov, 44 Piangerelli, 70 Bogdani, 46 Santon. Allenatore: Massimo Ficcadenti.
Inter: 12 Castellazzi; 13 Maicon, 6 Lucio, 15 Ranocchia, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 19 Cambiasso; 27 Pandev, 8 Thiago Motta, 9 Eto'o; 22 Milito,
A disposizione: 21 Orlandoni, 7 Pazzini, 14 Kharja, 17 Mariga, 20 Obi, 23 Materazzi, 26 Chivu.
Allenatore: Leonardo
Valjda ne izgubimo...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Santon na klupi
ubaci covjeka ba, nek se dokaze protiv svojih, nek im pokaze da su pogrijesili sto su ga dali na posudbu
a tu je i Jimenez
ubaci covjeka ba, nek se dokaze protiv svojih, nek im pokaze da su pogrijesili sto su ga dali na posudbu
a tu je i Jimenez
Call the coroner!
Nisam u toku, zasto Milito ima prednost nad Pa77inijem?
ni Marige ni Coutinha danas,,,opet,,,izgleda da ih Leonardo ne voli nijednog 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
pa da odigra jos ove 3-4 utakmice,,MaGiCa je napisao/la:Nisam u toku, zasto Milito ima prednost nad Pa77inijem?
- SoloJuve26
- Kontakt:
Bit ce vam tesko danas,, ovi se bore za opstanak
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Kakva je situacija na terenu? Moze li ova Cezena bar gol zabit? 
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
- SoloJuve26
- Kontakt:
moze i 5Jimmy from the hood je napisao/la:Kakva je situacija na terenu? Moze li ova Cezena bar gol zabit?
Nizozemac bi se mogao preseliti na ”Meazzu”, tvrde mediji na Apeninima. Šanse rastu, ako Bayern ne izbori Ligu Prvaka.
Inter je spreman ponuditi 30 milijuna eura za krilo Bayerna iz Minhena, Aryena Robbena.
Ovo nije prvi put da se Robben povezuje sa ekipama iz Serije A, jer su Juventus i Milan odavno zainteresirani za njegove usluge.
Sada se iznenada pojavila mogućnost da Inter kupi sjajnog 27-godišnjeg nogometaša, a prema medijima, ponuda će uskoro biti upućena na adresu Bavaraca.
Robben je mogućnost odlaska otvorio konstatacijom da Bayern mora igrati u Ligi Prvaka, što će biti neizvesno do zadnjeg kola Bundeslige.
Na potezu će biti uprava Bayerna, a 30 milijuna će Nijemce možda i zadovoljiti, jer je Robben dosta puta imao problema sa ozljedama.
Inter je spreman ponuditi 30 milijuna eura za krilo Bayerna iz Minhena, Aryena Robbena.
Ovo nije prvi put da se Robben povezuje sa ekipama iz Serije A, jer su Juventus i Milan odavno zainteresirani za njegove usluge.
Sada se iznenada pojavila mogućnost da Inter kupi sjajnog 27-godišnjeg nogometaša, a prema medijima, ponuda će uskoro biti upućena na adresu Bavaraca.
Robben je mogućnost odlaska otvorio konstatacijom da Bayern mora igrati u Ligi Prvaka, što će biti neizvesno do zadnjeg kola Bundeslige.
Na potezu će biti uprava Bayerna, a 30 milijuna će Nijemce možda i zadovoljiti, jer je Robben dosta puta imao problema sa ozljedama.
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Treba mi za kladionicu, mislim da Cezena moze dobiti ovo, Interu realno ne treba nizastaSoloJuve26 je napisao/la:moze i 5Jimmy from the hood je napisao/la:Kakva je situacija na terenu? Moze li ova Cezena bar gol zabit?
- Interista di cuore
- Kontakt:
a dosadne utakmice brate mili...
ako ovdje bude golova bice to pravo cudo ! a ja jos igro 3+

ako ovdje bude golova bice to pravo cudo ! a ja jos igro 3+
- SoloJuve26
- Kontakt:
hrabar si,, sretno i nadam se da ces dobitiJimmy from the hood je napisao/la:Treba mi za kladionicu, mislim da Cezena moze dobiti ovo, Interu realno ne treba nizastaSoloJuve26 je napisao/la:moze i 5Jimmy from the hood je napisao/la:Kakva je situacija na terenu? Moze li ova Cezena bar gol zabit?
- SoloJuve26
- Kontakt:
negledam utakmicu al cujem da je dosadna utakmica bez sansi.. Al Cesena je zajebana kod kuce..Interista di cuore je napisao/la:a dosadne utakmice brate mili...
ako ovdje bude golova bice to pravo cudo ! a ja jos igro 3+![]()
![]()
Cesena-Milan 1-0
Cesena-Juve 2-2
Cesena-Roma 0-1 i to jedva
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Ma samo go` nek zabiju pizda li im strinina 
- Interista di cuore
- Kontakt:
Imala je Cesena jednu sansu na samom pocetku,Giaccherini izaso 1 na 1 al mu Castelazzi odbranio...ostatak utakmica jakooo dosadan
meni je ova Cesena pravo simpaticna ekipa,stadion je pravo lijep i volio bih da ostanu u Serie A...
meni je ova Cesena pravo simpaticna ekipa,stadion je pravo lijep i volio bih da ostanu u Serie A...
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Realno Interu ne treba, a Cezena bi se preporodila
Zbog toga mislim da mogu do kraja postici gol

Zbog toga mislim da mogu do kraja postici gol
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.