Nije istina da nismo nista pokusali. Slali smo prijave razne i pokusali smo preko magode nesto uraditi ali jednostavno prodani bosnjo iz nsks ti ne da. Ne kazem da sam upravu, samo govorim da mi je sumnjivomosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 23:11Pa onda smo i mi neki dogovor napravili, nisam jos vidio da se na nekoj ekipi izivljavalo kao na nama evo 5 godina, sluzili smo da potkusuraju svoja namjestanja preko nas tako sto su nas brutalno krali dok te ne udalje od bilo kakve borbe za trofej.rimljanin90 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 23:06Moje misljenje je da je pao neki interni dogovor izmedju uprave stupcanine i saveza. Ne moze me niko ubijediti da se neki klub toliko pokrade pa da se protesti neki ovromni ne naprave ili neki bojkotkosevodom je napisao/la: ↑20 feb 2026, 22:52Brzo se zaboravilo da je posusje ISPALO i da je bosnjacki klub, tacnije stupcanica OSTECENA za ulazak. Desio se presedan NEMOGUC da prvak federacije ne ude, a da se ne dadne sansa ni drugoplasiranom celiku da odigra playoff ako vec stupcanica nije mogla. U tom trenutku je posusje bilo u raspadu, bez igraca i nisu ni mogli igrati playoff ako se sjecate, tako da ih je aico spasio i zaduzio kod sebe.
Znaci suma sumarum, 5 ekipa se mora skloniti borcu:
-siroki nosi kelme, dobija pare, a kelme predstavnik je Jacimovic ili ti ga Juventa sport
-posusje spaseno ispadanja iz lige iako su vec ispali, na stetu stupcanice i celika
-tri kluba iz er es, primjer smo vidjeli danas evo sa slogom, a sklanjanje je prisutno i kod ostalih. mislim da je najsmjesniji primjer toga u zadnjih par godina bio kada je zvijezda 09 vodila 2-0 protiv borca, pa trener mijenja 2 strana igraca na poluvremenu koji su bili najbolji pri vodstvu, nestaje prenosa na tv, a onda u par minuta 2-3 za borac.
Protiv koga je borac gubio bodove? Protiv svakog osim tih 5 ekipa. Pametnom je sve jasno ovdje kao dan sta se desava, i bez spominjanja da je dodik ujak vici i slicno. Nevjerovatno koliko mijesaju politiku u sport i nastoje pokopati sve bosnjacko
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
rimljanin90
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Slazem se, nego za Stupcanicu mi nista nismo mogli a ne oni, Mladost nista nije mogla,Olimpic lik dosao i odma sve izbacio bez ikakvog razloga i osnove, tad se vidjelo gdje ovo sve vodi.rimljanin90 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 23:13Nije istina da nismo nista pokusali. Slali smo prijave razne i pokusali smo preko magode nesto uraditi ali jednostavno prodani bosnjo iz nsks ti ne da. Ne kazem da sam upravu, samo govorim da mi je sumnjivomosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 23:11Pa onda smo i mi neki dogovor napravili, nisam jos vidio da se na nekoj ekipi izivljavalo kao na nama evo 5 godina, sluzili smo da potkusuraju svoja namjestanja preko nas tako sto su nas brutalno krali dok te ne udalje od bilo kakve borbe za trofej.rimljanin90 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 23:06
Moje misljenje je da je pao neki interni dogovor izmedju uprave stupcanine i saveza. Ne moze me niko ubijediti da se neki klub toliko pokrade pa da se protesti neki ovromni ne naprave ili neki bojkot
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Koliko sam ja mogao skontat iz medija, Stupčanica nije mogla dobiti licencu za igranje PL iako su im nuđeno Koševo i Grbavica dok ne osposobe svoj sradion ali to iz nekog razloga nije uvaženo i onda su zbog nemogučnosti dobijanja licence nije bilo smisla igrati taj plej-of.
Sad opet s druge strane imaš Posušje koje je odmah po završetku sezone raspustilo igrače, što znaći da su bili sigurni da tog plej-ofa neće biti.
Uglavnom mutne radnje sa svih strana.
Sad opet s druge strane imaš Posušje koje je odmah po završetku sezone raspustilo igrače, što znaći da su bili sigurni da tog plej-ofa neće biti.
Jeste, ali sto nije drugoplasirani igrao plejof onda, tacnije celik? Opste poznato iz RS npr kad Krupa nije mogla uci da je ulazio 2. plasirani. Rudar prijedor nije kao prvoplasirani usao recimo.DoktorXabaras je napisao/la: ↑20 feb 2026, 23:23Koliko sam ja mogao skontat iz medija, Stupčanica nije mogla dobiti licencu za igranje PL iako su im nuđeno Koševo i Grbavica dok ne osposobe svoj sradion ali to iz nekog razloga nije uvaženo i onda su zbog nemogučnosti dobijanja licence nije bilo smisla igrati taj plej-of.
Stupčanica je htjela prijaviti Bilino i imali su Čelikov pristanak međutim rečeno im je da je Bilino “prenatrpano”, Čelik, repka.DoktorXabaras je napisao/la: ↑20 feb 2026, 23:23Koliko sam ja mogao skontat iz medija, Stupčanica nije mogla dobiti licencu za igranje PL iako su im nuđeno Koševo i Grbavica dok ne osposobe svoj sradion ali to iz nekog razloga nije uvaženo i onda su zbog nemogučnosti dobijanja licence nije bilo smisla igrati taj plej-of.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Čelik nije ni aplicirao za licencu da igraju PL a i rekli su iz Čelika da nemaju namjeru (pare) da igraju prvu ligu.kosevodom je napisao/la: ↑20 feb 2026, 23:40Jeste, ali sto nije drugoplasirani igrao plejof onda, tacnije celik? Opste poznato iz RS npr kad Krupa nije mogla uci da je ulazio 2. plasirani. Rudar prijedor nije kao prvoplasirani usao recimo.DoktorXabaras je napisao/la: ↑20 feb 2026, 23:23Koliko sam ja mogao skontat iz medija, Stupčanica nije mogla dobiti licencu za igranje PL iako su im nuđeno Koševo i Grbavica dok ne osposobe svoj sradion ali to iz nekog razloga nije uvaženo i onda su zbog nemogučnosti dobijanja licence nije bilo smisla igrati taj plej-of.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Zivim za dan da se ova Sloga ugasi.Najpoganiji klub u ligi
Sve sto im je smetalo u ligi Olimpic,Mladost,Krupa na vrijeme su izbacili i to je bio prvi zadatak.
Sve sto im je smetalo u ligi Olimpic,Mladost,Krupa na vrijeme su izbacili i to je bio prvi zadatak.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma da, sve u svemu jasno nam je svima sta je u pitanju. Imamo znaci 5 ekipa u ligi koje se sklanjaju borcu, po 4 utakmice znaci 60 bodova koje ne moze fulati. Ovamo protiv drugih 5 sta god da naprave i normalno da ce biti prvaci. Zrinjski takoder ima sudenje vrhunsko, pa opet 2. iako su kvalitetnija ekipa (3-0 od neki dan na stranu).mnon46 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 23:40Stupčanica je htjela prijaviti Bilino i imali su Čelikov pristanak međutim rečeno im je da je Bilino “prenatrpano”, Čelik, repka.DoktorXabaras je napisao/la: ↑20 feb 2026, 23:23Koliko sam ja mogao skontat iz medija, Stupčanica nije mogla dobiti licencu za igranje PL iako su im nuđeno Koševo i Grbavica dok ne osposobe svoj sradion ali to iz nekog razloga nije uvaženo i onda su zbog nemogučnosti dobijanja licence nije bilo smisla igrati taj plej-of.
Npr garantujem herera, karolina i taj kalibar igraca da ne bi mogao igrati ni u radnika bez sudenja koje borac ima. Dobijali bi 10 zutih svaki mec.
Ljudi ne razumiju da siljenje u sudenju od prosjecnog igraca pravi zvijer kad smije udarati malo jace, ulaziti jace u duele jer dobija svaki faul za kontakt, u odbrani smije udarati, gurkati i slicno, zna da nece napraviti penal i slicno.
SUVISNO JE PRICATI VISE, GODINAMA OVO GLEDAMO I TRPIMO.
Sutra ne igra Magico i nekako mi se cini najbezbolnije da U21 stavi Krdzalica da pojaca veznu liniju Elezi-Cimirot.
Ne bih se sutra igrao sa Telalovicem i Ignatkovim u veznoj liniji na samom pocetku.
Ne bih se sutra igrao sa Telalovicem i Ignatkovim u veznoj liniji na samom pocetku.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma ovee godine su svi znali da ce Bojac osvojiti, slave i to se unaprijed sve znalo, nema tu sekunde dileme niti je to dolazilo u pitanje.kosevodom je napisao/la: ↑20 feb 2026, 23:51Ma da, sve u svemu jasno nam je svima sta je u pitanju. Imamo znaci 5 ekipa u ligi koje se sklanjaju borcu, po 4 utakmice znaci 60 bodova koje ne moze fulati. Ovamo protiv drugih 5 sta god da naprave i normalno da ce biti prvaci. Zrinjski takoder ima sudenje vrhunsko, pa opet 2. iako su kvalitetnija ekipa (3-0 od neki dan na stranu).mnon46 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 23:40Stupčanica je htjela prijaviti Bilino i imali su Čelikov pristanak međutim rečeno im je da je Bilino “prenatrpano”, Čelik, repka.DoktorXabaras je napisao/la: ↑20 feb 2026, 23:23Koliko sam ja mogao skontat iz medija, Stupčanica nije mogla dobiti licencu za igranje PL iako su im nuđeno Koševo i Grbavica dok ne osposobe svoj sradion ali to iz nekog razloga nije uvaženo i onda su zbog nemogučnosti dobijanja licence nije bilo smisla igrati taj plej-of.
Npr garantujem herera, karolina i taj kalibar igraca da ne bi mogao igrati ni u radnika bez sudenja koje borac ima. Dobijali bi 10 zutih svaki mec.
Ljudi ne razumiju da siljenje u sudenju od prosjecnog igraca pravi zvijer kad smije udarati malo jace, ulaziti jace u duele jer dobija svaki faul za kontakt, u odbrani smije udarati, gurkati i slicno, zna da nece napraviti penal i slicno.
SUVISNO JE PRICATI VISE, GODINAMA OVO GLEDAMO I TRPIMO.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Banic
Ristovski-Bralic-Ivanisevic
Hujber-Cimirot-Telalovic-Kupresak
Elezi
Menalo-Kyeremeh
Ovako bi sutra
Ristovski-Bralic-Ivanisevic
Hujber-Cimirot-Telalovic-Kupresak
Elezi
Menalo-Kyeremeh
Ovako bi sutra
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Kakav je ovaj Culjevic sto su ga doveli?
Kad je zadnji put petrovic bio na centru na kosevu?
-
rimljanin90
- Kontakt:
Sad gledam dokumentarac o rb salzburgu i nesto kontam, pa oni su postali najdominantiji tim austrije samo zbog investitora. Da nije bilo vice mi bi bili salzburg bh lige.
- MokraKifla
- Kontakt:
Ma otkud ce neko znati, nikad nismo ni culi za momka, a da znamo kakav je...
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Da li će naši nesposobnjakovići uspjeti ukloniti ova čitava 2cm snijega ili će čekati/moliti da priroda odradi svoje.
Pisati UEFI sa materijalnim dokazima, protesti pred NS (al skupa sa Manijacima i Rodjenim), napustanje lige sva 3 klubaHajdeee je napisao/la: ↑20 feb 2026, 20:18Bili su se na sekundu smirili i uozbiljili sa sudjenjem i polako se sve vracalo na pravu relaciju i odnos.
Kada su skontali da smo proradili i poceli da igramo i radimo u skladu sa kvalitetom i mogucnoscu, pocelo se sve vracati na staru pricu.
Uopste ne vidim nacin kako da se prekine ova situacija.
Slijedece sezone cemo m imati paklenu ekipu, siguran sam u to...i od prvog kola krece sakacenje i podapinjanje.
I uopste ne znam sta raditi po tom pitanju.
- belosevic23
- Kontakt:
Stigo je precjednik u čaršiju, mozda budu iznenadne premije za dobre igre
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Jedva UEFA čeka da to pregledava, nemaju drugog posla.Bajroni je napisao/la: ↑21 feb 2026, 10:21Pisati UEFI sa materijalnim dokazima, protesti pred NS (al skupa sa Manijacima i Rodjenim), napustanje lige sva 3 klubaHajdeee je napisao/la: ↑20 feb 2026, 20:18Bili su se na sekundu smirili i uozbiljili sa sudjenjem i polako se sve vracalo na pravu relaciju i odnos.
Kada su skontali da smo proradili i poceli da igramo i radimo u skladu sa kvalitetom i mogucnoscu, pocelo se sve vracati na staru pricu.
Uopste ne vidim nacin kako da se prekine ova situacija.
Slijedece sezone cemo m imati paklenu ekipu, siguran sam u to...i od prvog kola krece sakacenje i podapinjanje.
I uopste ne znam sta raditi po tom pitanju.
.png)