FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Vi koji ste pratili treninge, koju postavu očekujete danas? Da vidimo koliko će nas Slaviša iznenaditi danas
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Muftić - Alić, Nastić, Bičakčić, Galcho - Pejić, Erick - Cveta, Deni, Peišoto - Jaganjac.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Lajkiram.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑21 feb 2026, 10:55Muftić - Alić, Nastić, Bičakčić, Galcho - Pejić, Erick - Cveta, Deni, Peišoto - Jaganjac.
-Domovina se brani vjerom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
muharemovicdzelo je napisao/la: ↑21 feb 2026, 10:55Muftić - Alić, Nastić, Bičakčić, Galcho - Pejić, Erick - Cveta, Deni, Peišoto - Jaganjac.
Opet ce izaci u 4-4-2 formaciji, zadnja linija je ta, naprijed ce biti drugačije sigurno.
Da nas Slaviša ne iznenadi sa Prokopom umjesto Vinija?muharemovicdzelo je napisao/la: ↑21 feb 2026, 10:55Muftić - Alić, Nastić, Bičakčić, Galcho - Pejić, Erick - Cveta, Deni, Peišoto - Jaganjac.
- dubioza144
- Kontakt:
Mozda je i dobro da Prokop bude na klupi da makar imas nekog mozda ko bi mogo donijet sta sa klupe kad udje, mi na klupi nemamo igraca u kojeg se mozemo uzdat da ce preokrenut nesto makar zivost unijet
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Nama prije svega treba jedan pravi centarfor, ovo što imamo nije ni za klupe, krilo i kvalitetan štoper. Realno klupa je tanka i ako ne krene dobro teško je očekivati da neko sa klupe donese neku promjenu.
Jaganjac nije fudbaler,kraj price
Pobjedimo li danas, ona neznalica ostaje na klupi. Pa vi sad vidite.
Ista prica kao i sa Adzemom. Copy - paste. Cak i isti pritivnik i isti stadion. To smo vec jednom prosli i znamo kako je zavrsilo.
Jel to zelimo ? da nas ovaj ublehas kojeg su natrpali Posusje i Rudar i dalje pati ?
Ista prica kao i sa Adzemom. Copy - paste. Cak i isti pritivnik i isti stadion. To smo vec jednom prosli i znamo kako je zavrsilo.
Jel to zelimo ? da nas ovaj ublehas kojeg su natrpali Posusje i Rudar i dalje pati ?
Ma to su i ptice na grani znale. Njima realno treba 5 mjeseci da to završe i lično očekujem da početkom marta intenziviraju radova kako bi to do sredine septembra bilo gotovo. Nama su veći problemi trenutna forma ekipe, stanje na tabeli i teren.Pact1921 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 10:19A ja fakat ne znam sta je narod mislio . Pa politika ti gradi stadion . Da je najbolja stranka ikad na vlast znas da bi kasnili jer je 200 dana ne realan rok i da ce se prolongirati do izbora . Ja sam ovdje u oktobru i novembru pisao da ocekujem otvorenje juga tamo oko 105 godina kluba to jest oko 19 septembra taman 15 dana prije drzavnih izbora.
Za tribinu su osigurana sredstva i bit će napravljena. Sumnjam da bi se zaje*avali sa tim i rizikovali da se ne završi do izbora. Ako ne završe zna se šta im slijedi. Žestoko ih kazniti.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Pa sta predlazes? Da namjerno izgubimo? Dobar si bgm, svaka ti cast.let3 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 11:45Pobjedimo li danas, ona neznalica ostaje na klupi. Pa vi sad vidite.
Pa kad shupak nece sam da podnese ostavlu nakon one blamaze protiv RudaraELDIABLO20 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 11:51Pa sta predlazes? Da namjerno izgubimo? Dobar si bgm, svaka ti cast.let3 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 11:45Pobjedimo li danas, ona neznalica ostaje na klupi. Pa vi sad vidite.
Sta da se radi ? ovako ce rezultati smijeniti ublehu.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Istrpiti covjeka, nema druge…moramo nekoga.let3 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 11:54Pa kad shupak nece sam da podnese ostavlu nakon one blamaze protiv RudaraELDIABLO20 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 11:51Pa sta predlazes? Da namjerno izgubimo? Dobar si bgm, svaka ti cast.let3 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 11:45Pobjedimo li danas, ona neznalica ostaje na klupi. Pa vi sad vidite.
Jel to zelimo ? da nas ovaj ublehas kojeg su natrpali Posusje i Rudar i dalje pati ?![]()
Mi hocemo da dodje trener i da odmah postanemo PSG
Mozemo trpiti nekog ozbiljnog trenera, a ne ublehasa kojeg je Koper nogirao, kojem je Viking utrpao 11 komada, kojeg nabijaju Posusje i Rudar (zadnja i predzadnja ekipa lige).ELDIABLO20 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 11:55Istrpiti covjeka, nema druge…moramo nekoga.let3 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 11:54Pa kad shupak nece sam da podnese ostavlu nakon one blamaze protiv RudaraELDIABLO20 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 11:51
Pa sta predlazes? Da namjerno izgubimo? Dobar si bgm, svaka ti cast.![]()
Mi hocemo da dodje trener i da odmah postanemo PSG
Necemo trpiti takve likove !! nismo trpili ni mnogo bolje trenere nakon losih rezultata, nismo trpili ni svoje vojnike i njih smo nabijali, a da trpimo ovog levata.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Kod nas je mahala zavladala u klubu i to dok se ne rijesi nema hajra
Oo adzeme otkud ti na forumulet3 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 11:45Pobjedimo li danas, ona neznalica ostaje na klupi. Pa vi sad vidite.
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
Vidim li Krpića, Rakića, Holanðane… Objesiću se.
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
Mi ćemo morati nekoga istrpiti, da se zna ko je trener i šta se očekuje od igrača. Jeli to Slaviša ili neko drugi teško je reći. Činjenica je da je izgubio prve dvije utakmice protiv najlošijih ekipa u ligi. Da je fulio sa taktikom i formacijom. Činjenica je i da u karijeri se nigdje nije dugo zadržao. Samo u Domžalama je radio duže od jedne godine. Danas može mnogo toga da promijeni, da napravi neki pozitivan šok. Ukoliko se ponovi igra i rezultat kao u prve dvije utakmice ja ne vidim na koji način on može nešto promijeniti. Taman da se dovede još novih igrača ja ne vidim način na koji on može nešto promijeniti.
-
MarcosSenna
- Kontakt:
Ja bi tu samo Ericka izbacio i stavio Prokopa, za 3 koplja bolji igrač.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑21 feb 2026, 10:55Muftić - Alić, Nastić, Bičakčić, Galcho - Pejić, Erick - Cveta, Deni, Peišoto - Jaganjac.