Bičakčić izgleda kao Terminator
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Hahaha. Dobra...
Nemoj zezat da nije bilo sudijskih lakrdija i da smo imali jačeg trenera od početka imali bi bar 10 bodova više nego što imamo sad.zeljovolimte je napisao/la: ↑21 feb 2026, 14:34Zato mi i jesmo ekipa bez pobjede zadnjih 10 kola.MisterBlue je napisao/la: ↑21 feb 2026, 14:21Ako je ovaj sastav Veleža bolji od našeg onda nas treba ugasiti. Pa pogledajte sva ta imena, meni bar ni jedan od ovih njihovih igrača ne bi igrao u Želji u prvih 11, kažem meni. Ali naložit će se pitari s Temua protiv nas, samo da im kazla ne svira penal…
Razumljivo, isto mislim da cuva odredjene igrace kao djokera sa klupe. Ali poznavajuci ligu i ovaj rivalitet, mislim ds ce Velez krenuti jako, a mi ako primimo gol, ne moramo ni nastavljati igrati dalje, bar se do sad tako pokazalo.Levin je napisao/la: ↑21 feb 2026, 14:37Hahaha. Dobra...ali meni je ovo ok što je izveo... Ovako, u drugom ima šansu da promijeni ritam utakmice sa Prokopom i Suljom ako zatreba. Ja bih ovdje radije vidio Denija na krilu umjesto Vinija i Dragovića u sredini. Tako bi ti i Vini ostao za drugo poluvrijeme ali hajde da vidimo na šta će ovo ličiti prvo.
Edit, jedino mi se Nastić me dopada na štoperu.
Ne znam, tako mi se cini.
Pa oni i ne postoje kao grupa.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 14:54Pa vise nas bude na treningu nego njih na tribini iza gola![]()
Po tom sudu smo i dobili jaceg trenera i cekamo da se osuta na gol. Treba ce nama vremena da shvatimo da hajp nije garant za rezultat.MisterBlue je napisao/la: ↑21 feb 2026, 14:38Nemoj zezat da nije bilo sudijskih lakrdija i da smo imali jačeg trenera od početka imali bi bar 10 bodova više nego što imamo sad.zeljovolimte je napisao/la: ↑21 feb 2026, 14:34Zato mi i jesmo ekipa bez pobjede zadnjih 10 kola.MisterBlue je napisao/la: ↑21 feb 2026, 14:21Ako je ovaj sastav Veleža bolji od našeg onda nas treba ugasiti. Pa pogledajte sva ta imena, meni bar ni jedan od ovih njihovih igrača ne bi igrao u Želji u prvih 11, kažem meni. Ali naložit će se pitari s Temua protiv nas, samo da im kazla ne svira penal…
Danas nemam nikakvih očekivanja. Nadajmo se najboljem.Orvel je napisao/la: ↑21 feb 2026, 14:40Razumljivo, isto mislim da cuva odredjene igrace kao djokera sa klupe. Ali poznavajuci ligu i ovaj rivalitet, mislim ds ce Velez krenuti jako, a mi ako primimo gol, ne moramo ni nastavljati igrati dalje, bar se do sad tako pokazalo.Levin je napisao/la: ↑21 feb 2026, 14:37Hahaha. Dobra...ali meni je ovo ok što je izveo... Ovako, u drugom ima šansu da promijeni ritam utakmice sa Prokopom i Suljom ako zatreba. Ja bih ovdje radije vidio Denija na krilu umjesto Vinija i Dragovića u sredini. Tako bi ti i Vini ostao za drugo poluvrijeme ali hajde da vidimo na šta će ovo ličiti prvo.
Edit, jedino mi se Nastić me dopada na štoperu.
Nadam se da ovaj put nece biti tako i da ce biti borbeni, a dal cemo znati zabiti, to se nikad ne zna. Sve u svemu, puno bolji sastav nego prve dvije utakmice, ALI TO MORAJU DOKAZATI I NA TERENU.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, GrbavicaHrammm, PointBlank, Redfire16 i 41 gost.