Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kazlagić je zlato ove lige 
A vala i bek kad ti je ofanzivno limitiran onda je svejedno kojom nogom igra. Kod ovih koji mogu pomoći u napadu onda je bitno. Ja više volim vidjeti krilo koje igra kontra nogom na svojoj strani.
Ma navikao odavno ovo gledati. Nastavila se kriminalna igra iz prvog dijela sezone.jurisicduska je napisao/la: ↑21 feb 2026, 15:43Ljubi tebe brat nije ti lako ovo gledat bogami. Sta je ovo tobe jarabi ko Saobracajac igrate
arelinho je napisao/la: ↑21 feb 2026, 15:44A vala i bek kad ti je ofanzivno limitiran onda je svejedno kojom nogom igra. Kod ovih koji mogu pomoći u napadu onda je bitno. Ja više volim vidjeti krilo koje igra kontra nogom na svojoj strani.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Oci krvare od gledanja ove igre

Mufta mozda ne moze odbraniti djevojku od Cvete, ali je gol željkana branio maestralno !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
ako ti mislis tako a imamo 13 prekrsaja na poluvremenu dok oni nemaju ni pola toga onda ok
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Kazlagić zlo lige. Ne mozes pasa napravit odmah faul.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Kakva igra, nastavljaju sa mesarskom igrom bez ikakve zelje da igraju lopte.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
To sto vi imate vise prekrsaja, to se zove nemoc. Unatoc tome sto vas Kazla gura, vi nesto tesko to.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Znaci prvo poluvrijeme ponisten gol za velez, nedodijeljen cist crveni karton slobinom rodjaku u dresu zeljescara i na kraju igranje rukom zeljescara u svom sesnaestercu se smatra normalnom pojavom.
Neda vico da mu plavusa ispadne iz lige

Neda vico da mu plavusa ispadne iz lige
Milosevica,Erica izbaciti Huskovica,Prokopa ubaciti, preuzeti incijativu i konacno uzeti 3 boda
Dva viska igraca u ovom sastavu koji guse sredinu i prave pritisak samo nasoj odbrani
Dva viska igraca u ovom sastavu koji guse sredinu i prave pritisak samo nasoj odbrani
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 21 feb 2026, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- jurisicduska
- Kontakt:
Velez je propustio svoje sanse, trebali su vodit 1-2:0 sad ce im bit patnja.
Ovom polu treneru se namjesti da mu se Nastic povrijedi pa se malo stabilizovase.
Isto tako mu se sad namjesti da Milosevic dobije zuti pa ce ga izvest jer je ocajan.
Nije mi jasan Velez sto ih nisu pritisnuli bas su bezopasni. A dozvat ce se nemoguce da su ovako losi. Moraju i oni jednu sansu stvorit u 3 tekme.
Pejic od pojacanja dobar ovi ostali gori od ovih sto su otjerani. Objektivno.
Ovom polu treneru se namjesti da mu se Nastic povrijedi pa se malo stabilizovase.
Isto tako mu se sad namjesti da Milosevic dobije zuti pa ce ga izvest jer je ocajan.
Nije mi jasan Velez sto ih nisu pritisnuli bas su bezopasni. A dozvat ce se nemoguce da su ovako losi. Moraju i oni jednu sansu stvorit u 3 tekme.
Pejic od pojacanja dobar ovi ostali gori od ovih sto su otjerani. Objektivno.
-
kraljlavova
- Kontakt:
Kako je samo ovaj zeljo los to nije normalno steta pa se nastic povrijedi inače je propuh pozadi i ko je dovodio ove igrice svaka mu čast
I meni je to fascinantno. Dovele ga kone da vrane tjera s terena, zabiju ga ko plitku na centar predvecer a on nasao muftinicu tamburati..
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
-
KimJongEsmer
- Kontakt:
Zadnji put ste preuzeli inicijativu 07.12. i to na 2 minute.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Zeljo ako ovo izgubi opako ce voda do grla doci, sl. dvije sedmice bi mogle biti kljucne
Je li moguce da je vise simpatizera zeljeznicara na forumima i drustvenim mrezama nego na stadionu u Vrapcicima uz svoj tim?
Nevjerovatni su stvarno na Begica i Begovica...
Nevjerovatni su stvarno na Begica i Begovica...
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 34 gosta.