mandraX je napisao/la:
a "susjedi"?
Ne znam, nisam vidio na bet-live opciju "Biti dosuđen penal"
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
mandraX je napisao/la:
a "susjedi"?
Blokirano, pala kvota na 1.01Titova-Juga je napisao/la:mandraX je napisao/la:
a "susjedi"?
Ne znam, nisam vidio na bet-live opciju "Biti dosuđen penal"![]()
![]()
![]()
mandraX je napisao/la:Blokirano, pala kvota na 1.01Titova-Juga je napisao/la:mandraX je napisao/la:
a "susjedi"?
Ne znam, nisam vidio na bet-live opciju "Biti dosuđen penal"![]()
![]()
![]()
bjež' ukLjučit' će se raspravu ovi 'istoričari, ode to onda u pi pi pi pi
OdigranoTitova-Juga je napisao/la:
Hahaha, jašta, poznati ishod takvih tema
Uglavnom, Velež kečina
i deportivo 1 protiv a.madridaDeriguz je napisao/la:jedan prijedlog.... onako za hrabrije
Arles daje gol... 2.15, nisu dali gol vec 5-6 utakmica... jes da igraju protiv Lila u gostima... ali sto da nenek ih uzmu 5:1 xD
I mene to interesuje....aleksandarhz je napisao/la:Imam pitanje vezano za ovaj bonus sto se dobija na ovoj wwin kladionici? Da li jos uvijek dobijaju taj bonus kad prvi put uplatis pare... Odgovor posaljite na PP ...Sorry za offtopic..
Znaci stize bonus i ako sada uplatim nema veze kad sam se registrovo..adis.p je napisao/la:I mene to interesuje....aleksandarhz je napisao/la:Imam pitanje vezano za ovaj bonus sto se dobija na ovoj wwin kladionici? Da li jos uvijek dobijaju taj bonus kad prvi put uplatis pare... Odgovor posaljite na PP ...Sorry za offtopic..![]()
![]()
Edit:
Evo sad smo skupili 40KM za Prvog maja, za cevapa i pljeskavica......i meni su dali pare...reko taman stavim na kvotu 2,0-2,5 i sutra mozemo janje kupit....![]()
![]()
![]()
![]()
Nez....i ja se to pitam...??'aleksandarhz je napisao/la: Znaci stize bonus i ako sada uplatim nema veze kad sam se registrovo..??
Ma ja cu uplatiti... Ako stigne dobro je, ako ne stigne jeb. gaadis.p je napisao/la:Nez....i ja se to pitam...??'aleksandarhz je napisao/la: Znaci stize bonus i ako sada uplatim nema veze kad sam se registrovo..??
![]()
Ako stigne, javi na pp da i ja mogu uplatit....aleksandarhz je napisao/la:Ma ja cu uplatiti... Ako stigne dobro je, ako ne stigne jeb. gaadis.p je napisao/la:Nez....i ja se to pitam...??'aleksandarhz je napisao/la: Znaci stize bonus i ako sada uplatim nema veze kad sam se registrovo..??
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.