Premijer liga BiH - aktuelno
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kazlagic na strani zeljkana, svira penal a ljudi dali go svasta ces vidjet u BH ligi
ErosViverosViv je napisao/la: ↑21 feb 2026, 16:22"Da, dobro ste čuli, idemo na titulu! Svjesni smo odgovornosti i apetita armije navijača, ali mi smo sposobni da napravimo iskorak i postavimo klub na zdrave temelje.Nijednom nije ni pomislio da napustiti klub. Planiramo dovesti još nekoliko pojačanja. Željo ove sezone želi titulu prvaka BiH i izlazak u Evropu.
Ništa nas neće pokolebati i poremetiti na našem putu ka povratku na staze stare slave. Željo je najveći klub u državi i to će pokazati i ove, ali i narednih sezona” rekao je Badžak za ****
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
Božija pravda, joj Kazlagiću sreća Ramazan
Ceferin i sudjenje hahahhahahah vico samo skinuo pritisak sa sebe dw imamo koga napadati drugog
Jel se ovo navijači Vase Crnog žale na suđenje? Komentarišu svaku sudijsku odluku? 
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ne kasape ih sudije jer nisu smetnja bilo kome, mozda dozivr da se bire za nesto pa ce da vide i onda da se smiju Mirvicevom pozivu na sastanak.
- jurisicduska
- Kontakt:
Velež oštećen za gol
Akcija se pusti do kraja pa se svirne penal ako se promaši.
Kazlagic vas je vratio u život.
Akcija se pusti do kraja pa se svirne penal ako se promaši.
Kazlagic vas je vratio u život.
Spasi ih Kazlauskas !
Cist gol Pidronija.
Cist gol Pidronija.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
ja sam vam najmanji razlog za psovanje, vaš najveći razlog je na terenu u Mostaru
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Sto je i akciju poslije penala pustio?jurisicduska je napisao/la: ↑21 feb 2026, 16:29Pa da je gol ne bi ga svirnuo. Pustio je akciju. U čemu je tu problem ?
Ofirno gura Želju a ovi ne mogu. Džaba sudija ako ne možeš meda.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- MokraKifla
- Kontakt:
Vico opet cuva guzove od ispadanja e moj zeljkane na sta spade
- ErosViverosViv
- Kontakt:
zadnji gol slavili prije virtinog bjekstva
Realno trebalo 3-4:0 bit za Velez a ne bi se zacudio da bude 1:1. Najgori Zeljo koji je gostovao u Mostaru vec dugi niz godina.
Ja goru ekipu po pitanju penala od Veleza nisam nikad vidio, pa ti ljudi su toliko nesposobni kad je penal da granici sa ludoscu.
Ja goru ekipu po pitanju penala od Veleza nisam nikad vidio, pa ti ljudi su toliko nesposobni kad je penal da granici sa ludoscu.
Dabogda vam svaku tekmu svirali penale, kako ono rekoste, sada nije trenutak za sastanak
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
goGlobal je napisao/la: ↑21 feb 2026, 16:37ErosViverosViv je napisao/la: ↑21 feb 2026, 16:22"Da, dobro ste čuli, idemo na titulu! Svjesni smo odgovornosti i apetita armije navijača, ali mi smo sposobni da napravimo iskorak i postavimo klub na zdrave temelje.Nijednom nije ni pomislio da napustiti klub. Planiramo dovesti još nekoliko pojačanja. Željo ove sezone želi titulu prvaka BiH i izlazak u Evropu.
Ništa nas neće pokolebati i poremetiti na našem putu ka povratku na staze stare slave. Željo je najveći klub u državi i to će pokazati i ove, ali i narednih sezona” rekao je Badžak za ****![]()
- jurisicduska
- Kontakt:
Vidi brate da je Vini dao gol, Var bi se gledao vidjelo da nije offside i gol bi bio priznat.
Ovo ovamo sto je svirnuo penal a nije pustio da završi akcija iz koje je pao pogodak je elementarna greška sudije.
Jbga tako je kako je.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Holandezi krivi za poraz
-
sakahuligana
- Kontakt:
cekajte svi 17:31 lijep pozdrav do tad