Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Bernabéu
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Ako nekoga zanima može posjetiti i moj blog http://rmafanzone.bl0gger.ba/
Por Qué? Yo no entiendo por qué.
Konkurent Alvesu za Oskara za glumuCristiano Ronaldo 7 je napisao/la:[youtube][/youtube]
šta kažete za ovu simulaciju
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Mah ima nas ako nas nema i vise
Jako malo provodim vremena za ovim cudom(kompjuterom) ,pa sta kazete vi na tekmu ? ?
I sta da ocekujemo u revansu pored ovakvi igara Barce...Misli se na Bacanje itd..
Jako malo provodim vremena za ovim cudom(kompjuterom) ,pa sta kazete vi na tekmu ? ?
I sta da ocekujemo u revansu pored ovakvi igara Barce...Misli se na Bacanje itd..
- Cristiano Ronaldo 7
- Kontakt:
sljedeće utakmice će se također bacati ali se moramo pomiriti sa porazom,jer ako primimo još jedan gol u revanšu katastrofajunioR je napisao/la:Mah ima nas ako nas nema i vise![]()
- Bernabéu
- Kontakt:
Šta mislite hoće li večeras biti +3 protiv Zaragoze? 
Por Qué? Yo no entiendo por qué.
- Cristiano Ronaldo 7
- Kontakt:
nadajmo se najboljemBernabéu je napisao/la:Šta mislite hoće li večeras biti +3 protiv Zaragoze?
- Cristiano Ronaldo 7
- Kontakt:
Šta mislite barca- sociedes ???
Mislite-mislimo-- Ukraden mi avatar,moram novi trazit novi ..
Pisite malo pametnije postove hebite se
Pisite malo pametnije postove hebite se
- Donnie Darko
- Kontakt:
sta ti mislis za ovu simulaciju?Cristiano Ronaldo 7 je napisao/la:hvala puno BernabéuBernabéu je napisao/la:Dobrodošao na forum CR.,usput šta ti misliš za simulaciju iznad
[youtube][/youtube]
ovu?
[youtube][/youtube]
ovu?
[youtube][/youtube]
ovu?
[youtube][/youtube]
ovu?
[youtube][/youtube]
ono, cisto koja ti je najdraza i tako to.
- Cristiano Ronaldo 7
- Kontakt:
vidi brate jest mi najdraži al ja bi njemu dao zlatni pehar za simulaciju,priznajem simulira i tu nekad je ofiran i to previšeDonnie Darko je napisao/la:sta ti mislis za ovu simulaciju?Cristiano Ronaldo 7 je napisao/la:hvala puno BernabéuBernabéu je napisao/la:Dobrodošao na forum CR.,usput šta ti misliš za simulaciju iznad
[youtube][/youtube]
ovu?
[youtube][/youtube]
ovu?
[youtube][/youtube]
ovu?
[youtube][/youtube]
ovu?
[youtube][/youtube]
ono, cisto koja ti je najdraza i tako to.
Calderon: Mourinhovo ponašanje je sramotno
Bivši predsjednik sportskog društva Real Madrid Ramon Calderon javno je kritizirao aktualnog trenera Realovih nogometaša Josea Mourinha...
Portugalski trener posljednjih je dana jedna od središnjih tema španjolskih medija nakon javne kritike suđenja u prvom polufinalnom susretu Lige prvaka protiv Barcelone, kao i optužbe da je katalonski klub privilegiran kod UEFA-e.
- Nije na treneru Reala da komentira takve stvari, ali to je rezultat defetističkog stava predsjednika kluba koji mu je dao svu vlast – prenosi Calderonovu izjavu Marca.
- Ono što se dogodilo nakon utakmice na press-konferenciji bilo je sramotno. Real je velik klub, a veliki klubovi nikad se ne žale na ozljede, suce ili nesreću, a mi smo to činili previše ove sezone – rezimirao je čovjek koji je na čelu "kraljevskog kluba" bio između 2006. i 2009. godine.
Bivši predsjednik sportskog društva Real Madrid Ramon Calderon javno je kritizirao aktualnog trenera Realovih nogometaša Josea Mourinha...
Portugalski trener posljednjih je dana jedna od središnjih tema španjolskih medija nakon javne kritike suđenja u prvom polufinalnom susretu Lige prvaka protiv Barcelone, kao i optužbe da je katalonski klub privilegiran kod UEFA-e.
- Nije na treneru Reala da komentira takve stvari, ali to je rezultat defetističkog stava predsjednika kluba koji mu je dao svu vlast – prenosi Calderonovu izjavu Marca.
- Ono što se dogodilo nakon utakmice na press-konferenciji bilo je sramotno. Real je velik klub, a veliki klubovi nikad se ne žale na ozljede, suce ili nesreću, a mi smo to činili previše ove sezone – rezimirao je čovjek koji je na čelu "kraljevskog kluba" bio između 2006. i 2009. godine.
@Donnie - bravo i hvala
Za većinu ovih nisam ni sam znao, sad kad sam pregledao, lagano dim sa teme, nemam ja više šta sa ovim raspravljat o smuliranju tj. glumi
lijep pozdrav 
Za većinu ovih nisam ni sam znao, sad kad sam pregledao, lagano dim sa teme, nemam ja više šta sa ovim raspravljat o smuliranju tj. glumi
- Los_Blanos2
- Kontakt:
I ovaj @Donnie komarac lik
citavu noc trazio po youtube simulacije C.Ronalda, tzv. svoje Biskvite, Pedre, Alvese, Mesija.. 
budi aktivan,ubrzo ces upoznati flopove kitalonskog..
Upadajzdravo dečki novi sam na forumu,sa ovim sastavom barsa bi se barem malo više mučila protiv nas jer ipak u prethodnom el clasicu nismo imali ni kediru,karvalja,ni higuaina
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Los_Blanos2
- Kontakt:
DAVID VILLA 7' je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
Uostalom ovo Di Maria jos kad je bio clan Benfice tj. prije 2, 3godine
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 30 apr 2011, 13:07, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
-
<3barcelona<3
- Kontakt:
L_blanos de da te pitam sto si ti toliko opterecen najboljom momcadi u povijesti fudbala ,barcelonom ?Los_Blanos2 je napisao/la:I ovaj @Donnie komarac lik![]()
citavu noc trazio po youtube simulacije C.Ronalda, tzv. svoje Biskvite, Pedre, Alvese, Mesija..
Upadajzdravo dečki novi sam na forumu,sa ovim sastavom barsa bi se barem malo više mučila protiv nas jer ipak u prethodnom el clasicu nismo imali ni kediru,karvalja,ni higuainabudi aktivan,ubrzo ces upoznati flopove kitalonskog..
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Gdje vidis dasam ja opterecen sa najboljom momcadi u povijesti nogometa?L_blanos de da te pitam sto si ti toliko opterecen najboljom momcadi u povijesti fudbala ,barcelonom ?
Jos si ti zelen, ovo tije mozda prva velika generacija u nogometu, koju ti zoves "najvecom", generacija koja je dosla do pehara LP zah. velikoj mrlji sudije, uzivaj u toj generaciji.
Uostalom vidim koje opterecen sa najvecim klubom na svijetu, imas 2,3 posta odma na temi R.Madrid
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
-
<3barcelona<3
- Kontakt:
imam ja i vise postova,samo sto sam banovan radi vaseg glumca portilla ...vidim da si opterecen,jer od tvojih zadnjih 20 postova ,...21 se odnosi na barcelonu,a ni jedan na "tvoj" klub koji ima veceras utakmicu ,ali to nije bitno naravno . i usput..navijam za barcelonu od generacije romaria..i da vam cestitam na osvajanju kupa ...ipak ste to zasluzili ,do finala ste izbacili mnogo jace ekipe nego barca.,Los_Blanos2 je napisao/la:Gdje vidis dasam ja opterecen sa najboljom momcadi u povijesti nogometa?L_blanos de da te pitam sto si ti toliko opterecen najboljom momcadi u povijesti fudbala ,barcelonom ?
Jos si ti zelen, ovo tije mozda prva velika generacija u nogometu, koju ti zoves "najvecom", uostalom vidim koje opterecen sa najvecim klubom na svijetu, imas 2,3 posta odma na temi R.Madrid
Jel to Izzo,Mandrle No3
- Los_Blanos2
- Kontakt:
imam ja i vise postova,samo sto sam banovan radi vaseg glumca portilla ...vidim da si opterecen,jer od tvojih zadnjih 20 postova ,...21 se odnosi na barcelonu,a ni jedan na "tvoj" klub koji ima veceras utakmicu ,ali to nije bitno naravno . i usput..navijam za barcelonu od generacije romaria..i da vam cestitam na osvajanju kupa ...ipak ste to zasluzili ,do finala ste izbacili mnogo jace ekipe nego barca.,
Radi @Portilla, prde metla puce stap..
Posto je ovi dana aktuelan duel R.Madrid- Barcelona uglavnom se prica o tome, a u zadnjih 20 postova ces naci svasta.
Nisam samo na temi R.Madrid pratim i desavanja oko repke, kazem ti zadnje vrijeme sam na temi Barca samo zbog tekmi, a dok opsesija je kad uopce nema duela R.Madrid- Barca, @izo, brenaarena, romario, manderak, mandrac dolaze na ovu temu..mozda si ti jedan od njih
Jesam li prcao posle finala Kup Spanije, ionako nemam nista od toga, bice jos duela Barca- R.Madrid..
Ovdje su neki pisali kako ce biti minimalno 3 komada, igramo se 120 minuta ostala Barca na 0.
Fakat navijaju svi za Barcelonu od generacije Romaria, da nisi ti onaj @Romario tj. cini mise da je on pisao kako je fan Barce od ere Romaria
Zdravo
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Eto vidiš, ja sam jučer samo bio ono "baš" aktivan na ovoj temi, i nisam provocirao (osim slike maramica, jer sam vidio da su vam fakat potrebneLos_Blanos2 je napisao/la: Posto je ovi dana aktuelan duel R.Madrid- Barcelona uglavnom se prica o tome, a u zadnjih 20 postova ces naci svasta.
Nisam samo na temi R.Madrid pratim i desavanja oko repke, kazem ti zadnje vrijeme sam na temi Barca samo zbog tekmi, a dok opsesija je kad uopce nema duela R.Madrid- Barca, @izo, brenaarena, romario, manderak, mandrac dolaze na ovu temu..mozda si ti jedan od njih![]()
Jesam li provacirao vas posle finala Kup Spanije..ovdje su neki pisali kako ce biti minimalno 3 komada, igramo se 120 minuta ostala Barca na 0.
Fakat navijaju svi za Barcelonu od generacije Romaria, da nisi ti onaj @Romario tj. cini mise da je on pisao kako je fan Barce od ere Romaria![]()
Zdravo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.