Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
evo sjest će opet i popričat hahhahhahahhahahah
SARAJEVO SIAMO NOI <3
kakva razlika u 24h što se tiče mišljenja o Bičakčiću. Doduše dobro su rekli, penzioniši se majstore, ne brukaj se, ne treba ti ovo.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- jurisicduska
- Kontakt:
Kaze ovaj pulutrener : “Sjest cemo”
S obzirom da svako 4-5 dana sjede , nudim se da ja platim ceh. Javite se ako ima bliskih upravi.
S obzirom da svako 4-5 dana sjede , nudim se da ja platim ceh. Javite se ako ima bliskih upravi.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 21 feb 2026, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
Slaviša zvani SEŠĆEMO

-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Sta kaze Osim, daju svakakvim anonimusima sakom i kapom a dace onda i meni sa sve kamatom. Kakvu energiju ima ovaj Stojanovic, jednostavno covjek zraci.
Cuj ovog levata bilo je zelje i volje pa sta ste ovo doveli na klupu ne bi vam ni najveci neprijatelj ovo doveo
.
DOKTOR PREKIDA - prekinuo nadu o odlasku željkana u Evropu !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Slaviša ostani. 
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
"Oni ustaše mi SEŠĆEMO".
Ono što prvo ne kapiraju je to što je on u SILAZNOJ putanji, haman skroz PROPAO, još godine ga stiglerishovski je napisao/la: ↑21 feb 2026, 16:58Ljudi ne kapiraju da je Bičakčić bio spor sa 23 a kamoli sad... Čovjek od 2.05 prođe kraj njeg ko da je Gareth Bale...bordobijeli je napisao/la: ↑21 feb 2026, 16:56Danas kako je izgledao na terenu ne moze ni u Famosu igrati.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 16:54Kaze jedan od navijaca kona sacekajte, vidjecete nadu mu budi kako izgleda Bicakcic na terenu i kako ce sve preokrenuti svojim stavom,ponasanjem i kretanje e aferim
Ali ne, ne možeš ti to objasniti
Čak mislim da se jedne godine oprostio od fudbala i onda se vratio iz nekog razloga, sad može biti da sam ga pomiješao sa nekim
Dvomeč Želje i Sloge u kupu se može opisati kao sudar nemoći i nemoći. Protivnici po mjeri jedan drugom.
-
sakahuligana
- Kontakt:
- ErosViverosViv
- Kontakt:
I sad moras dobiti posusje da bi njih ostavio u ligi. Vidimo se.
- Combattente87
- Kontakt:
U narednih 5 kola Željezničar će uzeti tačno 1 bod !
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Gledaj divova gahahahahahahhaha
Klub vam igra, tacnije fuxica, oce li iko krenuti prema gradskom stadionu? E boze sacuvaj

Klub vam igra, tacnije fuxica, oce li iko krenuti prema gradskom stadionu? E boze sacuvaj
Zeljeznicar sramoti casno ime porodice Mirvic 
- PeppermintSA
- Kontakt:
Bičoooo doktoreeee 
Lahko se vama sa zeljom sprdat kad imate sigurice Sloge,Rudara i Radnika tokom sezone, koga ima zeljkan? Nikog! Ni Vico ih vise nece iako je VELIKI simpatizer zeljeznicara.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Pobijediti ovakvog melju minimalno 1 0 i nije bas neki ucinak ili ti merit u danasnje vrijeme. Na niske je grane pao nas fudbal realno kada se sve sagleda. Al eto pisi bodove.
Jedina utjeha je sto je Ibro poceo da pravi novi tim. Treba istrpiti i Spahica i jos par njih .. mukotrpan proces od kojeg te mozak moze zaboliti dok gledas.
Jedina utjeha je sto je Ibro poceo da pravi novi tim. Treba istrpiti i Spahica i jos par njih .. mukotrpan proces od kojeg te mozak moze zaboliti dok gledas.