I to se mora jednom desiti. Ono što nama navijačima treba da bude bitno je to da mi ne kiksamo večeras jer su zaslužili podršku nakon ove odlične serije. Još ako ne bude kiše, izgovora nema.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Celik opet u pocetnoj postavi
I da kiksamo kojim slucajem, moramo podrsku dat momcima, navijat ko onog dana sa tuzlom na 0:5 kad je orilo u zenici. To nam treba biti mentalitet a ne **** majke
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
-
misstianopenaldo
- Kontakt:
A sto mislite da bi istupanje iz lige donijelo nesto dobro?
Pa jedva bi docekali. Al sigurno da bi se neki dokumentarac mogao sloziti sa svim, nije da nema materijala. Zamisli da novinar radi svoj posao, ne mora ni da bude sportski jer je ovo kriminalno. Ja da znam to raditi vec bi bilo.
Pa jedva bi docekali. Al sigurno da bi se neki dokumentarac mogao sloziti sa svim, nije da nema materijala. Zamisli da novinar radi svoj posao, ne mora ni da bude sportski jer je ovo kriminalno. Ja da znam to raditi vec bi bilo.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Gledam ivaj sastav Lensa, odbrana ljudi po 21,18,19,20 godina, samo mlade forsiraju.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Koja je svrha ovoga? Javno politicari kazu ove godine je Bojac prvak, mjenjaju statut da mogu dozivotno ostati, sviraju ti na tekmi 50 faulova, dovode te do ludila, bolje ne igrat i zavrsiti pricu, neka igraju sa Slogom.misstianopenaldo je napisao/la: ↑21 feb 2026, 15:53A sto mislite da bi istupanje iz lige donijelo nesto dobro?
Zar nisu nasi nesto govorili da se snima za Netflix/Amazon, zar je i to propalomisstianopenaldo je napisao/la: ↑21 feb 2026, 15:53A sto mislite da bi istupanje iz lige donijelo nesto dobro?
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Vidis da cijela liga suti, Ristovski na podcastu kaze za sudjenje i lakrdije i doma ga kazne, zato ih Stimac ubija u pojam a nemocni su da bilo sta urade jer je hr linija jaka,prejaka pa ga moraju trpiti, na nama ce silu prosipati i frustracije.tuitamo je napisao/la: ↑21 feb 2026, 15:58Zar nisu nasi nesto govorili da se snima za Netflix/Amazon, zar je i to propalomisstianopenaldo je napisao/la: ↑21 feb 2026, 15:53A sto mislite da bi istupanje iz lige donijelo nesto dobro?
Pa jedva bi docekali. Al sigurno da bi se neki dokumentarac mogao sloziti sa svim, nije da nema materijala. Zamisli da novinar radi svoj posao, ne mora ni da bude sportski jer je ovo kriminalno. Ja da znam to raditi vec bi bilo.![]()
Čelik 

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
KosevoZove
- Kontakt:
HAJDE NIDALE
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
-
bordobijeli
- Kontakt:
I mi smo prizivali ovog Bičakćića hvala Bogu ne dodje .
Ma on je davno prestao igrati ozbiljan fudbal. Kad vidiš da je na IG sponzorisao svoj profil, jasno ti je da je maneken i jasno ti je da je daleko od fudbala mislima... Bio je odličan štoper, sad je dobar za ligu zbog imena, ali ne i zbog kvaliteta koji treba nama.bordobijeli je napisao/la: ↑21 feb 2026, 16:29I mi smo prizivali ovog Bičakćića hvala Bogu ne dodje .
-
KosevoZove
- Kontakt:
Vcs po nova tri boda i odmaci se konama koje tonu sve vise hahah
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
misstianopenaldo
- Kontakt:
Svrha je ta da se onda moze pokazat svima na svijetu pa i uefi da svi vide. Jer ako se ne dokumentuje za 10 godina ce biti da to nije ni bilo, da se preuvelicava itd. Slicno ko desavanja u ratu a jos ima dokumentacije, sta mislis kako ce se pricat kad nema?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 15:57Koja je svrha ovoga? Javno politicari kazu ove godine je Bojac prvak, mjenjaju statut da mogu dozivotno ostati, sviraju ti na tekmi 50 faulova, dovode te do ludila, bolje ne igrat i zavrsiti pricu, neka igraju sa Slogom.misstianopenaldo je napisao/la: ↑21 feb 2026, 15:53A sto mislite da bi istupanje iz lige donijelo nesto dobro?
Pobjeda makar 1:0
Hajde molim teeeee
Hajde molim teeeee
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Al igra Lens u pm, gledaj dodjes iz Vico lige i igras protiv Monaca na punom stadionu, top atmosferi
Velez teski prosjek, bez 2 razlike bruka ici u Mostar. Ali prvo danas…
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, Proximic i 39 gostiju.