Pametnom dosta...
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
TvrtkoPrvi
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Adzem za slavisu izmislio fudbal
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Dosta je više stare škole, manite se trenera od 59-60+ god..
Takvi odavno nigdje ne prolaze, nađite nekog mlađeg i modernijeg koliko košta da košta, plus dovesti još kojeg igrača kakav god da je, samo radi širine u ekipi..ugovor do ljeta, pa ako zasluže dogovarati produžetak saradnje.
Takvi odavno nigdje ne prolaze, nađite nekog mlađeg i modernijeg koliko košta da košta, plus dovesti još kojeg igrača kakav god da je, samo radi širine u ekipi..ugovor do ljeta, pa ako zasluže dogovarati produžetak saradnje.
Strasno je na kakvom smo nivou. Prestrasno.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
cuj krivi pomocnici. oni su tu da rasporedjuju cunjeve. zna se cija je zadnja.
Uslov za sljedećeg trenera je da potpuno povede svoj stručni štab
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Nama treba neki vatrogasac koji ovo može u kratkom roku riješit, a to su Osim i Sablja, čisto sumnjam da će posegnut uprava za Osimom, tako da ostaje Sablja.
Njima treba neko da im j majku, a ne da manekeni paradiraju po gradu i puše nargile.
Njima treba neko da im j majku, a ne da manekeni paradiraju po gradu i puše nargile.
Zadnja izmjena: Arma00, dana/u 21 feb 2026, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
Potrebno je nešto radikalno a radikalnije od toga teško da može. Također, mislim da Nijaz treba da se bavi statusom kluba u ligi i u oba fudbalska saveza kao i u sudijskom a ne dovođenjem igrača. Nastić je teška fula, Husković evidentno nije to to, izgubili smo jedan cijeli fudbalski tim i sad nemamo poštenu zamjenu. Bičakčiću, Galčevu, Pejiću i Prokopu treba još vremena da se uklope a mi vremena nemamo. Mora se imenovati neko ko će da se bavi sportskim segmentom. Ako ja tačno da je Samir Muratović podrška Nijazu, bujrum postavi ga za sportskog i nek se on bavi sa tim 24 sata.AhmedNurudin je napisao/la: ↑21 feb 2026, 17:05Amin da bude kako kažeš ja samo u njima dvojici vidim mogućnost da razdrmaju ovo. Dosta mi je više stručnjaka i BH jo-jo trenera za jednokratnu upotrebu tipa Maksimović ili Janković koje pojedinci ovdje zazivaju.
Ja en vidim trenera koji je toliki autoritet da ovo razdrma u par dana. Možda nam treba radikalno rješenje. Ovo je bolje izgledalo sa Adžemom nego ovo što sad gledamo.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Nas je Suki ukleo sa onom "Polomiti kosti, razbiti glave" pred gostovanje Koperu. Od tad se nismo oporavili i igra je takva da potpuno prilici toj pjesmi.
Nego gdje je onaj brat sto mu je smetala Sanja na poluvremenu? Evo sad je nema a mi ne mozemo sutnuti na gol, bice da je do Sanje..
Nego gdje je onaj brat sto mu je smetala Sanja na poluvremenu? Evo sad je nema a mi ne mozemo sutnuti na gol, bice da je do Sanje..
-
perodeformero
- Kontakt:
Niti jedno od pojačanja trenutno nije na nivou ove lige niti jedno, ovaj Prokop eto nešto se vrti u mjestu, ali tanko je to. Utakmica rudar radnik koja je trenutno u toku je level engleske premijer lige za ovo danas, Željo je trenutno najgora ekipa u ovoj ligi. Bicakcic je katastrofa, nije zato što je levat nego zato što je zadnju utakmicu odigrao prije više od pola godine i ti ga dovedeš da ti vadi sezonu
- VibeTribeX
- Kontakt:
za dzenaze skupljali daBogda
kakva bagra
sjeme im se zatrlo
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.
-
GavranBeli
- Kontakt:
Dosao satro investitor umjesto da je ulozio dva miliona odmah, oni rasprodali sto je valjalo, I pola jos otpustili. Neko se nadao da ce ovo dobro biti.
Neko napisa da smo bolje igrali pod Mulalićem nego pod ovim stručnjakom i to je istina i to sa 10x slabijim timom. Ono tada u poređenju s ovim današnjim rasulom i bezidejnošću, djelovalo je kao Arsenal. Nevjerovatno je šta nam se dešava kao klubu. Trener amaterčina koji već sada treba pakovati kofere. Ko god mu izvrši presing bar 5%, cijela koncepcija se raspada. Nema plana B, nema reakcije, nema prilagodbe. Sve se svodi na nabijanje lopte i molitvu da neko individualno nešto izmisli. Igra bez energije, bez ideje i bez ikakve strukture. Postavka ekipe pogubljena, vezni red odsječen, bekovi bez podrške, napad izolovan. Nema uigranih akcija, nema presinga kao tima. Sve djeluje kao da se momci prvi put vide na terenu.
Najgore od svega je ta bezvolja da se išta promijeni. Iz utakmice u utakmicu ista priča i iste greške. Kao da niko ne vidi problem ili ga jednostavno ignoriše. A klub tone dok mi gledamo reprizu iste loše predstave iz kola u kolo. Ovo više nema veze s ozbiljnim fudbalom.
Najgore od svega je ta bezvolja da se išta promijeni. Iz utakmice u utakmicu ista priča i iste greške. Kao da niko ne vidi problem ili ga jednostavno ignoriše. A klub tone dok mi gledamo reprizu iste loše predstave iz kola u kolo. Ovo više nema veze s ozbiljnim fudbalom.
The South will rise again
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Iz iste kuhinje je i ona "nikom te ne damo"VibeTribeX je napisao/la: ↑21 feb 2026, 17:20za dzenaze skupljali daBogda
kakva bagra
sjeme im se zatrlo
-Domovina se brani vjerom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Kakve su sanse da je onaj ublehas misimovic ubacio krticu u klub? Ne bi mu prvi put bio. Bilo je placanja odredjenih igraca da ofiraju taktike, namjerno ne igraju itd. Znam da zvuci suludo, al znamo s kim imamo posla.
Moze samo do tunela i to nekad ujutro i 6 kad nema nikog oko stadiona
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)