Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
adnan_nanda je napisao/la:dobar dobarRz88 je napisao/la:
ovaj ce biti jos boljiadnan_nanda je napisao/la:dobar dobarRz88 je napisao/la:
da dodje ovdje kakav krkan iz Bosanske lige svaka lopta bi zavrsila u moruBrneeH je napisao/la:Auuu ljepotebavarac je napisao/la:
Neznam ciji je al je brate strahota
BrneeH je napisao/la:Auuu ljepotebavarac je napisao/la:
Na poluvremenu se odeš okupati u moru i vratiš se na početku drugog. Stadio i nije toliko lijep koliko ovaj ambijent.BrneeH je napisao/la:Auuu ljepotebavarac je napisao/la:
Zamisli da ovdje cunami opali:Dbavarac je napisao/la:
je li ovo onaj u skoplju što ce se graditi, fakat ce biti močanStivi_Dzi je napisao/la:http://i149.photobucket.com/albums/s73/ ... 62fa61.jpg
MOCCCCCCCCCCCCCC......![]()
Pred početak SP-a 2006 godine kupio ja one specijalne novine što izlaze kad bude neko veliko takmičenje i u njima imaju slike stadiona. Gleda stari Alianz Arenu pa govori: To ti sebi hoćeš kupit dušicu pa kad krenemo na more da se možeš kupat na njoj.JameS je napisao/la:
hahahahahha...King ti je stariel-fighter je napisao/la:Pred početak SP-a 2006 godine kupio ja one specijalne novine što izlaze kad bude neko veliko takmičenje i u njima imaju slike stadiona. Gleda stari Alianz Arenu pa govori: To ti sebi hoćeš kupit dušicu pa kad krenemo na more da se možeš kupat na njoj.JameS je napisao/la:![]()
![]()
Odličan stadion. Šteta što nemože primiti više gledalaca. I ja bih stavio neke slike al kad god stavim nema slike već samo ona mala ikonica i piše slika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.