Bas vas neka opasna paranoja uhvatila.
12 bez pobjede
3 zaredom
Opasna zona
**** to, Duska fulio post. Hahahahahahahahha
Ma jarane, necu plakati kad sam navijao danas za ovaj porazJet2Holiday je napisao/la: ↑21 feb 2026, 17:54Svaka vama cast pa mozete bilo kakav smajli staviti u ovom momentulet3 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 17:49KONTRASVIH je napisao/la: ↑21 feb 2026, 17:42Gledaj ovog pacijenta sto je zaboravio da je ostao na nasoj temi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Raspametio ga Zeljo. Ne zna vise ni gdje sta pise, totalno pobudalio.
Ma nek pise i tamo, sta ima veze. Svakako tu i visi najvise.![]()
![]()
Combattente87 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 17:53Neka ovi iz tabora Željka mole Boga da Borac do kraja prvenstva uzme sve bodove od klubova iz Republike Srpske, Booooga da mole !

Jel i Želju ubrajaš u ove kojima će trebati ?Virtu4l je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:02Combattente87 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 17:53Neka ovi iz tabora Željka mole Boga da Borac do kraja prvenstva uzme sve bodove od klubova iz Republike Srpske, Booooga da mole !
Dobiće onoliko koliko mu bude trebalo, kad ne bude trebalo daće onome kome treba, kao Radniku prošle sezone.
Cestitam na pobjedi, iznenadila me dobra posjeta na stadionu.
Hoće Vico dopustiti da jedan od najpopularnijih klubova u ligi ispadne, sigurno. Kao što je i prošli put kad su mogli ispasti.Combattente87 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 17:53Neka ovi iz tabora Željka mole Boga da Borac do kraja prvenstva uzme sve bodove od klubova iz Republike Srpske, Booooga da mole !
Naravno kulturno , jer u ovim trenucima mislit ce neko da provociram po vasoj temi sto mi nije namjera. I naravno da ću reci halalite jer sam fulio temu.KONTRASVIH je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:06Zabagovao mu forum zbog mijenjanja profila, bukvalno 2x je fulio i nikako da skonta da jos uvijek visi na nasoj temi![]()
![]()
Ne, samo ove iz RS kako si i napisao.
Tjesi se i ti i takvi ko ti sa drugim nebitnim stvarima, to sto pojma nemate cemo zanemaritKONTRASVIH je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:08Cestitam na pobjedi, iznenadila me dobra posjeta na stadionu.
Jel bio neki poseban razlog zasto nisu navijali vasi navijaci?
Trenutno korisnika/ca: Marokanci58, Zigazaga i 17 gostiju.