Chelsea FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Nastavlja da reseta Joao Pedro
- wadethegreat
- Kontakt:
Kakava je ovo zavrsnica napada Palmera...
Ovo je morao biti drugi gol.
Mislim dugo je bio povrijedjen ali bas se zayebava...
Ovo je morao biti drugi gol.
Mislim dugo je bio povrijedjen ali bas se zayebava...
Osim što vodimo..loše poluvrijeme..Palmerova šansa i to je sve u 45 minuta...u zadnjih pa sigurno 20 minuta uzeli su nam i loptu i inicijativu na terenu..igrač koji me uvijek fascinira kada je zdrav je Džejms..kako frajer igra mirno,tehnički dotjerano,svaki korak mu ima smisla,uvijek nađe najbolje rješenje..igrač koji je neograničeno fudbalski glup je Gusto..ali u svemu tome on može biti solidan igrač...on se jednostavno izgubi u prostoru,ne zna šta hoće,gdje stoji,kada ga i izbace po boku on stane,uspori,bezveze izbaci loptu u aut,kasni i da zatvori svoju stranu...stvarno nr kontam frajera nikako..pa on nije sekunde za ovo godina napredovao
- wadethegreat
- Kontakt:
Bez ikakve potrebe Kakav retard.
Ovakva reakcija kada već imaš žuti karton, pa mi nemamo normalnog štopera...
I ovo su uspjeli prosuti. 
Ma daj vise nek se nose u tri p!!!
- wadethegreat
- Kontakt:
Ovo I Leeds ja ne Mogu da vjerujem sta su uradili.
Palmer u obje tekme mogao do kljucnog gola.
Fofana je retard Teski kao I pola ove ekipe.
Palmer u obje tekme mogao do kljucnog gola.
Fofana je retard Teski kao I pola ove ekipe.
Zadnja izmjena: wadethegreat, dana/u 21 feb 2026, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
Lose je ovo sve,ko uopste forsira ovog slepca roseniora.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ubacili 82 stopera I likovi dva puta Slobodni iz kornera.
Fuj stvarno fuj.
Fuj stvarno fuj.
Palmer veze nema … Izvikan igrac maksimalno… Ima stopera sto imaju veci utjecaj na igru od njega … Toliko milijardi i jedan kvalitetan igrac u ekipi smijesna ekipa
- Pensioner26
- Kontakt:
Skupina koja nije ni za konferencijsku ligu.
Ne znam kako mi nemamo taj momenat u igri kada grizemo i gazimo rivala,stalno smo nesto zbunjeni i smuseni.
Majmuni americki nesposobni koliko su dali para za stopere ne zna se koji je gori a u glavi nijedan nije normalan, neka dovedu vise nekog iskusnog stopera á la thiago silva da uvede neki red ovo je da povratis!!
- Pensioner26
- Kontakt:
Nadam se da necete prismrditi Ligi prvaka iducih 100 godina
-
Majstorinho
- Kontakt:
Stoti put imamo prednost na domaćem stadionu i stoti put se našao jedan retard koji će dobiti crveni karton da bi na kraju prosuli bodove. Izvlačite se sad iz govana protiv arsenala. Da vidim i to čudo
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Šta sad reći poslije svega..teško je biti realan..meni je za ovo lično odgovoran Rosenior....prvo reakcije po žutim kartonima..pa vadiš Fofanu odmah na poluvremenu..frajer je plesao po ivici i naravno otplesao...drugo..na terenu je u ovoj utakmici puno korisniji bio Palmer nego Enzo..jer imaš već Santosa,imaš Caiseda znači samo malo povučeš Palmera nazad ,Enzo van i to je to...drugo natrpao odbranu ..pa oni se sudaraju prilikom prekida ,ne ide to tako ..jedan naš igrač prilikom njihovog gola čuva Enza,udari u njega..znači totalna konfuzija ...
Samo zbog sportskih direktora koji su uz sva ulaganja uspjeli da nam ovako izgledaju štoperske, a i još neke pozicije gdje su vidljivi nedostaci.Pensioner26 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 17:59Nadam se da necete prismrditi Ligi prvaka iducih 100 godina
Može se i Evropska liga igrati, a i Konferencijska liga nije da nismo igrali ta takmičenja.
- Pensioner26
- Kontakt:
Znači od ove sezone ostade da vidimo kako će nas isprašiti Paris ili Newcastle i da navijamo za City da Arsenal ne osvoji titulu. Golemo, svaka vam čast uhljupi.
@aqarius, to da mnogo losa organizacija kod prekida,i ofanzivno a tek defanzivno da ne pricam.Ma ne kada das treneru otkaz prvog dana nove godine to pokazuje koliko je to toksicno i sujetno okruzenje,na sve su spremni da zastite svoje dupe mislim na upravu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.