Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Navijačke zayebancije na stranu, Željo ove sezone je samo pokazatelj toga šta ti se može desiti kao ''Bošnjačkom'' klubu koji zaprijeti Borcu
Pobijedi ih dok nemaju veliku bodovnu razliku i slijedeću utakmicu ćeš izgubiti makar 19 golova dao da ti ekipa padne moralno pa ti to spašavaj ako možeš. Željo nije mogao.
Ispasti neće nikada jer nije dobro za ligu, ali osvojiti ništa isto neće dokle god se Vico pita
Pobijedi ih dok nemaju veliku bodovnu razliku i slijedeću utakmicu ćeš izgubiti makar 19 golova dao da ti ekipa padne moralno pa ti to spašavaj ako možeš. Željo nije mogao.
Ispasti neće nikada jer nije dobro za ligu, ali osvojiti ništa isto neće dokle god se Vico pita
- jurisicduska
- Kontakt:
Upravi si konta zaboravio promijenit profil i napisao ja levata sto poništi gol Velezu na vasoj temi da se lakše uklopim.
Ja sam znao da si ti levat ali da si toliki to je vrlo tesko. Ispast cete bolan iz lige ti se baviš ko je gdje sta napisao.
Ko će znati kakav je dogovor sa njim i koji su ciljevi, ako se njegov dolazak "računa" od naredne sezone, onda sumnjam da će ga smijeniti.
Mada bih ja, iskreno, jednog trenera istrpio i otjerao 20 igrača ako treba.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne znam tko je, ali je dobro zasro s ovom transfer politikom kod vas na polusezoni.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Kasno im je sada išta raditi, a najgori mogući potez bi bio tjeranje trenera koji je sa ovim igračima odradio pripreme. Sumnjam da on ima prste u dovođenju onog otpada koje nije igralo zadnjih pola godine i sada ne može hodati. Morali bi mu isplatiti ogromnu otpremninu, a novi trener teško da će prodrmati fiziku za koju im je potrebno vrijeme. Glavni kandidat za ispadanje definitivno šta su uradili ovim prelaznim rokom
-
StarmoCity
- Kontakt:
-
primussucks
- Kontakt:
Tu pod hitno moras otici negdje na buru da ti glavu malo propuše.Neznam55 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:19Navijačke zayebancije na stranu, Željo ove sezone je samo pokazatelj toga šta ti se može desiti kao ''Bošnjačkom'' klubu koji zaprijeti Borcu
A samo 900.000 eura.. takva klasa..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Jos uvijek se pravda i pokusava da se vadi, a klub mu za par minuta igra utakmicu. Horor.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Rudar danas igrom možda nije zaslužio tri boda,ali četvrti put smo oštećenii ove sezone.
Čist penal nije sviran u sudijskoj nadoknadi. Var ga zove,čisto gaženje i nesvira ništa.
Čist penal nije sviran u sudijskoj nadoknadi. Var ga zove,čisto gaženje i nesvira ništa.
Ne stranu sva zayebancija, ovo je bio najlošiji Željezničar kojeg sam ikad uživo gledao, niko ni sa kim, ništa ni sa čim, dva povezana dodavanja nisu u stanju napraviti. Velež ništa posebno, ali dovoljno borbeno i kao takav je trebao ovo natrpati bar sa još dva-tri gola.
Bičakčić?
Horor, čisti horor, zašto su ga doveli i šta očekuju od jednog potpunog rekreativca, nejasno je.
Hvala forumskim željovcima na čestitkama
Bičakčić?
Hvala forumskim željovcima na čestitkama
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Da. Ono je penal za Rudar.
Što se tiče Želje, mislim da miniraju Slavišu.
Što se tiče Želje, mislim da miniraju Slavišu.
Zadnja izmjena: Riziko, dana/u 21 feb 2026, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Željo nije ni u jednom momentu zaprijetio bilo kome od prve 3 ekipe lige... I takav je vec 15 godina,to nema veze s Vicom.Neznam55 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:19Navijačke zayebancije na stranu, Željo ove sezone je samo pokazatelj toga šta ti se može desiti kao ''Bošnjačkom'' klubu koji zaprijeti Borcu
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Molim te javi Nijazu da nas malo prestane polivat sa masper, što je previše previše jeKONTRASVIH je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:26Jos uvijek se pravda i pokusava da se vadi, a klub mu za par minuta igra utakmicu. Horor.
Hoce li iko krenuti put Gradskog stadiona ili ste svi pred malim ekranima gledajuci Zelju 
- prisonbreak
- Kontakt:
Vise ih u Zenici bude, grob te prazne tribine
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Ne znam, premalo je vremena prošlo da bi se davale neke ocjene. Ja čekam sljedeću sezonu pa ćemo vidjeti. Sve su ovo igrači koji su igrali u ligama ozbiljnijim od naše i bili standardni. Nije baš realno da ih Rudar i Posušje oduče od fudbala, tako da je problem negdje drugo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ocekujemo previse od trenera koji apsolutno niti jednu pozitivnu stvar nije donio ekipi otkako je dosao. Nema nikakvog pomaka u igri. Na presing nemamo nikakav odgovor. Cim neko pritisak napravi nastaje panika i velike individualne greske. Tako nam je Rudar ocitao lekciju na Grbavici, a i danas cim je Velez napravio ozbiljniji pritisak nasi su se potpuno pogubili i poceli praviti kardinalne greske.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Joj nemoj tako jako, boli me. Jel vas ikad bude sramota tih srednjoškolskih fora?primussucks je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:26Tu pod hitno moras otici negdje na buru da ti glavu malo propuše.Neznam55 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:19Navijačke zayebancije na stranu, Željo ove sezone je samo pokazatelj toga šta ti se može desiti kao ''Bošnjačkom'' klubu koji zaprijeti Borcu
Nije ni čudo da Zrinjski i Borac yebu ligu godinama
je li vas stid sibicari, niste u stanju nauciti djete osnovama fudbala pa nas bruka u evropi?!?!?!
Trenutno korisnika/ca: 2sb1996, Arma00, Bordo10, mnon46, MostarNeretva, Panta79rei, perodeformero, since1948, UtdBiH21 i 33 gosta.