Svirao je penal prije tog gola tako da se u startu taj gol ne računa. Da nije bio penal bila bi lopta za Želju i to je to.invincible1921 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 19:36Da li se gledao VAR kod drugog penala za Velez..ako jeste sta bi se desilo da su odlucili da nije penal, a ljudi dali go u nastavku akcije?
Da ne bude zabune pitam cisto informativno bez ikakave skrivene agende.. jer je odluka sama po sebi konfuzna
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Koja razlika na forumu kad igramo mi i kad igraju oni. Da je obrnuta situacija, do sada bi napisali najmanje 30 stranica o posjeti, analizirali svaki faul i svaku sudijsku odluku.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Vidi drug, da je ruka bila kod gola postoji mogucnost, da je kamera bila iza gola jos bi se bolje vidjelo, ali ocigledno je da ne zele da to provjere jer bi sloga bila u problemu.MikiPirs je napisao/la: ↑21 feb 2026, 19:36Pa da, logicno i ovo je zbog Borca, vidi kako sam samo pogrijesio![]()
Cak sta vise realan treba biti i reci da je borac najvise pokazao ove sezone i bez ovih gluposti i da su kao tim jako dobri
- Combattente87
- Kontakt:
Napusti internet odmah !Neznam55 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:19Navijačke zayebancije na stranu, Željo ove sezone je samo pokazatelj toga šta ti se može desiti kao ''Bošnjačkom'' klubu koji zaprijeti Borcu
Pobijedi ih dok nemaju veliku bodovnu razliku i slijedeću utakmicu ćeš izgubiti makar 19 golova dao da ti ekipa padne moralno pa ti to spašavaj ako možeš. Željo nije mogao.
Ispasti neće nikada jer nije dobro za ligu, ali osvojiti ništa isto neće dokle god se Vico pita
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
-
zamirLaganini
- Kontakt:
zeljo bi trebo igrati drugu ligu ali ga cuvaju da ne ispadne vec dvije sezone. svako malo ga poguraju tek toliko da ne ispadne ali da je liga postena, on bi kao i borac malo isao na pripreme u nizu ligu
- invincible1921
- Kontakt:
Znaci ponistio bi go Velezu, svirajuci penal za njih...nakon cega bi ponistio penal i oni bi ostali i bez gola i bez penalaarelinho je napisao/la: ↑21 feb 2026, 19:39Svirao je penal prije tog gola tako da se u startu taj gol ne računa. Da nije bio penal bila bi lopta za Želju i to je to.invincible1921 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 19:36Da li se gledao VAR kod drugog penala za Velez..ako jeste sta bi se desilo da su odlucili da nije penal, a ljudi dali go u nastavku akcije?
Da ne bude zabune pitam cisto informativno bez ikakave skrivene agende.. jer je odluka sama po sebi konfuzna
=\_1921_/=
-
VictoriasFikret
- Kontakt:
Čuvaju kako ne, kao u Širokom, Posušju, i bezbroj diskutabilnih situacija.zamirLaganini je napisao/la: ↑21 feb 2026, 19:44zeljo bi trebo igrati drugu ligu ali ga cuvaju da ne ispadne vec dvije sezone. svako malo ga poguraju tek toliko da ne ispadne ali da je liga postena, on bi kao i borac malo isao na pripreme u nizu ligu
I ova sezona je krenula po zlu nakon poništena dva čista gola u Širokom.
Jedini klub koji se maksimalno čuva je Borac, nakon toga Zrinjski.
Pisali bi vi da nije 2:0 za nas. Pročitaj još jednom moj potpis.KONTRASVIH je napisao/la: ↑21 feb 2026, 19:42Koja razlika na forumu kad igramo mi i kad igraju oni. Da je obrnuta situacija, do sada bi napisali najmanje 30 stranica o posjeti, analizirali svaki faul i svaku sudijsku odluku.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Idiot od sudije, tu se pušta prednost u izglednoj gol šansi i vraća penal ako ništa ne bude.invincible1921 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 19:36Da li se gledao VAR kod drugog penala za Velez..ako jeste sta bi se desilo da su odlucili da nije penal, a ljudi dali go u nastavku akcije?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Napravite sastanak, odlucili ste se da cutite i da nas sastanak ismijavate i sad uzivajte u svojim odlukama i cutite kao i do sad.Arma00 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 19:46Čuvaju kako ne, kao u Širokom, Posušju, i bezbroj diskutabilnih situacija.zamirLaganini je napisao/la: ↑21 feb 2026, 19:44zeljo bi trebo igrati drugu ligu ali ga cuvaju da ne ispadne vec dvije sezone. svako malo ga poguraju tek toliko da ne ispadne ali da je liga postena, on bi kao i borac malo isao na pripreme u nizu ligu
-
KosevoZove
- Kontakt:
-
zamirLaganini
- Kontakt:
mozes pricati sta hoces ja ti kazem kako jeste. druga liga vec dvije sezone. da je bilo koji drugi klub ovako los ispao bi davnoArma00 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 19:46Čuvaju kako ne, kao u Širokom, Posušju, i bezbroj diskutabilnih situacija.zamirLaganini je napisao/la: ↑21 feb 2026, 19:44zeljo bi trebo igrati drugu ligu ali ga cuvaju da ne ispadne vec dvije sezone. svako malo ga poguraju tek toliko da ne ispadne ali da je liga postena, on bi kao i borac malo isao na pripreme u nizu ligu
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Nadamo se da ce Magoda kako je rekao i ostale ublehe tipa gradonacelnika i ostalih dijeliti pare kako su rekli na osnovu rezultata, da nece nase novce davati propalotetima plavim kako to rade, podijele novac na jednake dijelove bez ikakve osnove.
Golemi željkan zeli za trenera POMOCNOG TRENERA Stupcanice...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
VictoriasFikret
- Kontakt:
Glavu gore

Pratim ovu ligu odkako je nastala i nisam goreg Željezničara vidio u Mostaru.
Jest da smo dobra defanzivna ekipa (za ovu ligu) i da smo ih zaustavili vezni red, ali ipak su igrali bezidejno.
Bez zayebancije, šta se dešava kod Želje? Nisam pratio.
Jest da smo dobra defanzivna ekipa (za ovu ligu) i da smo ih zaustavili vezni red, ali ipak su igrali bezidejno.
Bez zayebancije, šta se dešava kod Želje? Nisam pratio.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Zadnja izmjena: Lujkaa, dana/u 21 feb 2026, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.
Sramotna posjeta na kosevu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.