Ma na to dodaj i ubijanje u pojam ljudi i svega sto je vezano za ovu ligu, liga koju igras reda radi da budes 3 ili 4 i odes u evropu, dodaj i da smo se rasuli po cijelom svijetu mada o prije nam je ovo boljka bila. Kakva golcina Kupresakanapoleon72 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 19:55Nas nema toliko koliko mislite. Po ovom sto raja prica, ispade da 100k navijaca sjedi kuci i gleda utakmice na TVu i ceka novi stadion da dodje. Realnost je onaj zvanicni prosjek, 6-7k navijaca, jos 10ak hiljada simpatizera koji dolaze iskljucivo kad je Evropa ili derbi, i ostalo je dijaspora (ostalih 5-6 hiljada koji su tu na evropskim tekmama pa nas bude 22-23 hiljade). A od tih 6-7 hiljada mozes samo za studente i penzionere reci da su slobodni 99% utakmica. Neko ne moze od posla, neko radi porodicnih stvari itd itd.rimljanin90 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 19:45Nije vala sve do stadiona, kada to iz price izbacimo bit cr nas vise. Bilo je sezona s vecim posjetama s gorim rezultatimabelosevic23 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 19:41
ma mozes je podizati kome hoces, na koševu je u augustu hladno čim nije sunce pod 90 stepeni. bez normalnih natkrivenih tribina, po ovakvom vremenu neces nikad 4-5k prebacit.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
KosevoZove
- Kontakt:
Proslo je 5 godina od kako sam bio ovoliko smiren i opusten uoci nasih utakmica. Nevjerovatno kakav su dosad posao napravili Mario, Maminjo i ekipa! Ponosan!
Bog Bosna i Bošnjaci
Ma više nas je.Samo u Sarajevu imas sigurno 15k navijača + simpatizeri.A gdje je ostatak jos BiH + dijasporanapoleon72 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 19:55Nas nema toliko koliko mislite. Po ovom sto raja prica, ispade da 100k navijaca sjedi kuci i gleda utakmice na TVu i ceka novi stadion da dodje. Realnost je onaj zvanicni prosjek, 6-7k navijaca, jos 10ak hiljada simpatizera koji dolaze iskljucivo kad je Evropa ili derbi, i ostalo je dijaspora (ostalih 5-6 hiljada koji su tu na evropskim tekmama pa nas bude 22-23 hiljade). A od tih 6-7 hiljada mozes samo za studente i penzionere reci da su slobodni 99% utakmica. Neko ne moze od posla, neko radi porodicnih stvari itd itd.rimljanin90 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 19:45Nije vala sve do stadiona, kada to iz price izbacimo bit cr nas vise. Bilo je sezona s vecim posjetama s gorim rezultatimabelosevic23 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 19:41
ma mozes je podizati kome hoces, na koševu je u augustu hladno čim nije sunce pod 90 stepeni. bez normalnih natkrivenih tribina, po ovakvom vremenu neces nikad 4-5k prebacit.
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
Sta ovo na viber grupi protiv zrinskog vodimo 3:0 
Koliko samo znači kada imaš dobrog golmana. Nadam se da neće primiti gol, bilo bi stvarno šteta.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Kakva je Banic golmancina i lik, jel stid barem malo one sto su gua pljuvali ovdje, jel vidite napokon da veze nemate sa ovim sportom?
- napoleon72
- Kontakt:
Pa gdje su onda ti silni navijaci na utakmicama?HordasFks je napisao/la: ↑21 feb 2026, 20:05Ma više nas je.Samo u Sarajevu imas sigurno 15k navijača + simpatizeri.A gdje je ostatak jos BiH + dijasporanapoleon72 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 19:55Nas nema toliko koliko mislite. Po ovom sto raja prica, ispade da 100k navijaca sjedi kuci i gleda utakmice na TVu i ceka novi stadion da dodje. Realnost je onaj zvanicni prosjek, 6-7k navijaca, jos 10ak hiljada simpatizera koji dolaze iskljucivo kad je Evropa ili derbi, i ostalo je dijaspora (ostalih 5-6 hiljada koji su tu na evropskim tekmama pa nas bude 22-23 hiljade). A od tih 6-7 hiljada mozes samo za studente i penzionere reci da su slobodni 99% utakmica. Neko ne moze od posla, neko radi porodicnih stvari itd itd.rimljanin90 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 19:45
Nije vala sve do stadiona, kada to iz price izbacimo bit cr nas vise. Bilo je sezona s vecim posjetama s gorim rezultatima
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
-
bordospartanac
- Kontakt:
Hvala Bogu da smo svi sretni i zadovoljni.
Disemo jednim plucima i postajemo velika ekipa.
Momci svaka cast, kao i Mariu i svima u klubu.
Idemo dalje akobogda, sve zgaziti.
Sretno.
Sretno.
Valjalo bi do grupe iz kvala, kakav bi to hepening bio tek
Pa ne znam ali kad pogledas sezone od 2010 pa do 2015 sjever je svaku tekmu bio 70% popunjen,istok zapad isto bili dobro popunjeni.Prosjek bio 7-10k po tekmi.A sad jedva 3knapoleon72 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 20:11Pa gdje su onda ti silni navijaci na utakmicama?HordasFks je napisao/la: ↑21 feb 2026, 20:05Ma više nas je.Samo u Sarajevu imas sigurno 15k navijača + simpatizeri.A gdje je ostatak jos BiH + dijasporanapoleon72 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 19:55
Nas nema toliko koliko mislite. Po ovom sto raja prica, ispade da 100k navijaca sjedi kuci i gleda utakmice na TVu i ceka novi stadion da dodje. Realnost je onaj zvanicni prosjek, 6-7k navijaca, jos 10ak hiljada simpatizera koji dolaze iskljucivo kad je Evropa ili derbi, i ostalo je dijaspora (ostalih 5-6 hiljada koji su tu na evropskim tekmama pa nas bude 22-23 hiljade). A od tih 6-7 hiljada mozes samo za studente i penzionere reci da su slobodni 99% utakmica. Neko ne moze od posla, neko radi porodicnih stvari itd itd.Ne mozes me ubijedit da 13k standardnih navijaca (koji prate ligu i dolaze i na male ligaske tekme) nocas sjedi kuci i gleda prenos. To su simpatizeri, nece na Posusje i Rudar, hoce Zelju i Aktobe. Ja znam 20 takvih, dok imam ekipu od 3-4 druga koji dolaze na svaku. Znaci omjer 1:6 maltene.
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Vjeruj mi da sam iznenadjen, kad vidis sta se sve proslo, sudije,Vico, lakrdije, previranja, saopstenja od nas samih da namjestamo i sta sve ne dobro i postojimo.bordospartanac je napisao/la: ↑21 feb 2026, 20:12Hvala Bogu da smo svi sretni i zadovoljni.
Sretno.![]()
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Sarajevo ljubavi moja 1946
-
bordospartanac
- Kontakt:
Amin ide kako treba.
Mi cemo se boriti protiv svih, na kraju izaci kao pobjednici. Sretno prijatelju.
Mi cemo se boriti protiv svih, na kraju izaci kao pobjednici. Sretno prijatelju.
Bravo!
I tamo par skalpova uzet za prvu sezonu
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Elhamdulillah, odličan nastup
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Na po' gasa, reklo bi se.
Svidja mi se kako Mario vodi utakmicu. Mujkic uzasan, odma ga izvede na poluvremenu.
Agon Elezi je nas najbolji igrac !
Svidja mi se kako Mario vodi utakmicu. Mujkic uzasan, odma ga izvede na poluvremenu.
Agon Elezi je nas najbolji igrac !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ja kad sam u januaru rekao da se borimo na 3 fronta, da cemo sve uzet do kraja, raja mi se smijala ovdje. Strasno dobro izgledamo, ovo je Mamicev rukopis na ekipi, za nevjerovat je koliko smo cvrsti i sigurni. Bravo Mario, ekipa i Mamicu, cestitke za ovih zadnjih 5/6 mjeseci!!!!
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Trenutno korisnika/ca: OldTownDistrict, soe, teamnorth1989 i 41 gost.