Kosarkaski inteligentan, ko insan zadrti drt. Nije vrijedan pomena. Da ga hoce Muha veceras inteligentno popišat.DirkNowitzki je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:13
Zanimljivost je da je trener Borca svoju kosarkasku karijeru lansirao upravo u Borcu. Igrali su Goodyear ligu tada, jedan od ekstremno inteligentnih igraca koji gdje god su igrali dali su dosta veliki doprinos.
KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Mislim da bi svi mogli biti spremni za Partizan.CAZIN je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:56Kakvo je stanje Dele, Westa i Lopeza?DirkNowitzki je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:55Prema onome sto su mi rekli, trenira u full kapacitetima. Vjerovatno ce Muha cekati razvoj situacije u vecerasnjem duelu pa onda donijeti odluku da li ce mu dati sansu.
DirkNowitzki je napisao/la: ↑21 feb 2026, 19:30Mislim da bi svi mogli biti spremni za Partizan.CAZIN je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:56Kakvo je stanje Dele, Westa i Lopeza?DirkNowitzki je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:55
Prema onome sto su mi rekli, trenira u full kapacitetima. Vjerovatno ce Muha cekati razvoj situacije u vecerasnjem duelu pa onda donijeti odluku da li ce mu dati sansu.
Neko link utakmice? Nemam mytv ni arenu usranu
Yt stranica ksbih
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- svrakino1921
- Kontakt:
Košarkaši sarajevske Bosne i banjalučkog Borca večeras u dvorani Borik igraju finale Kupa Mirze Delibašića, a tekstualni prijenos utakmice možete pratiti na portalu Klix.ba.
Bosna u ovu utakmicu za trofej osvajača Kupa BiH ulazi kao veliki favorit, nakon što je u polufinalu eliminisana ekipa Igokee, od koje je bolji bio upravo Borac.
Igokea je u ovu sezonu ušla kao branilac trofeja, ali sada je jasno da ćemo dobiti novog osvajača Kupa Mirze Delibašića.
Bosna se finala domogla preko ekipe Širokog, koju je savladala sa 90:71 i dominantno stigla na korak od trofeja.
Sastavi Bosne i Borca, na koje računaju treneri Muhamed Pašalić i Marko Šćekić, izgledaju ovako:
Bosna: Young, Atić, Halilović, Joesaar, Caruthers, Shepperd, Gutić, Manojlović, Šalić, Zubac, Kovačević i Plummer.
Borac: Dragojević, Harris, Gavrić, Makitan, Cooper, Zirojević, Đurović, Adamović, Mirotić, Talić, Šarić i Kovačević.
Pobjednik će podići trofej osvajača Kupa Mirze Delibašića, koji je Bosna posljednji put osvojila prije dvije godine u finalu pobijedivši Široki. Tada su Studenti prekinuli 14 godina dug post bez osvajanja ovog takmičenja.
Bosna u ovu utakmicu za trofej osvajača Kupa BiH ulazi kao veliki favorit, nakon što je u polufinalu eliminisana ekipa Igokee, od koje je bolji bio upravo Borac.
Igokea je u ovu sezonu ušla kao branilac trofeja, ali sada je jasno da ćemo dobiti novog osvajača Kupa Mirze Delibašića.
Bosna se finala domogla preko ekipe Širokog, koju je savladala sa 90:71 i dominantno stigla na korak od trofeja.
Sastavi Bosne i Borca, na koje računaju treneri Muhamed Pašalić i Marko Šćekić, izgledaju ovako:
Bosna: Young, Atić, Halilović, Joesaar, Caruthers, Shepperd, Gutić, Manojlović, Šalić, Zubac, Kovačević i Plummer.
Borac: Dragojević, Harris, Gavrić, Makitan, Cooper, Zirojević, Đurović, Adamović, Mirotić, Talić, Šarić i Kovačević.
Pobjednik će podići trofej osvajača Kupa Mirze Delibašića, koji je Bosna posljednji put osvojila prije dvije godine u finalu pobijedivši Široki. Tada su Studenti prekinuli 14 godina dug post bez osvajanja ovog takmičenja.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Je li kod vas ima tona na MYTV? Ili je ovo do mog IPTV-a.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
HAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
-
edgarallanpoe04
- Kontakt:
Dajte link na PP 
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Imate na moja webtv ppv 3km prenos.
Tacno se vidjelo kako je Halilovica trigerovalo zvizdsnje na himnu.
Tacno se vidjelo kako je Halilovica trigerovalo zvizdsnje na himnu.
Dajte link ljudi
-
TribuneEst
- Kontakt:
Jbo majku...igra se finale kupa, dva stara rivala, puna dvorana u BL, a niko ne prenosi. Tacno treba ukinuti sport u ovoj zemlji.
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Aticev problem na sutu je bas sto ono ne suta da pogodi tricu vec suta da iznudi faul
A ponovo ako je muha dao zeleno svijetlo da se pero izvuce na 3 to je greska fatalna
A ponovo ako je muha dao zeleno svijetlo da se pero izvuce na 3 to je greska fatalna
Zadnja izmjena: DjaniTarik, dana/u 21 feb 2026, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
Ne vjerujem da Muha još nije skrenuo pažnju Kovačeviću da ne šuta trojke
Ne znaš jarane
Ne znaš jarane
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- TripleThreat
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.