Bilo je igraca al ai morao masnoda platiš sto nisu htjeli, ali su zato mogli prodati dva igrača za po 200 hiljada maraka, da uzmu pola miliona. Nama dovede Nastice, Pejice i ostale vedetebablaz1 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 19:54Nije baš da nije bilo krila napadača. Menalo, Klepač, mi padaju na pamet. Povezivali su se i neki s nama. Ključ je u struci.. kako od omladinskih selekcija, tako i do prve ekipe. Sve vam se govori činjenicom da je Muftić bio najbolji golman lige dok je trener bio Hasagić. Sad je Gušo i imamo šta imamo. Iz omladinskog pogona nam ozlaze Šemdini, Šabići, isl. Zašto su lpši,? Jer nema ko da radi s njima.. svraka, žerići i co ne mogu to al nikako. I na kraju Slaviša, koji ne zna jel došo il pošo... Crno nam se piše.
Ako brate nemaš krila, igraj sa 4 vezna i dva napadača..
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
GavranBeli
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
TvrtkoPrvi
- Kontakt:
Nego sta nego bosnjackiRivaldinho je napisao/la: ↑21 feb 2026, 19:42perodeformero je napisao/la: ↑21 feb 2026, 19:24Naravno da je bošnjački, ali nemoj da otvaramo te teme nema potrebe
Naravno da nije bošnjački, već bosanski ili tiga bosansko herecegovacki. Naravno da ne treba otvarati glupe teme.
Sto se fudbala tiče, nisam prevelik optimist da ćemo ostati u ligi sa ovim rosterom.
Ovi trenutni bolikurci sto igraju, nit rod nit pomoz Bog kad je željo u pitanju.
Daj Boze da neki veliki motivator stigne i spasi nas, ja jednostavno izlaz iz ovog ne vidim.
Nisam bio ni da se Denis ni adzem otjera, ali mi ovaj lik totalno pogubljen izgleda, ni kriv ni dužan ali mu pomoći nema
Isto, imam neki osjećaj da bi nas Amar iskustvom ostavio u ligi, ali teško da bi mi s njim na duže staze mogli, a bezveze mijenjati onda trenera na ljeto. Ponajbolje vratiti Denisa i sada se dogovoriti s njim, s obzirom da je nova uprava, neka se oko nekih stvari ne zayebava, ali mi u ovom trenutku nemamo boljeg. Ono što jedino Ćoriću nedostaje je skidanje gaća protiv vodeće trojke, ali i to bi s vremenom uigrao.Lokomotifa je napisao/la: ↑21 feb 2026, 19:48Ja da sam Nijaz sjeo bi sa grupom i sve ispeglao, ako je Amar Osim uopšte opcija. Ali ja se plašim da je vrijeme pregazilo Amara isto kao što je Husrefa kod kona. Ja sam bliži opciji vraćanja Denisa Ćorića, ali dati mu punu slobodu da odlučuje o stručnom štabu. On je dobar motivator i vrhunski poznavalac lige. Nažalost, sve što Slaviša nije.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Ma naravno.TvrtkoPrvi je napisao/la: ↑21 feb 2026, 19:57Nego sta nego bosnjackiRivaldinho je napisao/la: ↑21 feb 2026, 19:42perodeformero je napisao/la: ↑21 feb 2026, 19:24
Naravno da je bošnjački, ali nemoj da otvaramo te teme nema potrebe
Naravno da nije bošnjački, već bosanski ili tiga bosansko herecegovacki. Naravno da ne treba otvarati glupe teme.
Sto se fudbala tiče, nisam prevelik optimist da ćemo ostati u ligi sa ovim rosterom.
Ovi trenutni bolikurci sto igraju, nit rod nit pomoz Bog kad je željo u pitanju.
Daj Boze da neki veliki motivator stigne i spasi nas, ja jednostavno izlaz iz ovog ne vidim.
Nisam bio ni da se Denis ni adzem otjera, ali mi ovaj lik totalno pogubljen izgleda, ni kriv ni dužan ali mu pomoći nema
Coric je antipaticni uvlakac. Zimska garderoba i bezgranicna ljubav. Bljak.
Samo Amar, da lobotomci jedu svoje jajnike.
Imamo dvoranu
Imamo kuglanu
Bojkot svih, svega i svugdje
Ultimatum svima
"Objavite statut, pacovi!" - zagraktase kokuzi
Imamo kuglanu
Bojkot svih, svega i svugdje
Ultimatum svima
"Objavite statut, pacovi!" - zagraktase kokuzi
-
GavranBeli
- Kontakt:
Treba vratit Corica da opet proda utakmicu Sirokom, posebno ako bi bilo opet polufinale kupa.
Evo ja sam bio tu tekmu na jugu . Ja pojma nisam imao sta se dizalo kontao nesto standardno godisnjica ili tako nesto i tek nakon tekme saznao . I ja prvi tvrdim da je to najgluplja greska sto je grupa mogla napraviti .godrina je napisao/la: ↑21 feb 2026, 19:30Niko znaci od vas nije bio na stadionu kad je bila parola. Sto se niste bunili, gdje su te hiljade navijaca koji navijaju za Osima da se pobune.
Ja sam cuo samo aplauz sa svih tribina.
Amar je medju 5 najbitnijih osoba u historiji kluba, ogromne zasluge ima. Ali sam je sebi kriv izmedju ostalog za sve.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Pa dovodi ti Brkovic igrace a mi kad smo osvajali titule on niti je bio SD niti trener . I odmah se to vidi .godrina je napisao/la: ↑21 feb 2026, 19:54Ja jos ne mogu da vjerujem da je neko ko se pita za transfere odlucio da se Zeljo ne pojaca u ofanzivnoj liniji, mi se jos oslabili. Kolika je krivica trenera toliko je i krivica te osobe ma ko god da je on.
Imamo napadace sa 4-5 golova ukupno na vise od pola sezone. Ne treba vise nista pricat. I onaj ko je odlucio da Prokop bude na klupi.
0 golova u 6 utakmica, 1 sut u okvir u 3 utakmice i to sa pola centra, 11 utakmica bez pobjede. Pa to je stastika za najgori tim Evrope.
Ja mislim da pola raje ovdje nije svjesna u kakvom smo mi problemu.
@lokomotifa +1
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Osim krivice trenera, ovdje ima i krivice onih koji su dovodili igrače. Na komplet našu neefikasnu igru, nisu doveli ni jednog pravog napadača. Nagurali igrača u sredini. Odbrana loša a napad još lošiji.
Ironicno ili ne, realnost je da je Coric napravio najbolji rezultat zadnjih 7-8 sezona (Evropa i 1/2 kupa). A tuzno je sto je to nas najbolji rezultat. Prije se za takav rezultat dobijao otkaz.GavranBeli je napisao/la: ↑21 feb 2026, 20:04Treba vratit Corica da opet proda utakmicu Sirokom, posebno ako bi bilo opet polufinale kupa.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- gegenpressing
- Kontakt:
Pa rekoše on je taj,Osima naučioPact1921 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 20:08Pa dovodi ti Brkovic igrace a mi kad smo osvajali titule on niti je bio SD niti trener . I odmah se to vidi .godrina je napisao/la: ↑21 feb 2026, 19:54Ja jos ne mogu da vjerujem da je neko ko se pita za transfere odlucio da se Zeljo ne pojaca u ofanzivnoj liniji, mi se jos oslabili. Kolika je krivica trenera toliko je i krivica te osobe ma ko god da je on.
Imamo napadace sa 4-5 golova ukupno na vise od pola sezone. Ne treba vise nista pricat. I onaj ko je odlucio da Prokop bude na klupi.
0 golova u 6 utakmica, 1 sut u okvir u 3 utakmice i to sa pola centra, 11 utakmica bez pobjede. Pa to je stastika za najgori tim Evrope.
@lokomotifa +1
A taj lik najveći krivac tjeranja g.Osima 2003,kad smo trebali biti Dinamo!
Izgubili u Edinburgu u bare bare tekmi,frajko dobio otkaz u avionu.
Pa vi redajte ostale stvari.
Brohra ribo se...
Mi smo u takvom bedaku da više niko i ne zna šta je najbolje za nas
-
GavranBeli
- Kontakt:
Da je ne znam sta uradio, a onako nas ponizio u Sirokom kao da smo svi budale, takve trenere ne treba ni razmatrati. U najbitnijoj utakmici istumbas ekipu na nemoguce, onda tamo poslije utakmice sjedis s ljudima iz Sirokog. Mi kao navijaci smo pogubljeni, to su činjenice.Argentina je napisao/la: ↑21 feb 2026, 20:11Ironicno ili ne, realnost je da je Coric napravio najbolji rezultat zadnjih 7-8 sezona (Evropa i 1/2 kupa). A tuzno je sto je to nas najbolji rezultat. Prije se za takav rezultat dobijao otkaz.GavranBeli je napisao/la: ↑21 feb 2026, 20:04Treba vratit Corica da opet proda utakmicu Sirokom, posebno ako bi bilo opet polufinale kupa.
+1godrina je napisao/la: ↑21 feb 2026, 19:30Niko znaci od vas nije bio na stadionu kad je bila parola. Sto se niste bunili, gdje su te hiljade navijaca koji navijaju za Osima da se pobune.
Ja sam cuo samo aplauz sa svih tribina.
Amar je medju 5 najbitnijih osoba u historiji kluba, ogromne zasluge ima. Ali sam je sebi kriv izmedju ostalog za sve.
Fk Željezničar.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Rekao covjek koji je Amara zvao brko sa druge galaksije.gegenpressing je napisao/la: ↑21 feb 2026, 20:15Pa rekoše on je taj,Osima naučioPact1921 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 20:08Pa dovodi ti Brkovic igrace a mi kad smo osvajali titule on niti je bio SD niti trener . I odmah se to vidi .godrina je napisao/la: ↑21 feb 2026, 19:54Ja jos ne mogu da vjerujem da je neko ko se pita za transfere odlucio da se Zeljo ne pojaca u ofanzivnoj liniji, mi se jos oslabili. Kolika je krivica trenera toliko je i krivica te osobe ma ko god da je on.
@lokomotifa +1![]()
![]()
A taj lik najveći krivac tjeranja g.Osima 2003,kad smo trebali biti Dinamo!
Izgubili u Edinburgu u bare bare tekmi,frajko dobio otkaz u avionu.
Pa vi redajte ostale stvari.
Cisto da obezvrijedi Amara i njegovo znanje, eto Brkovic mu zavrsavao utakmice. Nek se i Zeljo ukalja samo da oni svoj nebitni ego napune.
Ne znam vise koga da dovedu nek plate za trenera Marina Pusica, Dudica, Selimbegovica, Terzica 
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Svakakvih ubleha je bilo na klupi zadnjih deset godina, ali Slavisa ih je prekuco sve
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
perodeformero
- Kontakt:
Pa Brković je doveo trenera, ja cirkusa što se mnogi ludi prave Tito dragi. Pa to je profesionalni kriminalac, dokazano milijardu hiljada puta
- Lokomotifa
- Kontakt:
Do sada smo Nijaza štedili, ali ako ovo brzo ne riješi sa jaranom Slavišom, njega ćemo smatrati odgovornim za sve dalje rezultate.
Bio sam svim srcem za strateškog partnera, ali ni u najgorim snovima nisam vjerovao da će ući i odvesti nas u golu borbu za opstanak.
Bio sam svim srcem za strateškog partnera, ali ni u najgorim snovima nisam vjerovao da će ući i odvesti nas u golu borbu za opstanak.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Da nije potrebna golema pamet primjer je Rahimić u Veležu. Došao nakon Sablića i posložio a ekipa ništa specijalno. Guraju ih Nikšić i Kaplan ne sporim ali da i mimo toga radi dobar posao radi - bod sa Borcem, bod pod Bijelim brijegom, bod sa konama, pobjede nad Širokom, Slogom, nama i tako dalje. A pričamo o osobi koja ne radi od 2019. godine.
Mene bi bilo sramota nakon 2019. da napišem kako je Brkino prošlo i da nema pojma. Zašto? Samo da pogledamo gdje je pronašao igrače i sa kojim smo to igračima došli u situaciju da se borimo da budemo šampioni.
Dosta toga će biti jasnije do ponoći.
Mene bi bilo sramota nakon 2019. da napišem kako je Brkino prošlo i da nema pojma. Zašto? Samo da pogledamo gdje je pronašao igrače i sa kojim smo to igračima došli u situaciju da se borimo da budemo šampioni.
Dosta toga će biti jasnije do ponoći.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.
/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)