Premijer liga BiH - aktuelno

KONTRASVIH
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la KONTRASVIH » 21 feb 2026, 21:04

Jet2Holiday je napisao/la:
21 feb 2026, 20:59
pa komentarisati nesta znajuci da gola ne mozete postici, suta u okvir gola imati, za bodove i pobjede da ne govorim.
Nesto*

Zar ste bas svi nepismeni?
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Lujkaa
Kontakt:

Post Postao/la Lujkaa » 21 feb 2026, 21:05

NazorUso je napisao/la:
21 feb 2026, 20:58
slika

Uvukao se strah i od prijateljskih utakmica...
:rol: :rol: :rol: :rol:

FKSzuti
Kontakt:

Post Postao/la FKSzuti » 21 feb 2026, 21:05

ibz je napisao/la:
Ako je Sanin ozbiljan u vezi investiranja, izvali sad jarane bruku para i dovedi Zorana Zekića sa čitavim stručnim štabom. Po mom mišljenju jedan od najboljih trenera u zadnjih 10 godina u našoj ligi, ima i trenersko znanje modernog fudbala i mu.da koja su nama možda sad i bitnija, a nema trenutno angažman. Pitanje je samo da li hoće nazad u ovu našu ligu i da li hoće opet da ima veze sa porodicom Mirvić.

Siguran sam da bi nas izvukao iz trenutnog belaja i da bi bio strašna opcija dugoročno. Pitari su debili što su ga pustili.
:bow: :rol:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 21 feb 2026, 21:06

Ja sam se smrznuo na AFH, sta je ovo ovoliki mraz u Sarajevu ?

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 21 feb 2026, 21:07

FKSzuti je napisao/la:
21 feb 2026, 21:05
ibz je napisao/la:
Ako je Sanin ozbiljan u vezi investiranja, izvali sad jarane bruku para i dovedi Zorana Zekića sa čitavim stručnim štabom. Po mom mišljenju jedan od najboljih trenera u zadnjih 10 godina u našoj ligi, ima i trenersko znanje modernog fudbala i mu.da koja su nama možda sad i bitnija, a nema trenutno angažman. Pitanje je samo da li hoće nazad u ovu našu ligu i da li hoće opet da ima veze sa porodicom Mirvić.

Siguran sam da bi nas izvukao iz trenutnog belaja i da bi bio strašna opcija dugoročno. Pitari su debili što su ga pustili.
:tokralju: :tokralju: :urnebes: :urnebes:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 21 feb 2026, 21:08

Zeko87 je napisao/la:
21 feb 2026, 20:47
Strašno je da niti jedan medij nije napravio neki intervju, podkast, analizu ili bilo šta o uspjehu Marija Cvitanovića na klupi Sarajeva. Ovakve rezultate da je bilo ko drugi napravio sam ekipom koju preuzme u raspalom stanju i dva boda iznad crte zone ispadanja, bile bi inicijative da mu se ime ulice dodijeli.

Aferim Marijo, samo tako nastavi!

Naše društvo vapi za istraživačkim novinarstvom, niti jednog objektivnog niti stručnog medija nemamo.
Iza tih rezultata stoji ekipa brace Mamic koji su preuzeli sportski a mislim i sve druge segmenta kluba i sigurno da rade za veliku veliku finansijsku dobit u procentima.....Mirvic je je jedno obicno tele koje pojma nema o fudbalu, a vidim da je i njegov brat krenuo njegovim stopama (klub mu vodi Brkic :) dok ne dodje tobe i ne nadje prave ljude koji ce znati voditi klub naravno za veliku dobit....fudbal je ozbiljan posao, a ne da ga vode neznalice i kokosari bez para.
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 21 feb 2026, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 21 feb 2026, 21:08

mosarajvosa83 je napisao/la:
21 feb 2026, 21:04
MikiPirs je napisao/la:
21 feb 2026, 20:57
Zeko87 je napisao/la:
21 feb 2026, 20:47
Strašno je da niti jedan medij nije napravio neki intervju, podkast, analizu ili bilo šta o uspjehu Marija Cvitanovića na klupi Sarajeva. Ovakve rezultate da je bilo ko drugi napravio sam ekipom koju preuzme u raspalom stanju i dva boda iznad crte zone ispadanja, bile bi inicijative da mu se ime ulice dodijeli.

Aferim Marijo, samo tako nastavi!

Naše društvo vapi za istraživačkim novinarstvom, niti jednog objektivnog niti stručnog medija nemamo.
Tacno, ipak je to veliki uspjeh Sarjevskih klubova, trece mjesto, nije malo :D
Pa ovo sto Stimac danas rece mozda ti otvori oci, ovdje je trece mjesto naucna fantastika, u ligi gdje unaprijed znas ko ce biti prvak i gdje Dodik i alicni to najave javno, to se moze samo kod nas vidjeti i dozivjeti, bas si ovako apmetan i ironican a znas odlicno sta je istina, mada mora neko i gnjida da bude kao ti.
Realno, zaostatak je samo 12 bodova, pogledaj Zelju zaostatak 25, a razlika je ista kuca samo drugi brat, ovaj podatak daje na jos vecem znacaju Cvitanovicu i njegovoj ceti sa kobilje glave :D

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 21 feb 2026, 21:09

Shategabri je napisao/la:
21 feb 2026, 20:43
Što se tiče komšiluka, meni ih nije zanimljivo ni zayebavati.
Te niz od 11 poraza u gostima, pa 11 bez pobjede... Ljudima nije do života.
Nek se dozovu, pa biće zdrave zayebancije :salut:
100% ovo je bas za analize. Ne pogledaju na gol na utakmici, prosto nevjerovatno. Znali smo i mi biti kritični ali nikad ovako.

Sa ovim finansijama samo Osim ih može spasiti. Realno krenuli su nasim stopama od prije kad dovodiš imena bez nekog pokrica na terenu. Bicakcic da je bilo gdje imao ponudu nebi ovdje dosao. Prokop danas ne znam jel i jednu loptu iznio, svaku je izgubio. Skoro beskoristan.. Hujber za Nastica Theo Hernandez itd itd

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 21 feb 2026, 21:10

FKSzuti je napisao/la:
ibz je napisao/la:

Šta je ovo, odakle ovo raste :rol: :rol: :tokralju:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 21 feb 2026, 21:11

FKSzuti je napisao/la:
ibz je napisao/la:

:urnebes: :urnebes:

Sta je Zuti, ovako smo i mi nekad sanjali 🤣 al Zekic na Grbavici :urnebes:

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 21 feb 2026, 21:11

Nirton je napisao/la:
21 feb 2026, 21:10
FKSzuti je napisao/la:
ibz je napisao/la:

Šta je ovo, odakle ovo raste :rol: :rol: :tokralju:
Ma nema to ba ni obraza ni casti odavno

Arma00
Kontakt:

Post Postao/la Arma00 » 21 feb 2026, 21:13

nokee je napisao/la:
21 feb 2026, 21:09
Shategabri je napisao/la:
21 feb 2026, 20:43
Što se tiče komšiluka, meni ih nije zanimljivo ni zayebavati.
Te niz od 11 poraza u gostima, pa 11 bez pobjede... Ljudima nije do života.
Nek se dozovu, pa biće zdrave zayebancije :salut:
100% ovo je bas za analize. Ne pogledaju na gol na utakmici, prosto nevjerovatno. Znali smo i mi biti kritični ali nikad ovako.

Sa ovim finansijama samo Osim ih može spasiti. Realno krenuli su nasim stopama od prije kad dovodiš imena bez nekog pokrica na terenu. Bicakcic da je bilo gdje imao ponudu nebi ovdje dosao. Prokop danas ne znam jel i jednu loptu iznio, svaku je izgubio. Skoro beskoristan.. Hujber za Nastica Theo Hernandez itd itd
Prokop je među rijetkima koji igra, kritičan je Milošević.
Bičakčiću nešto zamjerit je suludo, čovjek je odigrao prvu utakmicu nakon 8 mjeseci danas, pritom sve i jedan stoper drugi je truba.
Žao mi je Pejića i onog penala, jer je bio ponajbolji mimo toga.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 21 feb 2026, 21:13

:kafa:
- FKS -

VictoriasFikret
Kontakt:

Post Postao/la VictoriasFikret » 21 feb 2026, 21:14

slika

Nema na čemu i drugi put :kafa:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 21 feb 2026, 21:15

Ovi se i dalje bave svim osim sopstvenim klubom. :D

Na Kosevu redovno stanje.
Sarajevo nema poraz na Kosevu ove godine, naravno u medijima ni stidljivo da se to spomene.

11 utakmica bez poraza na Kosevu.

Sličan niz imaju i komšije sa Grbavice, 11 utakmica bez pobjede, isto mediji ni stidljivo ne spominju.

Da je obrnuto gorio bi internet.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 21 feb 2026, 21:19

jurisicduska je napisao/la:
21 feb 2026, 21:15

Sarajevo nema poraz na Kosevu ove godine, naravno u medijima ni stidljivo da se to spomene.

Sličan niz imaju i komšije sa Grbavice, 11 utakmica bez pobjede, isto mediji ni stidljivo ne spominju.

To bi bolan pisalo i noć i dan samo da je obrnuta situacija ali neće da može 🇱🇻💪

GrbavicaHrammm
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHrammm » 21 feb 2026, 21:20

Ljudi ne kontaju da nas 95% nije ocekivalo nista osim poraza, pa smo bukvalno i ravnodusni.. Najgore sto svi vide da je nesto truHlo unutra, mislim da niko ni s kim ne prica u svlacionici

Ceka se pauza, sigurno ce vecina otici, obecalo se na ljeto neke velike stvari, vidjet cemo. Trenutno uz Slogu igramo najgori fudbal, Slogu ako ne pobjedimo sljedecu, imamo itekako sansi da ispadnemo

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 21 feb 2026, 21:22

jurisicduska je napisao/la:
21 feb 2026, 21:15

Sad kad Virtual/Kontrasvih otvori knjige i izračuna da je Sarajevo u minusu 67 miliona ili ti ga Mirvic,promasena investicija,dzaba sve pobjede :rol:
Zadnja izmjena: rishovski, dana/u 21 feb 2026, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Lujkaa
Kontakt:

Post Postao/la Lujkaa » 21 feb 2026, 21:24

FKSzuti je napisao/la:
ibz je napisao/la:

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

P.S. usref je slobodan :urnebes: :urnebes:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 21 feb 2026, 21:24

GrbavicaHrammm je napisao/la:
21 feb 2026, 21:20
Ljudi ne kontaju da nas 95% nije ocekivalo nista osim poraza, pa smo bukvalno i ravnodusni.. Najgore sto svi vide da je nesto truHlo unutra, mislim da niko ni s kim ne prica u svlacionici

Ceka se pauza, sigurno ce vecina otici, obecalo se na ljeto neke velike stvari, vidjet cemo. Trenutno uz Slogu igramo najgori fudbal, Slogu ako ne pobjedimo sljedecu, imamo itekako sansi da ispadnemo
Pa veći je poraz to sto ste ravnodušni nego sto ste izgubili.

S obzirom da je sudija šiljio Slogi protiv nas mislim da njih žele sačuvat, a moraju im i vratit ovo sad sto su im se sklonili, tako da se ja tu ne bih nasao pozitivnom rezultatu.

Ali necete ispasti. Adzem je osvojio dovoljno bodova. Da se ovaj pita, ispali bi.

Obećale su se i sad velike stvari. Vrati postove kako trener ima spremne igrače kako ima plan dugoročni. Ako je ovo to, onda dobro ste se udali.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: since1948 i 30 gostiju.